Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Holgyeim s uraim egy kis segitseget kernek

Főztem chilisbabot, sajna csak zacskos alapbol mivel eletem elsoje volt es nem mertem beprobalkozni sajat fuszerezessel( 30dkg daralt sertescomb fel vhagyman piritva, 2 fokhagyma belepasszirozva, 4 konzerv bab es 1 konzerv kukorica es egy egesz paradicsom valamint 3 maggis alap).
A gond a csipossegevel van, ezzel a 3 alappal nulla azaz nulla csipos erzest fejtett ki. Izre popec volt de nem volt csipos.
No gondoltam akkor csilipor. Vettem jo kis kotanyis csiliport beleszort amvagy egy mareknyit egy tanyerba mire elkezdtem erezni, de ugy fajt a hasam az eros fuszertol hogy nem birtam kiegyenesedni(3 tanyer alap tehat majd 3 marek
). Nem a csiposseg miatt hanem mert olyan sokat hasznaltam bele es biztos megfekudte a gyomrom a fuszer.na jo mondom, akkor most egy kis magyar virtus, hasznaljunk eros pistat. Forro allapotban(mivel ugy jobban csíp) egy evokanalnyi tomeny eros pista utan kezett csiposse valni az egy tanyer. Mivel 3 ala nem adom igy a 3 evokanal pistike ugyanugy kikezdte a gyomromat.
Tehat a kerdes: Tud valaki olyan fuszert ami kis mennyisegben is jo eros csipohatast valt ki?
( jobb idokben jo kis hazi darazscsipes erospaprika megoldotta volna a problemat, de nem volt keznel...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest