Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Eh - majdnem elsiklottam a válaszod felett...
Az érettségi alkalomnak minősül - a heti rendszerességgel történő lerészegedést viszont nem tartom alkalmi jellegűnek.
Az megesik, hogy az emberrel elszalad a paci és nem veszi észre azt a pontot, amin túl már nem azért iszik, mert jólesik, hanem mert már nem tudja mit csinál... De amikor valaki úgy indul el, hogy ez a cél... Azt valahogy nem tudom megérteni...
Nem, nem fogok dobálózni az alkoholizmussal, mint fogalommal, mert úgyis akadna néhány jelentkező, aki kifejtené, hogy mi is számít alkoholizmusnak...t1: Nem. Eddig is arról volt szó, hogy az utcán fetrengő tizenéveseket nem tudom hová tenni. Ha úgy érzed beleférsz a társaságba, akkor persze, Rád is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest