Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
totálisan félreérted, amit írtam. csak ugye minden oldalról jönnek a támadások folyamatosan, nehéz védekezni.
1. amit írtam, arra írtam, mert azzal vádoltak meg, hogy "azért nincs moderáció, mert kell a user". erre írtam, hogy "nem kell". nyilván ez nem úgy értendő, hogy "mindenki jelentéktelen, tojunk az egészre".
2. a fórum által termelt bevétel egészen minimális. nem számolgattam, de az éves összbevétel 1-2%-át adja max. ezt megint csak azért írom, hogy világos legyen bármilyen rosszindulatot feltételező ember számára (nem rád célzok!), hogy NEM anyagi szempontok alapján születnek döntések a fórumon.
3. az, hogy lassan vannak változások, nem valami szemétség eredménye, hanem azért, mert egy ekkora fórumnak nagy a tehetetlensége. és mert (ezt sokat magyaráztam a modoknak, de még mindig nem értik sokan) iszonyatosan el vagyunk havazva egy csomó fejlesztéssel.
10+ főállású ember van a ph-nál, komoly "harcot" kell vívni a piacon az életben maradásért, marhára túl van terhelve mindenki. szóval leginkább nincs még kapacitás a fórumos fejlesztésekre és szervezésre, átszervezésre.
számításaim szerint kb 3 hónap múlva lényegesen jobban állunk már. két éves elmaradásban voltunk fejlesztésben, most már csak 3 hónaposban. szóval látom a fényt az alagút végén.
4. szerintem igenis van összetartás és közösség a fórumon belül. látod, te magad is részese vagy, pár emberrel itt körülötted. ez a lényeg és a jövő amúgy, az ilyen "mikroközösségek" a fórumon belül, mert nyilván 10-50-150e tagot egységbe, közösségbe kovácsolni lehetetlen (sőt, igazából ha három magyar embert összezársz egy szobába, már jó eséllyel egymásnak ugranak, szóval nem állunk rosszul szerintem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).