Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Bocs, rosszul fogalmaztam, ráadásul figyelmen kívül hagytam, hogy nem szereted, ha név szerint említenek téged.
Erre a részletre gondoltam:
volt még vki, aki azt állította, h azért nem moderálunk, mert "kell a user, kellenek a reklámok"... marhaság, havi 2-300e olvasóból az a három ki sem mutatható. ha valakit moderálni kell, moderálni fogjuk, a fenti anyagias-összeesküvéses "teória" hülyeségÁtfogalmazva: Addig, amíg nem az emberi összetartás, nem egy közösséghez való tartozás, hanem más szempontok (legyen az hatalmi, anyagi, személyes, satöbbi) vannak középpontban, addig halott lesz a fórum.
Írogatunk topicokba, de mit érsz vele, ha a keménymag beleun az egészbe? Közösségi topic látogatói kiábrándulnak (lásd például: említett régi OT-sok), szakik nem írnak többé a kiemelt, segítségnyújtó szakmai topicokba (lásd: Rover elhagyott néhány eléggé fontos topicot örökre). Az egész fórum nem lesz más, mint idetévedő újoncok és okoskodó senior/fanatikus/őstagok összessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest