Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap este majdnem rámásztam egy kiscsajra..
de még részegen is égett bennem a kislámpa, hogy diszkóban nem ismerkedünk. Meg akkor már kevéssé tudtam kommunikálni, bár ez mondjuk olyan helyen nem hátrány. Meg haver felesége(fiatalabb) is odasúgta túlüvöltve a zenét hogy nagyon szép a mosolyom..hát mondom neki: baszki, ha ezt nem egy férjes asszony mondja már nem itt vagyunk, de neked is csak akkor jut eszedbe ilyesmi, miután elvetetted magad az uraddal.
De sajna reggel megint egyedül találtam magam az ágyban..
Meg hujjuj, muszáj voltam sétálni, mert ezek a hülyék csak nyomták mindig a kezembe a söröket mindenhol, aztán meg hazafelé 3x álltam meg, először a patak fölött a híd korlátját támasztottam bóbiskolva, aludtam ráborulva állva vagy 10 percet. Később még valahol elidőztem, de már hambizni se volt energiám, majd felértem a 7.-re, ott elvergődtem az ajtónkig, de még úgy éreztem pihizni kell egyet, úgyhogy az erkélykorláton is hasaltam vagy negyedórát, és arra riadtam fel, hogy össze akar rogyni a lábam. Először nem értettem miért tör az ágy, de leesett hogy kimaradt egy művelet, elfelejtettem bemenni a lakásba. Reggel a nadrágom, pólóm szanaszét, és délben a könyvtárban még mindig nem tudtam olvasgatni a bötűket.
De legalább erre a 7-8 órára kicsit kiléptem megint a szürke hétköznapi ködből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még részegen is égett bennem a kislámpa, hogy diszkóban nem ismerkedünk. Meg akkor már kevéssé tudtam kommunikálni, bár ez mondjuk olyan helyen nem hátrány. Meg haver felesége(fiatalabb) is odasúgta túlüvöltve a zenét hogy nagyon szép a mosolyom..hát mondom neki: baszki, ha ezt nem egy férjes asszony mondja már nem itt vagyunk, de neked is csak akkor jut eszedbe ilyesmi, miután elvetetted magad az uraddal.
De sajna reggel megint egyedül találtam magam az ágyban..