Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére

FehérHolló: persze akinek programozni kell, ott a nagyobb képernyő előnyt jelent, de ha jól tudom Kolombusz orvosnak készül (ugye?
)Kolombusz: én úgy vettem észre, hogy ez a két kisebb méret is korrektül használható. én sokat cipelem a notit, sokszor suliban is nálam van, és bizony jobb lenne ha apróbb lenne picivel, meg könnyebb
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.peterkeT, ezek olyan 300-350k között vannak ugye? illetve olyan két év múlva mennyiért lehetne eladni az l40-esem, amit nemrég vásároltam? 80-100?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?

(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Napelem
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.