Hirdetés

Aktív témák

• FehérHolló
    veterán

Ugyan már, nem olvasol notis topikokat. A nagyobb mindig jobb. Az a lényeg, hogy nagy kijelzője legyen, ne legyenek már hangyafasznyiak a betűk, meg 2GB RAM legyen benne, legalább 160, de inkább 250GB-os HDD, minimum 2GHz-es, dualcore proci (az a jó, ha húzni is lehet), meg minimum egy GeForce 8800, ne valami integrált szar. Ja, menjen legalább 3 órát akkuról, és 200e alatt kéne. Ja, és fontos még a webkamera benne, meg hogy legyen hozzá ajándék táska meg egér, mert az jár.

Albínómadár: Én meg remekül megvagyok a 12"-essel is, de szerencsére mindenki azt vesz, amit akar. :D

p

Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla? :D
    (Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)

Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.

Aktív témák