- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
-
11300 - 11201
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Whaskes
senior tag
-
venember83
nagyúr
duplazokni: soha, max mikor kolcsonoztem ingyen sulitol sibakancsot es 2 szammal nagyobb volt csak s kellett a zokni, h ne lotyogjon benne a labam.
jegeralso: soha, elemis koromban meg elvetve cicanadrag, de annyi. Inkabb hasson at a -20 fok
pulover: egy, nagy hidegben ala egy vekony hosszu ujju polo. Ha kint van az ember, akkor a jo dzseki a lenyeg, rendkivuli hideg eseten javallott a tollal belelt vörzsön.Sokfelek vagyunk...
-
fokukac
nagyúr
-
7
addikt
-
Bash
őstag
-
Bubu79
addikt
-
fokukac
nagyúr
jégeralsó...
(hol van a fentrengve vinnyogós szmájli?)
-
Boxiné
aktív tag
Nem tudlak sajnálni

5 fok az egy szem blúz(vagy pulcsi) +kabát+farmer+sportcipő idő. Még sapi sem kell, se kesztyű. Kivéve ha motorozik az ember, akkor erősen ajánlott viszont a sál , meg a kesztyű is
Egyébkétn a hőérzet is sok mindentől függ . Itthon pl. a -5 fok ezerszer hidegebbnek tűnik, mint pl.a norvég -10
Más a páratartalom.
Azt a moszkvai -40et azért szívesen kipróbálnám
Az még neked sem tetszene. Tényleg nagyon durva. Főleg kint ácsorogni az utcán, és várni a buszt, és várni hogy a nagykövetség végre kinyisson. Komolyan az arcunkra fagyott a mosoly!

-
7
addikt
Hajh, ha belegondolok, hogy en meg valami olyan helyen szeretnek elni, ahol rengeteg a ho...

-
tildy
nagyúr
Nem tudlak sajnálni

5 fok az egy szem blúz(vagy pulcsi) +kabát+farmer+sportcipő idő. Még sapi sem kell, se kesztyű. Kivéve ha motorozik az ember, akkor erősen ajánlott viszont a sál , meg a kesztyű is
Egyébkétn a hőérzet is sok mindentől függ . Itthon pl. a -5 fok ezerszer hidegebbnek tűnik, mint pl.a norvég -10
Más a páratartalom.
Azt a moszkvai -40et azért szívesen kipróbálnám
-
Boxiné
aktív tag
Hali skacok!
Moszkvában volt részem -40 fokban is. Akkor aztán már tényleg nem lehet úgy felöltözni, hogy ne fáznál. Ott mi lett volna veled?
Amúgy én is rühellem a hideget, és irígykedek, hogy ti az örök nyárban éltek!
-
tiv61us
őstag
naja, azok a hideg rideg didergos hajnalok
hu de utalomtildy
nem kell levetkozni
itt az utcan is legkondi van
-
venember83
nagyúr

-
Bash
őstag
Borzasztó dolog a fázás, 40°F (5°C) körül annyira fel kell öltöznöm, hogy már mozogni is alig tudok. Duplazokni, jégeralsó, vastag farmernadrág, atléta, póló, 3 pulóver, sapka, és még így is didergek. 90°F (~32°C) felett érzem jól magam, ha nem végzek fizikai munkát, akkor nem izzadok.
-
7
addikt
-
tiv61us
őstag
-
tildy
nagyúr
-
tiv61us
őstag
Koszonom szepen.
no problem
az urmertekekkel van meg bajom nekem is,
a labat mer egeszen megszoktam
a yard meg kozel egy meter azzal nincs gond, meterben szamolom
a merfold is megvan mar
hat ido kerdese -
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Hi,
lenne egy kerdesem:
Itt a Cat 966nal ez a fel idezojel <'> mit jelol? Gondolom lab <feet>, az tunik realisnak... Csak az zavarhat meg, hogy a kupa nagysaga köbyardban van megadva.... Egyetlen tutibiztos dolog, hogy <">=inch.
-
tiv61us
őstag
-
Bubu79
addikt
Decemberi szuletesueknek ugy nez ki a 24-25 fok a hatar
Tel, tel, tel!Úgy néz ki a január eleje is belefér még

tiv61us: bizony, az anyatermészetnél jobb formatervező nemigen van - az összes tej közül az anyatej csomagolása a legesztétikusabb

-
tiv61us
őstag
en utoljara 1983 oktober 13-an voltam ideges szivem
mondjuk akkor is csak inkab izgultam
szoval az ideges masik ertelmezeseben -
BlacKSouL
addikt
Tel, tel, tel!Szintén zenész?

-
venember83
nagyúr
Tel, tel, tel! -
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
csatlakozom! Vetközni egy idő múlva nincs hová (az állandó pancsi meg ugye kivitelezhetetlen), viszont öltözködni akár a csillagos égig. Persze attól még kutyául tud fázni az ember fij/jány-a

Azért én a meleget (up 18 c°) nem naon komálom, 30 c° felett pedig kimondottan rühellem
-
poffsoft
veterán
Emlékszem erre a képre, valami templomos balhé alkalmával linkelted.

Én csak az épület másik oldalán lévő parkolóig közlekedem gyalog, ugyanis ott áll a járgányom. A szemeteskonténerig és a postaládámig is kocsival megyek, és itt a miért.nem értelek! Ilyen randa környéken nem is lehet jobb dolog, mint reggel egy fél órát sasszézni a kukával, hogy felvehesd a leveleidet

-
BlacKSouL
addikt
Én se vékony, se alacsony vérnyomású nem vagyok, december közepi, és gyerekkorom óta szintén kidöglök 24 fok fölött. Ám utóbbi időkben a hideget sem szeretem. Egyre kényelmesebb vagyok, vagy öregszem, de kevésbé szeretek fázni mint régebben.
-
tildy
nagyúr
-
ladybug
őstag
Remélem nem veszed sértésnek, ha azt mondom öltözz fel, rétegesen, jó melegen
Egyébként azt mondják azok fáznak jobban, akiknek az erek közelebb futnak a bőrükhöz. Pl. kézfeje elég jól lehet látni,miylen mélyen mennek az erek. Akiknek túlságosan "kinn " vannak, annak könyebben lehűl a vérük, jobban fáznak.tiv61us: teljesen más érzés, mikor a saját házad előtt esika hó, és kimész pl angyalkázni. Ez nem olyan , minthogy elrepülök valahova, ahol van.
Ezt teszem, de sajnos még 3 réteg pulover és bundakabát sem tud felmelegíteni. Hidd el, szörnyű dolog fázni is. Sőt, még nyáron is fázom sokszor.
-
7
addikt
-
tiv61us
őstag
Egyébként azt mondják azok fáznak jobban, akiknek az erek közelebb futnak a bőrükhöz. Pl. kézfeje elég jól lehet látni,miylen mélyen mennek az erek. Akiknek túlságosan "kinn " vannak, annak könyebben lehűl a vérük, jobban fáznak.tiv61us: teljesen más érzés, mikor a saját házad előtt esika hó, és kimész pl angyalkázni. Ez nem olyan , minthogy elrepülök valahova, ahol van.
tildy ne bax fel majdnem 40 evig otthon eltem

-
BlacKSouL
addikt
A vékonyabb, alacsony vérnyomású, esetenként a nyári születésű egyének fázósabbak.
-
tildy
nagyúr
-
tiv61us
őstag
hat mar nem szivesen koltoznek floridaba vissza
nekem tul meleg
de azert az milyen jo volt, hogy januarban hajnaban rovdgatya , polo
nem azok a didergos sotet reggelek
uhh
Carolinaba megyek vissza, ott tokeletes az idojaras , persze nekem, mert ki mit szeret -
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
nem viccrovat, de beszúrom, ha már feljött...
ki az: 7 ujja van és 5 gyereke?
asztalos, aki nem volt elég óvatos
-
tiv61us
őstag
-
ladybug
őstag
-
Bubu79
addikt
Jól beszélsz - a latyak miatt utálom végtelenül a telet...Talán még nem késő pályát módosítanom - egészen remek asztalos lehetne belőlem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ladybug: szívesen cserélnék Veled - 18 fok felett már nem érzem jól magam, 25 felett pedig végem van...
-
ngabor2
nagyúr
a szűz hóból b.szott latyak lesz...
a diszgráfiás ujjak ellen meg a kisbalta, esetleg a bárd kiváló orvosság. biztos ismered a kedves reklámmondókát: nem fáj többé keze-lába, hogyha tőből amputálja.
-
Bubu79
addikt
Azért vannak akik jól megvannak hó nélkül is
Maga a hóesés, a szűz hó gyönyörű - csak ami utána marad... Na az nem hiányzik még véletlenül sem 
Pff... dysgraphia-sak az ujjaim
-
tildy
nagyúr
Mar en is kerdeztem, sajnos nem kellenek a munkasok
De mondjuk a havat hianyolnam, bar itt pl se tegnap se ma nem volt feher semmi...tidy: teljes mertekben egyertetek

Tényleg szegény bash, még havat se lát .
Hogy lehet így élni, én bele is őrülnék.
Najó azért a pálmafa is hiányzik néha
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
hianyzik a turonak a hideg
ha az kell el ell menni a hegyekbe sielni meg ilyenek
de hetkoznapi eletben eleg afarme5 , polo lecet
ki a fax szeret fazni
farmerrol jut eszembe
2 dolgot nem tudok /meg meg szazat, de ezeket nagyon nem/ megszokni az angol nyelvben
az egyik hogy nincs dupla tagadas
hogy a faxomba lehet azt mondani, hogy pl. ne parkolj itt mindig?stb.
a masik a farmer
nem tudok atterni a jeansra
megint ugy jartam, hogy egy no a szeken hagyta a farmerdzsekiet
vittem utana es mondtam, hogy elhagytad a farmerdzsekidet
szerintem meg mindig azon gondolkodik, miert neveztem parasztdzsekinek...
dehat a beidegzodesekÉn szeretek fázni.Sokkal kelemesebb , mint amikor melegem van

-
tbs
addikt

Én csak az épület másik oldalán lévő parkolóig közlekedem gyalog, ugyanis ott áll a járgányom. A szemeteskonténerig és a postaládámig is kocsival megyek, és itt a miért.Mit kell dolgoznom neked, ha csaláldostól oda szeretnék költözni..? Szép hely.

-
Bubu79
addikt

Én csak az épület másik oldalán lévő parkolóig közlekedem gyalog, ugyanis ott áll a járgányom. A szemeteskonténerig és a postaládámig is kocsival megyek, és itt a miért.Bár felénk is ilyen jól megoldott lenne a parkolás - van úgy, hogy negyed órát körözök a környéken, hogy parkolóhelyet találjak és sokszor még így is csak két-három utcával arrébb találok helyet ( nem kényelmi okoból lenne fontos, hogy a ház környékén tudjak megállni, egyszerűen csak jobban oda lehetne figyelni a jószágra... )
Szép nyugis környéknek látszik Bashland

-
EQMontoya
veterán
itt azért maradt a hóból. és hideg is van. sőt, firefox mára és keddre is havat mondd, keddre nappali csúcsnak -2 fokot... cnn egészen csütörtökig mond miskolcra havazást. ha ez bejön, akkor itten bizony nagy hó lesz.
-
ngabor2
nagyúr
no, ma is betámolyogtam. nem fehér volt a hajnal, inkább sötét és hűvös. azt hittem, hidegebb lesz, ezért alaposan felöltöztem. nem is fáztam.
-
tiv61us
őstag
Jaja, nem magyarul kene gondolkodni... Csak rengeteg idobe kerul atszokni s megszokni egy masik nyelv logikajat.
mod: hat meg bepotolni kihagyott dolgokat, kemeny melo

Nem jo egyedul beszelni...

hat igen
a vicc az. hogy a szavak kozott is azokkal vannak a legtobb gondom, amiket mar ithon is hasznaltunk, tehat nemzetkoziek
egy pelda
front
de itt azt kell mondani frant
es meg van ezer
de ha negyeven evig frontot mondtal....
hat ez van
de iszerertek itt elni
neha beszelek hulyeseget naoszt? -
venember83
nagyúr
Jaja, nem magyarul kene gondolkodni... Csak rengeteg idobe kerul atszokni s megszokni egy masik nyelv logikajat.
mod: hat meg bepotolni kihagyott dolgokat, kemeny melo

Nem jo egyedul beszelni...

-
tiv61us
őstag
hat ezt mondom, hogy nincs kettos tagadas, egyszer tagadsz onnantol allitasz
pl.
ne parkolj itt mindig
stb.
senki mondott nekem mindent
nehez ugy
a fiamnak megy
en tul keson kezdtem es a dolgok beepulnek az agyba
-
BlacKSouL
addikt
I don't buy shoes in a shop. I never buy shoes in any shop.
Passz, én valahogy így mondanám. de hogy azt értenék-e ki belőle?

Miért, Te hogy mondod ezt? Mármint kettősen tagadva. -
tiv61us
őstag
Igaz, New Yorkról a tömeg ugrik be, meg a taxik.
Hmm. Ha sok pénzem lesz, meg sok vízumom, akkor tuti csinálok egy hónapos USA túrát, mert annyi olyan hely van, amit megnéznék, de ahhoz egy jóféle autó kell, aztán keresztbe át soksok államon.Kettős tagadás? Ez nem az? Höhö
nem, ez nem az
fordits mar le nekem, hogy pl
soha semmilyen uzletben nem veszek semmilyen cipot
kesz vagyok mert en indig alkalmazom a kettos tagadast ,
keptelen vagyok megszokni
es nem ertik vazze -
BlacKSouL
addikt
Igaz, New Yorkról a tömeg ugrik be, meg a taxik.
Hmm. Ha sok pénzem lesz, meg sok vízumom, akkor tuti csinálok egy hónapos USA túrát, mert annyi olyan hely van, amit megnéznék, de ahhoz egy jóféle autó kell, aztán keresztbe át soksok államon.Kettős tagadás? Ez nem az? Höhö
-
tiv61us
őstag
Én már nem is emlékeztem hogy linkeltem. Templomos balhé? Nem amikor arról volt a vita hogy miért harangoznak kora hajnalban is, meg egész nap többször?
Azért arrafelé tudatosan úgy megy már szerintem jó ideje az építkezés, hogy a közlekedés alapvetően az autót jelenti. Osztálytársam volt Houstonban a nővérénél pár éve, és mondta, hogy a lakóövezetek közvetlen kocogásra alkalmas részein kívül nem nagyon van az utcán gyalog ember, aki mégis, az túrista

allama valogatja
floridaban nincs gyalogos, csak aki reggeli tornaszik
carolinaban mar akad
itt louisvillben meg tobb
es gondolj new yorkra, ott aztan van dogivel -
venember83
nagyúr
Ez mintha csak genetikailag daliás Jancsikánk szájából hangozna.
A nép fel van háborodva! Vénemberek accát lopkodják pécsi huligánok!
Róka: Addig jó, amíg az asszony a rókád mellett nem látja abba a bizonyos topicba linkelt képeidet.
Kezdem elerni az o szintjet... De legalabb vidam leszek

-
BlacKSouL
addikt

Én csak az épület másik oldalán lévő parkolóig közlekedem gyalog, ugyanis ott áll a járgányom. A szemeteskonténerig és a postaládámig is kocsival megyek, és itt a miért.Én már nem is emlékeztem hogy linkeltem. Templomos balhé? Nem amikor arról volt a vita hogy miért harangoznak kora hajnalban is, meg egész nap többször?
Azért arrafelé tudatosan úgy megy már szerintem jó ideje az építkezés, hogy a közlekedés alapvetően az autót jelenti. Osztálytársam volt Houstonban a nővérénél pár éve, és mondta, hogy a lakóövezetek közvetlen kocogásra alkalmas részein kívül nem nagyon van az utcán gyalog ember, aki mégis, az túrista

-
tiv61us
őstag
hianyzik a turonak a hideg
ha az kell el ell menni a hegyekbe sielni meg ilyenek
de hetkoznapi eletben eleg afarme5 , polo lecet
ki a fax szeret fazni
farmerrol jut eszembe
2 dolgot nem tudok /meg meg szazat, de ezeket nagyon nem/ megszokni az angol nyelvben
az egyik hogy nincs dupla tagadas
hogy a faxomba lehet azt mondani, hogy pl. ne parkolj itt mindig?stb.
a masik a farmer
nem tudok atterni a jeansra
megint ugy jartam, hogy egy no a szeken hagyta a farmerdzsekiet
vittem utana es mondtam, hogy elhagytad a farmerdzsekidet
szerintem meg mindig azon gondolkodik, miert neveztem parasztdzsekinek...
dehat a beidegzodesek -
Bash
őstag
Nah, én meg egy órán át kerestem, mire rájöttem hogy nem gépen van egy régi kép tőlünk az erkélyről. De csak meglett.(Nem az én gépemmel csináltam)
Tudom már miért lettem ilyen kényelmes. A kép bal alsó részén a játszótér-szerűség az óvodám udvara, tehát rengeteget kellett mennem odáig. A kép bal szélén a fák mögötti lapos épület az általános iskola, ahová szintén nem kellett 3/4 8 előtt kelnem hogy beérjek 8-ra. A középsuli kb 300 m-re van a háztól, tehát legalább 5 perccel kellett korábban kelnem onnantól kezdve. És két bolt van közvetlen közelben, az egyik 50 m, a másik 70.
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.
Én meg ezt látom ha kinézek egy felhős koranyári napon az erkélyünkről a 7. emeletről.Emlékszem erre a képre, valami templomos balhé alkalmával linkelted.

Én csak az épület másik oldalán lévő parkolóig közlekedem gyalog, ugyanis ott áll a járgányom. A szemeteskonténerig és a postaládámig is kocsival megyek, és itt a miért. -
BlacKSouL
addikt
Nah, én meg egy órán át kerestem, mire rájöttem hogy nem gépen van egy régi kép tőlünk az erkélyről. De csak meglett.(Nem az én gépemmel csináltam)
Tudom már miért lettem ilyen kényelmes. A kép bal alsó részén a játszótér-szerűség az óvodám udvara, tehát rengeteget kellett mennem odáig. A kép bal szélén a fák mögötti lapos épület az általános iskola, ahová szintén nem kellett 3/4 8 előtt kelnem hogy beérjek 8-ra. A középsuli kb 300 m-re van a háztól, tehát legalább 5 perccel kellett korábban kelnem onnantól kezdve. És két bolt van közvetlen közelben, az egyik 50 m, a másik 70.
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.
Én meg ezt látom ha kinézek egy felhős koranyári napon az erkélyünkről a 7. emeletről. -
fokukac
nagyúr
-
Bash
őstag
Nem vagyunk egyformák, nekem nem hiányzik. Éppen elég az az évi 2-3 alkalom, amikor 5°C alá esik a hőmérséklet néhány reggeli órára. Nekem már az is majdnem halálos.
-
tiv61us
őstag
-
Bash
őstag
-
BlacKSouL
addikt
Ehhe, Népfürdő uccca?

Bash: Milyen dolog lenne már hogy legalább évente pár napig nem fagy be a lukszi mikor kimegyek gatyóban az erkélyre. Nem bírnám. Komolyan, bekéredzkednék néha egy hűtőházba fagyoskodni
-
tiv61us
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
RoyalFlush
őstag
Pszt. én most inkognitóban vagyok, nem tudja melyik vagyok a sok szép avatar közül.

csak nehogy leSüsüzzön

-
Tybee21
senior tag
-
I_Am
veterán
-
Tybee21
senior tag
nem tudja vki véletlen annak a zenének az előadóját, címét, ami a Die Hard 3. (Az élet mindig drága) részének elején szól? (a robbanásig

-
csapos2
addikt
Azt hiszem beszélnem kell Vaskézzel.
-
(Kolombusz)
veterán
-
Bash
őstag
Amerikából fórumozók, vagy azok, akik tudják, hogy mit jelent a KIA (kéáéj) rövidítés, azt megköszönném.
Katonás játékokat játszom és ez az, amit nem értek.Killed In Action
-
(Kolombusz)
veterán
Amerikából fórumozók, vagy azok, akik tudják, hogy mit jelent a KIA (kéáéj) rövidítés, azt megköszönném.
Katonás játékokat játszom és ez az, amit nem értek. -
FehérHolló
veterán
En pedig meguntam, h nok hada rohamoz meg kis edes kolykos pofam miatt.
Ezert inkabb bundat hordok, egyszerubb az elet s vegre nem a kulsomert harapnak ram a nok
Bar vegulis mostansag eleg passzivak, nem tudom mi lehet a gond, telitodott volna a piac?Ez mintha csak genetikailag daliás Jancsikánk szájából hangozna.
A nép fel van háborodva! Vénemberek accát lopkodják pécsi huligánok!
Róka: Addig jó, amíg az asszony a rókád mellett nem látja abba a bizonyos topicba linkelt képeidet.
-
marsu
veterán
Má megrendelte, irigyel ám bennünket.

És még saját kerti tava is van ....

Bármikor le tud fürdeni!

Tudom, nefürgyéle ....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
Most tényleg az asszony is csaposnak hív ?
Na mert téged philoxenia-nak szólít? ;)
R2D2: Most szólj hozzá. Nem kiborító?
Tiv: Nem. Ez egy csacsi. ;)
NG: Még szép. Meg is büntettem

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bash
őstag
-
marsu
veterán
-
tiv83us
veterán
-
EQMontoya
veterán
Itt elállt a hóesés sajna.
Lehet, hogy nálad ott kint a francban még esik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek lefürdök.
Tudom, nefürgyek le.elállt, elállt, de nem kell aggódni, mert reggele lefagy, csúszni fog, mint a takony, Te meg majd jól seggreesel

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bash
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Itt elállt a hóesés sajna.
Lehet, hogy nálad ott kint a francban még esik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek lefürdök.
Tudom, nefürgyek le.Nefürgyéle.
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
ngabor2
nagyúr
no, jóccakát gyerekek, nekem holnap ződhajnalban menni kell melóhelyre.
-
EQMontoya
veterán
de gonosz vagyok... behivtak msn konferenciába... véletlenül mind a 6 résztvevőnek kifagyott az msn-je...
-
marsu
veterán
Olyan világos van a városban, mint nappal. A lámpák megvilágítják a havat, a hó meg a felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg ...
Látod, ez egy ördögi kör ... Viszont hatalmas felfedezés!

-
poffsoft
veterán
efogyotta pörinoki, estére gyün a zsírosdeszka
Aktív témák
-
11300 - 11201
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Yoga 7i - 14" WUXGA OLED Érintő - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ASUS GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384bit (ROG-STRIX-RTX3090-24G-WHITE) Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5253, 97% AKKSI
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más a páratartalom. 

Jól beszélsz - a latyak miatt utálom végtelenül a telet...