- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Bár felénk is ilyen jól megoldott lenne a parkolás - van úgy, hogy negyed órát körözök a környéken, hogy parkolóhelyet találjak és sokszor még így is csak két-három utcával arrébb találok helyet ( nem kényelmi okoból lenne fontos, hogy a ház környékén tudjak megállni, egyszerűen csak jobban oda lehetne figyelni a jószágra... )
Szép nyugis környéknek látszik Bashland

-
BlacKSouL
addikt
Én már nem is emlékeztem hogy linkeltem. Templomos balhé? Nem amikor arról volt a vita hogy miért harangoznak kora hajnalban is, meg egész nap többször?
Azért arrafelé tudatosan úgy megy már szerintem jó ideje az építkezés, hogy a közlekedés alapvetően az autót jelenti. Osztálytársam volt Houstonban a nővérénél pár éve, és mondta, hogy a lakóövezetek közvetlen kocogásra alkalmas részein kívül nem nagyon van az utcán gyalog ember, aki mégis, az túrista

Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óvodások homokozója
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest