- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
11500 - 11401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
paramedic
aktív tag
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
Whaskes
senior tag
-
tildy
nagyúr
Tehennel szemben sok volt a kifogas, fel se volt oltozve, csak ugy logtak a togyei. Ez meg ugye eleg kulturaltan nez ki, feloltozve, raadasul a nyelvet sem nyujtogatja.
A tehenet Kolombusz azert tette be, h mosolyokat csempesszen az OT-ba, ez pedig a komolysag celjat szolgalja, kerem szepen.
Mi ez valami detektív mókus? Ez határozottan kellemesebb mint a tehenek

-
Whaskes
senior tag
Tehennel szemben sok volt a kifogas, fel se volt oltozve, csak ugy logtak a togyei. Ez meg ugye eleg kulturaltan nez ki, feloltozve, raadasul a nyelvet sem nyujtogatja.
A tehenet Kolombusz azert tette be, h mosolyokat csempesszen az OT-ba, ez pedig a komolysag celjat szolgalja, kerem szepen.
jajj istenem, ezek a mai emberek, kicsi teheneknek latszik a nyelve fuuuj,

-
venember83
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
azért ez mégiscsak más, mint egy tehen...
-
tildy
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
tiv83us
veterán
Joejt mindenkinek, nemsokara hajnalra mehetek dolgozni...
-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt! kint hideg van... bent meleg... nekem meg ki kell menni.

-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
no ismételten jóreggelt mindenkinek.
helyzetjelentés: még mindig fáj a térdem, a kávéautomata ismét rossz (tegnap is az volt), így át kell bicegnem a másik épületbe. amúgy épp sajtsalátát reggelizek, ami nem egy könnyű kaja.
-
Whaskes
senior tag
ilyet én még nem éltem, akartam a számlámról levenni pénzt, beütöttem a kódot, kiírta a gép, hogy kártya elnyelve, bocs
mennyi idő amíg visszakapom? 
-
Whaskes
senior tag
ejj, nem is aludtam, és mehetek tovább....
-
Whaskes
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
UP!
Ja, vagy nem?

-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
Öcsém, amikor kicsi volt (hallod apa, van öcsém!), szórakozott a nagynénémék leonbergiével. Elvitte a kutyakekszes tálát, majd amikor a kutya utánament, nyújtogatta neki egyesével a kekszeket. Azt, amikor a kutya "nyúlt" élrte, mindig megette előtte. Aztán megelégelte az eb, és bekapta a kezét tövestül.
Nem harapott rá, meg semmi, szóval nem esett baja a gyereknek, de az öcsém tanult az esetből.
A kutya is tud kölyköt nevelni.
A Dakk (ez vót a neve nekije) viszont egészen haláláig meg volt sértődve az eset miatt.heeee, nemár, már kezd bonyolult lenni, vénember a nagyapád, de azért szeressétek egymást, mint káin és ábel!
-
Whaskes
senior tag
-
piqla
őstag
Ostag lettem

Szerk.: Omajgáss, itt egy tiv61! Mikor tertel vissza?
-
tiv61us
őstag
Valami olyasmi...
Amugy is: Midenkitől azt hallotam hogy "Ne fürgyé' le"
Elegem volt. Nem szabad a tömegekre halgatni szoval: Lezuhanyoztam,hajat mostam, megborotválkoztam stb stb...
Tényleg jó érzés. Próbáld ki te is!

ps.: Mert megérdemlem.

#11450 tiv61us : nyerő dolog lehet pl a beszéd ha már 1 helységben vannak, de lehet hoyg chat.hu?

nem gondolod, hogy atmegyeka masik szobaba, mikor itt a teknika
cset hura nem jarunk
ez van -
BlacKSouL
addikt
En is, amig tudtam... Mert mikor mar a szamban nyulkaltak akkor nem volt sok latszatja a kiabalasnak... Kez, lab lekotve s meg kiabalni sem tudok, eleg szar erzes volt.
Nekem pár éve(kb 7) lett egy mandulatályogom, amit a háziorvos rosszul diagnosztizált, és már majdnem szájzáram lett, mire a gégészetre felrohanva megmondták hogy hát ez mi is volna. Rögtön ottfogtak, mondták hogy fel kell nyitni, stb, kész lettem idegileg. Tudni kell, hogy nekem annyira érzékeny a garatreflexem, hogy ha valaki más a nyelvemhez nyúl, mondjuk doki a fanyalókával, már képes vagyok leokádni. Erreföl még ott elemezték tanuló dokinénivel, meg jött vagy 4 asszisztens, meg a főorvos, szóval kellően elkezdtem izgulni. Kérdezték ettem-e már, mondom nem. Na, akkor száj kinyit(szájzár az kutya egy dolog) kicsit kifeszegették, aztán fanyalóka be, mondom akkor rókakoma gyereki, de nem volt bennem kaja. A doki látta hogy nem egyszerű, úgyhogy jó sok lidokaint nyomott a torkomba, de azt mondta, hogy erős a garatreflexem, bajos lesz. Aztán már attól öklendztem, mikor belesprézett. Kicsit zsibbadt, aztán elővették a sápasztót(én így hívtam a 20 centi hosszú injekcióstűt) és mondta, hogy ez az érzéstelenítő. Benyomta, de nemtom hogy tudta megoldani, mert én közben összevissza hörögtem, meg büfögtem a semmit
Aztán kezdett hatni. De mikor a 20 centis szikével elkezdett matatni, akkor már izzadtam, sírtam, minden volt. Aztán a két bevágás után még egy 20centis csipesszel szétfeszegette a sebszéleket, hogy kitisztuljon, amit minden nap megismételtek, és készen is voltunk. Hát köpni-nyelni nem tudtam egy napig. Ott b.szták el, hogy egyik reggel előbb adtak kaját, mint ahogy a tágítás volt. A dokit le kellett mosdatni utána. A hajnali 4-kor seggbeszuri se volt vidám, egy óráig remegtem tőle, meg a napi 3 infúzió, főleg az egyik, amire azt mondták hogy ez egy nagy adag vénás injekció, amitől én már hulla lettem, de kiderült hogy infúzióba nyomják, nem a vénámba. És olyan volt, hogy beletolták a csőbe, és ahogy ment be, a mellkasomban meg áradt szét a forróság, ami állítólag a gyógyulás jele volt. Négy napot voltam bent, még a felújítás előtti kórházrészlegen, de nem kedveltem meg a kórházat. -
Zewa
senior tag
Valami olyasmi...
Amugy is: Midenkitől azt hallotam hogy "Ne fürgyé' le"
Elegem volt. Nem szabad a tömegekre halgatni szoval: Lezuhanyoztam,hajat mostam, megborotválkoztam stb stb...
Tényleg jó érzés. Próbáld ki te is!

ps.: Mert megérdemlem.

#11450 tiv61us : nyerő dolog lehet pl a beszéd ha már 1 helységben vannak, de lehet hoyg chat.hu?

-
csapos2
addikt
-
Zewa
senior tag
Huuu.. De rohadt jó érzés tisztának lenni
Nem tudom minek övülteni? Én inkább hősiesen viselek mindent
Csöndben az átlagnál is bambább arcal nézek ki a fejemből. -
venember83
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Ja, de a mutet kozben meg orditottam mint a sakal...

-
tiv61us
őstag
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat.na elarulom neked, o;yan 6 lehetett a gterek mikor orvosi javaslatra kivetettuk a mandulajat
hat ment a felkeszites ezerrel ne feljen meg minden
/mondjuk en be voltam szarva/
aztan kijott a korhazbol es nagymami kerdezte, na mit csinaltal tibuska
valasz:" orultem" -
Bubu79
addikt
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...Egy alakalommal azt hittem katasztrófa fenyegeti a lakást - de aztán időben kiderült, hogy csak a macska sziszeg úgy, mint a törött gázcső

Ha már macskás sztorik - olvastam a logouton egy tuti cikkecskét valaki macskájának a nemi életáéről - szét rötyögtem a búrámat a sztorin és a nyelvezetén - de egyszerűen nem ugrik be, hogy ki követte el
A lényeg az volt, hogy a tisztelt gazdi örömmel újságolta a szomszédjának, hogy most aztán örülhet, mert az ő macskája elrendezte a másik macskáját és hamarosan szaporulat várható, mire a szomszéd hahótázva felvilágosította, hogy maximum méhen kívüli terhes lehet a macskája, merthogy az is kandúr.... -
Kidus
őstag
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat. -
tiv83us
veterán
Viszont a furdetes utan 30 percig igen rosszalloan nezett rank...utana persze tudta hogy igazunk volt

-
Kidus
őstag
A mieink sem olyanok - de a nagynéném cirmosa határozottan háklis jószág, alighanem az lehet a baj, hogy nem talált a családban senkit, akit elfogadna gazdinak ( ha jól rémlik azt olvastam valahol, hogy a macska választ gazdit magának, nem pedig fordítva
)Egyetlen egyszer voltam megtorlás áldozata - egy alkalommal az idősebbik macsnak injekciót adott az állatorvosunk, de valahogy szerencsétlenül szúrhatta meg csórikámat, mert hiába fogtam meg a grabancánál, még így is képes volt rendesen megharapni ( azóta is megvan a heg a hüvalykujjamon ), majd az eset után kb. két hétig nem igazán foglalkozott velem - tüntetőleg még a fejét is elfordította, ha elment mellettem

O kifejezetten szeret oltast kapni. Eleteben egyszer lattam megsertodve, amikor nem neki adtam az oltast, hanem a kutyanak, pedig o mar odakeszitette magat, mikor meglatta a fecsit meg a tut. Ugy nezett ram, mint aki meg akar olni, beszolt, es ott hagyott.
Nem vicc.... -
tiv61us
őstag
mondjuk ha en ebrsaztenelek baseballutovel akkor harmadjara sem ebrednel fe, nem hogy elsore
manci kutyam tokeletes ebreszto volt
arra felbredtem ,ogy ult a szonyegen ez nezett, merthogy dolga volt... -
Bubu79
addikt
A mieink sem olyanok - de a nagynéném cirmosa határozottan háklis jószág, alighanem az lehet a baj, hogy nem talált a családban senkit, akit elfogadna gazdinak ( ha jól rémlik azt olvastam valahol, hogy a macska választ gazdit magának, nem pedig fordítva
)Egyetlen egyszer voltam megtorlás áldozata - egy alkalommal az idősebbik macsnak injekciót adott az állatorvosunk, de valahogy szerencsétlenül szúrhatta meg csórikámat, mert hiába fogtam meg a grabancánál, még így is képes volt rendesen megharapni ( azóta is megvan a heg a hüvalykujjamon ), majd az eset után kb. két hétig nem igazán foglalkozott velem - tüntetőleg még a fejét is elfordította, ha elment mellettem

-
tildy
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
Kidus
őstag
Vigyázz a macskával is - nehezen felejt és hajlamos bosszút állni, ha úgy érzi sérelem érte

Nemtetszését képes érdekes módon is kifejezni - ha azt veszed észre, hogy nem csak az alomba piszkít, hanem máshova is, és nincsen egészségügyi oka, akkor el lehet kezdeni filózni, hogy vajon nem megfeleő kaját adtál-e neki, simogattad-e eleget, vagy mi a búbánatot követhettél el el Őnagysága ellen...
Bár azt hiszem feleslegesen koptatom a billetyűzetemet, hiszen Kidus szakember

O nem olyan. Erdekes allat, de nem igazan macskas jellem, a bosszuallast meg nem ismeri halistennek, de ha ismerne, es mashova piszkitana, kapna is akkora sallert, hogy az alomtalca adna a masikat

-
Zewa
senior tag
Öcsém, amikor kicsi volt (hallod apa, van öcsém!), szórakozott a nagynénémék leonbergiével. Elvitte a kutyakekszes tálát, majd amikor a kutya utánament, nyújtogatta neki egyesével a kekszeket. Azt, amikor a kutya "nyúlt" élrte, mindig megette előtte. Aztán megelégelte az eb, és bekapta a kezét tövestül.
Nem harapott rá, meg semmi, szóval nem esett baja a gyereknek, de az öcsém tanult az esetből.
A Dakk (ez vót a neve nekije) viszont egészen haláláig meg volt sértődve az eset miatt.Nekem is van öcsém! (hallod apa, van öccsém
)
Nem tudom één midnig kijöttem az állatokal, fajtársak jól emg vannak egymás mellet.philoxenia: Miért ne? lehet hoyg van is csak te nem tutsz rola.
fokukac: Tivus csak probálja leplezni igazi énét. Külömben is láttad hoyg hasonlit az avatarja magára? Nézd meg a PH!-s párok vagy mi.. Durva.
-
tiv61us
őstag
-
Bubu79
addikt
-
tildy
nagyúr
Vigyázz a macskával is - nehezen felejt és hajlamos bosszút állni, ha úgy érzi sérelem érte

Nemtetszését képes érdekes módon is kifejezni - ha azt veszed észre, hogy nem csak az alomba piszkít, hanem máshova is, és nincsen egészségügyi oka, akkor el lehet kezdeni filózni, hogy vajon nem megfeleő kaját adtál-e neki, simogattad-e eleget, vagy mi a búbánatot követhettél el el Őnagysága ellen...

Erről nekem az a múltkori anim jutott megint nagyon az eszembe. Mikro a macs ébresztgeti a gazdit

-
tiv61us
őstag
-
fokukac
nagyúr
Nem tudja fejből a kódját, és másik gépről nem tud belépni.

Na, jó éjszakát emberek! (Tiv-éknek meg jó délutánt!)
ez komoly?
megalol...:
ennyire nem lehetsz lúúúzer

-
Bubu79
addikt

-
FehérHolló
veterán
Nem tudja fejből a kódját, és másik gépről nem tud belépni.

Na, jó éjszakát emberek! (Tiv-éknek meg jó délutánt!)
-
83us
csendes tag
-
fokukac
nagyúr
hát már messziről látta a zöld hajadat meg a gülüszemedet és a hülye vigyorodat.... nemcsodálom, ha morgott.

Ui. miért volt a múltkor az a másik nicked? valami us83 (újonc)
-
tiv83us
veterán
A Dakk (ez vót a neve nekije) viszont egészen haláláig meg volt sértődve az eset miatt.Nagyon mely lelkisebet tud hagyni az ilyesmi a kutyakban. En egyszer reg, valami 15 eve /talan 10 korul lehettem/ meghintaztattam Mancit /a spanielunket igy hivtak
/, utana mar elegge morgott ram, mikor kozelitettem 
-
FehérHolló
veterán
Hova esett Dakk vagy az unokam?

Köszi, javítva. Kicsit fáradt vagyok. --> Kézenfekvő céleszköz (ágy) alkalmazása a probléma megoldására hamarosan megkezdődik.
-
venember83
nagyúr
A Dakk (ez vót a neve nekije) viszont egészen haláláig meg volt sértődve az eset miatt.Hova esett Dakk vagy az unokam?

-
FehérHolló
veterán
Magya nyugdijjas?!
Ne viccelj tudod mien ára van ezeknek a tasakos macska kajáknak. Mulkor láttam ien alu tasakos cuccot, 690ft/kg-os áron....
Egyik barátom minden kutyakáját megkostól mielött a kutyájának adá(mármint száraz kaja, kutya keksz ienek. kutyaszalámi/kész cuccot nem eszi meg
)
Egyszer elemtenünk a gazdaságos áruházban, gondoltam a Chappi csak jó lesz de ő azt monda olyat ne vegyek mert az nem finom!
Én is meg kostoltam régen egy kis kutyakekszet +pár db kutyatápot (száraz).
nem volt semmien különleges ize vmi növényi cuccos lehet.ps.: lol csont nékül lehetnék a fiad söt.. talán még az unokád is.
A Dakk (ez vót a neve nekije) viszont egészen haláláig meg volt sértődve az eset miatt. -
philoxenia
MODERÁTOR
Magya nyugdijjas?!
Ne viccelj tudod mien ára van ezeknek a tasakos macska kajáknak. Mulkor láttam ien alu tasakos cuccot, 690ft/kg-os áron....
Egyik barátom minden kutyakáját megkostól mielött a kutyájának adá(mármint száraz kaja, kutya keksz ienek. kutyaszalámi/kész cuccot nem eszi meg
)
Egyszer elemtenünk a gazdaságos áruházban, gondoltam a Chappi csak jó lesz de ő azt monda olyat ne vegyek mert az nem finom!
nem volt semmien különleges ize vmi növényi cuccos lehet.ps.: lol csont nékül lehetnék a fiad söt.. talán még az unokád is.
Hogy a fiamnak ekkora fia legyen ?

-
Zewa
senior tag
Magyar nyugdíjasnak nézed ? Azok esznek ilyesmit.
Bár a fiam /15/ megevett egy szem száraz Chappi-t és csak annyi kifogása volt, hogy sós.
Magya nyugdijjas?!
)
-
Kidus
őstag
Bár a fiam /15/ megevett egy szem száraz Chappi-t és csak annyi kifogása volt, hogy sós.
Miert, en mindig is megkostoltam, amit az allataimnak adtam.
Hadd tudjam mar, milyen, szart nem adok
( A Chappi meg tenyleg sos, nem is jo a kutyanak, bar szeretik pont az ize miatt, de nem egeszseges, inkabb Acana, Eukanuba, stb... de azok meg dragak )
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
Mindenhol csak ez a vadaskodas s homokozas, szornyu...

-
Zewa
senior tag
Probálod kimagyarázni magad mi?!
Hazaestél Kidus nem volt otthon és besötétítettél és a macskáddal gyergyafény mellet kajáltatok egy kis Whiskast, utána meg elemtentek fürdeni akció utan meg véletenül bealudtatok..

ui.: Legalább kandur macskátok van?

-
tiv83us
veterán
Hetente 6 nap, napi 10 ra /5 AM-3PM/ nem eleg?
Nemtudok a szajszagrol nyilatkozni, aludtam.
Azt viszont tudom, hogy a halas Whiskastol kegyetleneket fingik...
-
Thrawn
félisten
-
Winner_hun
félisten
Reggel go suli, ha nem tartana vissza a természet. Jó, agyalok, akkor kocsival megyek be, úgy is el kell mennem posztót venni, összekötöm a kellemeset a hasznossal. Na fél óra alatt előre jutottam fél km-t (de lehet kevesebbet) szóval maradt a vonat. Ezt a gyalogos gyökkettő sebességet még BP-n sem sikerült elérnem

-
escie
őstag
hu, neztetek mar a Holmes ustokost!?
az elobb voltam kint, egy nagy kor alaku pamacs, mintha egy kodfolt lenne. mar kezitavcsovel is igen latvanyos.
erdemes megnezni, a perseus csillagkepben latszik... (ha nem vilagitja szarra egy varos az eged, es nem felhos, persze...
) -
Zewa
senior tag
Ha lattad volna Kidus arcat, ahogy meglatta es ahogy irta a valaszt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Neki is szappanja van, csak az valami vezeteken keresztul adja az utanpotlast...

Nah ne már b+!
Ti Forumon beszélgettek egymással?
Az a te bajod hogy keveset dolgozol.
ps: Nem zavart a macska szájszaga?

escie: Ez a lolságot. Nem láttam de éppeg ma ma elevenítettük fel az ismereteinket ien tégában (földrajz)

-
ladybug
őstag
-
tildy
nagyúr
Hat a gazdajaval konnyebb szot erteni mint egy beszelni nem tudo memo s gpu-halmazzal.
mod: meg a gazdajat jol seggbe is lehet rugni, ellenben a kartyat nem.
Szörny és embervadászat közben azért nem annyira
Mondtam már hogy nem csipázom a fejlesztéseket? Mindig lesz valami szűk keresztmetszet... Most pl. lehet venni ramot, mert kerreg a gép... -
venember83
nagyúr
-
Janoska26
addikt
No akkor kikel-e vagy kikelet?

-
tildy
nagyúr
Na gyere bazzeg, gyere, gyerunk, mire varsz?
Megjegyzem ez a legkevesbe sem volt igenyes irasmod... 
tildy: 2600 pro maris szivat?
Nem a pro. A gazdája

-
venember83
nagyúr
Venember gyere vissza, hulyultem

Ne pukkadj mar atmegyek aztan seggberugdoslak

kerdezni is akarok meg meselni is, na haladjal
Na gyere bazzeg, gyere, gyerunk, mire varsz?
Megjegyzem ez a legkevesbe sem volt igenyes irasmod... 
tildy: 2600 pro maris szivat?
-
Janoska26
addikt
-
kicsitomi88
őstag
Venember gyere vissza, hulyultem

Ne pukkadj mar atmegyek aztan seggberugdoslak

kerdezni is akarok meg meselni is, na haladjal
-
1010
őstag
tyuhuuuuuuuuuuuuuuuu
-
tildy
nagyúr
Kellett nekem új videókártyát venni, rögtön notebookra lettem kárhoztatva...

A 3.14csába ezt besz.ptam.stílusos idézet az uristen@menny.hu-ból -
ToBeY
nagyúr
-
Janoska26
addikt
most nyomtam az arcomba egy mangót, jó nagy magja van neki, szerintetek ha elültetem lesz belőle fa?
akkor majd ehetek sok-sok mangót
még kaptok Ti is egy kettőt

-
ngabor2
nagyúr
"mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa"
Vagy akiknek bejön a jól megtervezett felület és jellemzően megbízható működés (a szoftverre gondolok konkrétan a Windowshoz képest, a hardver nem jobb, mint egy business class PC, sőt). A unixos kollégáim pl. eléggé szeretik, pedig igencsak értenek a gépek belső működéséhez. Mellesleg igazából nem is vészesen drága a Mac egy normális PC-hez, pl. ThinkPadhez, jobb HP-hoz, képest.
(Nekem speciel nem jön be a Mac, nem vagyok hajlandó a géphez alkalmazkodni, alkalmazkodjon az hozzám, ebben pedig a Linux sokkal jobb.)nem azt mondtam, hogy nem értenek hozzá, csak nem érdekli őket. pontosabban ahoz, hogy valamit meg tudjanak oldani, nem kell a gép mélylélektanát ismerni.
-
WN31RD
addikt
mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa. működjön minden, amit használnak. nem érdekli őket a könyvtárstruktúra, a filerendszer típusa, hogy hanyas kernel, meg milyen libek, driverek, satöbbi. bedugja... megy. minden. ennyi, kész.
pc-nél telepítessz, driverre vadászol, megint telepítessz, beállítgatsz, szidod az épp aktuális verziót, aztán némi kínlódás után használod. ha ügyes vagy, sebességre azonos gépen gyorsabb, mint a mac. de összehasonlíthatatlanul többet kínlódtál vele. mindennek ára van. a kényelemnek is.
"mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa"
Vagy akiknek bejön a jól megtervezett felület és jellemzően megbízható működés (a szoftverre gondolok konkrétan a Windowshoz képest, a hardver nem jobb, mint egy business class PC, sőt). A unixos kollégáim pl. eléggé szeretik, pedig igencsak értenek a gépek belső működéséhez. Mellesleg igazából nem is vészesen drága a Mac egy normális PC-hez, pl. ThinkPadhez, jobb HP-hoz, képest.
(Nekem speciel nem jön be a Mac, nem vagyok hajlandó a géphez alkalmazkodni, alkalmazkodjon az hozzám, ebben pedig a Linux sokkal jobb.) -
WN31RD
addikt
Akinek van pénze mac-re, annak sztem netre is.

WN31RD: nekem 1 g rammal is sokkal gyorsabb volt, mint az xp. Minden pöccre történik, nincs idegesítő winchesterdolgoztatás, ha lépkedek nagyobb mappák közt, ha keresni akarok valamit. Felhasználói élményben jeles.
Bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nálam 7/24-ben megy és szépen tud indexelni.Az OSX meg persze, hogy villám, néhány tipusú gépen kell csak menjen, bőven tudnak optimalizálni. Két egyforma PC pedig szinte nincs.
Nálam az XP @ Banias 1.4 GHz, 512 MB egyértelműen lekörözte sebességérzetben, "pattogósságban" a Vista @ Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB rendszert (mindkettő ThinkPad). Nálunk a windowsos rendszergazdák sincsenek éppen a sebességétől elájulva (nem panaszkodnak nagyon, de ha szóba kerül a téma, leginkább hümmögés a válasz
). -
tiv61us
őstag
macska jott kajat kerni de megembereltem magam es nem adok neki
csak majd ejjel
-
ngabor2
nagyúr

WN31RD: nekem 1 g rammal is sokkal gyorsabb volt, mint az xp. Minden pöccre történik, nincs idegesítő winchesterdolgoztatás, ha lépkedek nagyobb mappák közt, ha keresni akarok valamit. Felhasználói élményben jeles.
Bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nálam 7/24-ben megy és szépen tud indexelni.Az OSX meg persze, hogy villám, néhány tipusú gépen kell csak menjen, bőven tudnak optimalizálni. Két egyforma PC pedig szinte nincs.
mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa. működjön minden, amit használnak. nem érdekli őket a könyvtárstruktúra, a filerendszer típusa, hogy hanyas kernel, meg milyen libek, driverek, satöbbi. bedugja... megy. minden. ennyi, kész.
pc-nél telepítessz, driverre vadászol, megint telepítessz, beállítgatsz, szidod az épp aktuális verziót, aztán némi kínlódás után használod. ha ügyes vagy, sebességre azonos gépen gyorsabb, mint a mac. de összehasonlíthatatlanul többet kínlódtál vele. mindennek ára van. a kényelemnek is.
-
(Kolombusz)
veterán

-
WN31RD
addikt
Szép a szeme.

Tiv61: szerintem próbálgasd a fiad gépét. Ha tetszik, vegyél olyat.
De nézd meg a Vistát is. Gyors, szép és kényelmes és program, valamint driver ellátottsága lekörözi a makkocskát."Gyors"
A Mac OS X igényeihez képest brutális hardver kell neki, hogy érzetre hasonló sebességet produkáljon. Szép meg kényelmes lehet éppen, ez mondjuk elég szubjektív, de speciel gyorsnak, pl. az XP-hez vagy OS X-hez képest, nem nevezném, legalábbis jelenleg emberi áron kapható hardveren. -
tiv61us
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Ha új a gép, akkor a Vistához sem.
Nyomtatóm például úgy teleplt, hogy csatlakoztattam, mondta, hogy várjak, letöltötte a legfrissebb drivert magától, felrakta, beállította alapértelmezett nyomtatóként és már nyomtathattam is. Mindez kb. 1 perc volt. A net lassúsága miatt.Hat nezd, ehhez meg net sem kell, szoval felolem lehet lassu

-
Kidus
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Ha új a gép, akkor a Vistához sem.
Nyomtatóm például úgy teleplt, hogy csatlakoztattam, mondta, hogy várjak, letöltötte a legfrissebb drivert magától, felrakta, beállította alapértelmezett nyomtatóként és már nyomtathattam is. Mindez kb. 1 perc volt. A net lassúsága miatt. -
tiv61us
őstag
Aktív témák
-
11500 - 11401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- 27% - ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI Alaplap!
- utolsó 2 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- XPPen Artist 12 Pro digitalizáló tábla
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest