- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
10900 - 10801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Van egy BBE nevű funkció, ami a tömöritett zenéket teszi dinamikusabbá. A mélyek és magasak (pl. cintányér) sokkal szebben szólnak majd. AC/DC-nél nagyon feltűnő a különbség. De mondjuk Winamp vagy WMP11 és a Jetaudio között is nagyon hallható a különbség, kikapcsolt BBE-vel is.
A Logout Jetaudio cikkében van leirás róla.
Jetaudio Plus kell hozzá.Alaplap Sound Effect Managerében Living Room-ra téve a környezeti beállítást, és "sirályszárny"-ra az EQ-t, nekem jobb eredmény jött ki. Lehet hogy a hangfalelrendezésem miatt, de több érdemi hatását éreztem, mint amannak.
Torzítás nélkül -
RoyalFlush
őstag
Control így működik ez ..
-
t1
veterán
Van egy BBE nevű funkció, ami a tömöritett zenéket teszi dinamikusabbá. A mélyek és magasak (pl. cintányér) sokkal szebben szólnak majd. AC/DC-nél nagyon feltűnő a különbség. De mondjuk Winamp vagy WMP11 és a Jetaudio között is nagyon hallható a különbség, kikapcsolt BBE-vel is.
Jetaudio Plus kell hozzá.oksa megnézem bár nekem alaplapi hangkari van meg X-230 de talán jó lesz.
Kössz a tippet
-
(Kolombusz)
veterán
Jetaudio Plus kell hozzá. -
t1
veterán
Használjon mindenki Jetaudiot BBE-vel és az MP3-ai megtáltosodnak!

Kifejtenéd?

-
(Kolombusz)
veterán
Használjon mindenki Jetaudiot BBE-vel és az MP3-ai megtáltosodnak!

-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom, majd kiderül, csak kíváncsi leszek, főleg télen, ha csúszós lesz, vagy aláfagy, és a meredeksége miatt megpróbálnak majd lendületből feljutni a nehezebb járművek. Persze pont a telet kell majd így kihúzni, tavasztól már nem erre megy a forgalom.
-
poffsoft
veterán
Jelentős változás lesz a jelenlegi belvárosi forgalomhoz képest, hát még ha jövő tavasszal teljesen elkészül az egész. Mióta beterelték a teljes átmenő forgalmat a belvárosba, beleértve a Szlovákia-Csehország-Lengyelország irányába haladó nemzetközi átmenő teherforgalmat is, azóta picit zajosabb az élet itthon. Kicsit nagyobbak a torlódások, és nagyobb a belvárosi légszennyezettség. És ha a belvárosban történik egy veszélyes kamionbaleset, akkor megbénul az egész környék. Ugyanis nincs kerülőút. Nincs hely visszafordulni, tolatni, stb. Szóval nagyon kell már ez az új út. Ez is a belváros szélén megy majd át, de nem a városközpont közepén. És legalább lesz alternatíva gond esetén. Erről persze nincs akkora hírverés, mint a metróról, de ez végülis csak 50ezer embert érint, meg az itt áthaladó évi többmilliót.
De azért kíváncsi vagyok, szerintetek hogy fog elférni a híd tetején a legíveltebb szakaszon két masszív nyergesvontató egymás mellett?passzentosan a jó válasz???

-
BlacKSouL
addikt
Jelentős változás lesz a jelenlegi belvárosi forgalomhoz képest, hát még ha jövő tavasszal teljesen elkészül az egész. Mióta beterelték a teljes átmenő forgalmat a belvárosba, beleértve a Szlovákia-Csehország-Lengyelország irányába haladó nemzetközi átmenő teherforgalmat is, azóta picit zajosabb az élet itthon. Kicsit nagyobbak a torlódások, és nagyobb a belvárosi légszennyezettség. És ha a belvárosban történik egy veszélyes kamionbaleset, akkor megbénul az egész környék. Ugyanis nincs kerülőút. Nincs hely visszafordulni, tolatni, stb. Szóval nagyon kell már ez az új út. Ez is a belváros szélén megy majd át, de nem a városközpont közepén. És legalább lesz alternatíva gond esetén. Erről persze nincs akkora hírverés, mint a metróról, de ez végülis csak 50ezer embert érint, meg az itt áthaladó évi többmilliót.
De azért kíváncsi vagyok, szerintetek hogy fog elférni a híd tetején a legíveltebb szakaszon két masszív nyergesvontató egymás mellett? -
poffsoft
veterán
ááá, tej, liszt,tojás meg idő kérdés....

-
venember83
nagyúr
-
poffsoft
veterán
Süssél, /a többi stimm/

-
ngabor2
nagyúr
-
7
addikt
-
bandus
veterán
-
csapos2
addikt
Hm...Akkor magamnak kell sütnöm.
-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
pikofarád

-
Winner_hun
félisten
pf
-
EQMontoya
veterán
Igaz, teljes mértékben
Megtértem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyetértek, teljesen jogos.
-
venember83
nagyúr
Igaz, teljes mértékben
Megtértem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
Mai nap fénypontja

-
Mag_
tag
Üdv fokukac!
ez igy van, sznobizmus lenne ha egy olyan mint te venne egy ilyen kerékpárt,mert gondolom idáig teszkós 9990.-Ft-ssel nyomultál,és ha az jo volt neked akkor felesleges 1000x annyiért venni egy ilyen kerékpárt.
De azok akik mondjuk az Olimpián, vagy VB-n tekernek,azoknak igenis megér ennyit.Én egyetértek vele, ez a kerékpár nem neked készült.
peace!további szép napot.
-
Winner_hun
félisten
En mar regota ott latom.... De idopontot nehez megmondani. Parci biztos viszonylag pontos infot tud adni.
Nekem csak most tűnt fel, logouton még nincs.
R4-ben is volt, nem tudom miért tűnt úgy, hogy most került oda
-
venember83
nagyúr
Bal oldalon fent a FÓRUM alatt mióta van ott a KARRIER?

En mar regota ott latom.... De idopontot nehez megmondani. Parci biztos viszonylag pontos infot tud adni.
-
Winner_hun
félisten
Bal oldalon fent a FÓRUM alatt mióta van ott a KARRIER?

-
EQMontoya
veterán
-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
Cs ú ny a!
Tegyél rá szarvakat! -
Mag_
tag
-
(Kolombusz)
veterán

Jó reggelt!
-
Whaskes
senior tag
Te moderator??? Ketlem, h tul objektiv tudnal maradni a nokkel szemben...
NG: Miert is pont 42?

mert az a válasz a világmindenség, meg mindenre.
-
szatocs
őstag
Ne nézzél őrültnek, én sem adnék, csak nézelődtem, és megláttam, aztán jött a gondolat

Előbb autó kéne, de ha az lenne, akkor sem adnék ennyit ezért, esetleg ha milliárdjaim lennének. De akkor sem lenne értelme, mert úgy, ahogy az igazi downhillesek, úgy sem használnám ki. Tökre elég lenne egy 200ezres akkor is. Jelenleg viszont amit ép ésszel kerékpárra költenék, az 65 ezer pénz, azt is csak egy leárazott modellre, hogy ott legyen a tudat, hogy egy 85 ezresért fizettem ennyit
Ilyentájt vannak jó kis leárazások, mert jönnek a 2008 - asok, engem meg ugyan nem érdekel, hogy most 2008 - as legyen, csak az, hogy jót kapjak a pénzemért. -
83us
csendes tag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
b+, ennyiből már egész rendes autót lehet venni.
tudod mikor adnék ennyi pénzt egy bringáért? -
fokukac
nagyúr
-
83us
csendes tag
Baze, meg fog olni, hogy felfedtem az original nevet...

Rendeltem egy akkora spenotos pizzat, mint a malomkerek, akkor neked is az egeszsegedre, sorostul, spenotostul, pizzastul. -
szatocs
őstag
Jóval gyorsabban elég az(a tankolási esetekben), minthogy lenne ideje felmelegíteni azt amire ráfolyik, még a magas fűtőérték ellenére is. De mint mondtam azok már más jellegű, hőre keményedő anyagokba vannak ágyazva, amik jól(jobban) tűrik a hőt.
Egyébként a Carbon-fiber alatt van jó kis kompakt leírás az anyagról.
-
bandus
veterán
boldog névnapot mindkettőtöknek
legalább kiderült, hogy Kidus valójában Réka is. viszont ahogy az origon nézem András nap is van
bár én november 30-án tartom 
-
Integra
titán
-
83us
csendes tag
-
BlacKSouL
addikt
Nem a motor a szénszálas, hanem maga a karosszéria. Csak hogy a motor és a karosszéria között nem sok hely van. Meg amikor rámegy az üzemanyag a karosszériára és meggyullad, akkor az bőven 150 felett van szerintem

Azért is jutott eszembe ez a karbon most, mert a kerékpárokat nézem, hogy karbon váz, meg ilyenek, és valahogy eszembe jutott ez a tűz dolog

Na, de akkor most véglegesen, mi az a fok, amitől kezdve el kezd olvadni, majd el kezd égni egy karbonszálas anyag.
Jóval gyorsabban elég az(a tankolási esetekben), minthogy lenne ideje felmelegíteni azt amire ráfolyik, még a magas fűtőérték ellenére is. De mint mondtam azok már más jellegű, hőre keményedő anyagokba vannak ágyazva, amik jól(jobban) tűrik a hőt.
Egyébként a Carbon-fiber alatt van jó kis kompakt leírás az anyagról.
-
szatocs
őstag
Olvdáspontja 3500°C, de meggyulladni meg tud, ha más anyaggal van keveredve. tisztán nem. Viszont elég gyorsan elpárolog. főleg a vékony szálak.
Ööö, izé, versenyautó motorjában mi szénszálas?
Az F1-es tankolásnál felcsapó lángok nem hevítik fel 130 fokra a karosszéria elemeit, viszont azok a szénszálas elemek olyan hordozóval vannak legyártva, ami nem tisztán műgyanta alapú, így magasabb az olvadáspontjuk is.Nem a motor a szénszálas, hanem maga a karosszéria. Csak hogy a motor és a karosszéria között nem sok hely van. Meg amikor rámegy az üzemanyag a karosszériára és meggyullad, akkor az bőven 150 felett van szerintem

Azért is jutott eszembe ez a karbon most, mert a kerékpárokat nézem, hogy karbon váz, meg ilyenek, és valahogy eszembe jutott ez a tűz dolog

Na, de akkor most véglegesen, mi az a fok, amitől kezdve el kezd olvadni, majd el kezd égni egy karbonszálas anyag.
-
Integra
titán
-
BlacKSouL
addikt
Olvdáspontja 3500°C, de meggyulladni meg tud, ha más anyaggal van keveredve. tisztán nem. Viszont elég gyorsan elpárolog. főleg a vékony szálak.
Az F1-es tankolásnál felcsapó lángok nem hevítik fel 130 fokra a karosszéria elemeit, viszont azok a szénszálas elemek olyan hordozóval vannak legyártva, ami nem tisztán műgyanta alapú, így magasabb az olvadáspontjuk is.Egész pontosan hőre keményedő epoxigyanta a hordozó ebben az esetben.
-
83us
csendes tag
-
BlacKSouL
addikt
De most akkor a grafitra kell gondolni? Olyan 3000 körül? Mert szerintem a versenyautók motorjai simán vannak 130 fok körüliek, vagy mikor az üzemanyag rájuk ömlik töltés közben, akkor nem égnek el azon nyomban.
Szerk.: Na látom már, hogy 450 - re van módosítva
De akkor tuti, hogy nem a 3000 - es kategória?Olvdáspontja 3500°C, de meggyulladni meg tud, ha más anyaggal van keveredve. tisztán nem. Viszont elég gyorsan elpárolog. főleg a vékony szálak.
Az F1-es tankolásnál felcsapó lángok nem hevítik fel 130 fokra a karosszéria elemeit, viszont azok a szénszálas elemek olyan hordozóval vannak legyártva, ami nem tisztán műgyanta alapú, így magasabb az olvadáspontjuk is. -
szatocs
őstag
De most akkor a grafitra kell gondolni? Olyan 3000 körül? Mert szerintem a versenyautók motorjai simán vannak 130 fok körüliek, vagy mikor az üzemanyag rájuk ömlik töltés közben, akkor nem égnek el azon nyomban.
Szerk.: Na látom már, hogy 450 - re van módosítva
De akkor tuti, hogy nem a 3000 - es kategória? -
Tálapó
csendes tag
-
Integra
titán
-
RAM
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
Integra
titán
boldog névnapot tiv.
na nem kell hanyatt vágni magad, csak épp láttam egy oldalon hogy milyen névnap van, aztán a tied van épp
-
BlacKSouL
addikt
A hordozó műgyanta az már 70-80 fokon veszít szilárdságából, és 130 fok fölött megolvad, aztán elég; megmarad a karbonszál, amiből kb szénpor lesz, vagy apróra tört szénszál. De az kb ugyanolyan hőmérsékleten izzik föl, mint a sima szén- kb 400-450 °C
-
BlacKSouL
addikt
-
szatocs
őstag
Pont ma gondolkodtam el azon, hogy vajon a karbonszál, amiből a versenyautókat készítik, az mennyire éghető, és hány fokon kaphat lángra. Valaki talál erről valamit a neten? Mert nekem nem sikerült. Esetleg tudja valaki a választ?
-
Tálapó
csendes tag
Na mi van, mire ideérek, vége a partinak?
Ufókám, ilyen lányokat linkelgethetsz még, tényleg szép, csak a nyelvével kéne kezdeni valamit.
-
venember83
nagyúr

Mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
meghajlo smileyt nem talaltad? nagyon el vagy te kanaszodva

mod: majd azert jo lesz ha bocsanatot kersz mert nem magadtol jutott eszedbe, remel van annyi gerinc benned h tobbe nem irsz ebbe a topicba Szegyelld magad

Csak ugy, barati alapon

Blackie: de, tudok, fantazialni, szerinted megis miert volt az eleje annyira erdekes? De csak a kedvedert vegigneztem

-
BlacKSouL
addikt
Danke sehr.
Feketelelek: az elejen jo volt nezni, aztan egyik mp-rol a masikra undorito lett...
mod n-ediken: nesze, h jol aluggyal ->
<sajnos nem kaptam meg azt a smiley amelyiket kerestem>mert nem tudsz fantáziálni
remélem a végét megvártad, ott megszelídül, ott már eléggé huba.. -
kicsitomi88
őstag
Danke sehr.
Feketelelek: az elejen jo volt nezni, aztan egyik mp-rol a masikra undorito lett...
<sajnos nem kaptam meg azt a smiley amelyiket kerestem>meghajlo smileyt nem talaltad? nagyon el vagy te kanaszodva

mod: majd azert jo lesz ha bocsanatot kersz mert nem magadtol jutott eszedbe, remel van annyi gerinc benned h tobbe nem irsz ebbe a topicba Szegyelld magad

-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
kűdtem egy jokivansaggal egyetemben mind az otot
Nekem nem ugrik be róla marvin
ja igen, nekem a masik jelenti marvint itt10822: de ha azt irod be h marvin bbc?
Danke sehr.
<sajnos nem kaptam meg azt a smiley amelyiket kerestem> -
bandus
veterán
-
kicsitomi88
őstag
Engem is furdal a kivancsisag... Lehet csak azert mert rokonlelek vagyok azzal a modival, vilagfajdalom + nagy fej -> halalos kombinacio

mod: oke, igy mar konnyu... Rajottem

sertegetos, siros csoppseg: kuggyed legy szives!
kűdtem egy jokivansaggal egyetemben mind az otot
Nekem nem ugrik be róla marvin
ja igen, nekem a masik jelenti marvint itt10822: de ha azt irod be h marvin bbc?
-
Bubu79
addikt
Épp egy számítógéppel folytattam magasröptű beszélgetést, és elmagyaráztam neki, hogy hogyan is látom én a világot. Aztán... öngyilkosságot követett el.
p
Te jó ég - remélem velünk nem kívánsz ilyen magasröptű és gondolatébresztő társalgást folytatni
Vettem néhány doboz tartós tejet és utálnám, ha pocsékba menne
) -
Thrawn
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Épp egy számítógéppel folytattam magasröptű beszélgetést, és elmagyaráztam neki, hogy hogyan is látom én a világot. Aztán... öngyilkosságot követett el.
p
Áá, értem (Perszehogy nem
) De végre megvagy. -
ngabor2
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Thrawn
félisten
tud valaki oroszul? van ez a hsz, ezt kellene nagyvonalakban, a lényegét lefordítani emberi nyelvre, magyarra, esetleg angolra (de ha itt talál rá valaki, akkor inkább magyarra). jelenleg itt fexik szomorúan, kiterítve az asztalomon egy tetszhalott router, remélem ez alapján sikerül életre kelteni.
Babelfish nem tudom mennyire birkózik meg vele ezért Babylon-al lefordíttattam. Ha felkúszol MSN-re átküldöm.
szerk: angolra
-
ngabor2
nagyúr
asszem mára kidőltem. ritka szar egy hét volt, ráadásul a szép új routerem is deglett

-
kicsitomi88
őstag
Engem is furdal a kivancsisag... Lehet csak azert mert rokonlelek vagyok azzal a modival, vilagfajdalom + nagy fej -> halalos kombinacio

PDF nem kőőő?
-
venember83
nagyúr

-
BlacKSouL
addikt
Szerencsére megtanultam sok évvel ezelőtt, hogy a teli has egyáltalán nem kellemes érzés. Ezért igyekszem mértékkel enni.
Diego: És nem voltál nálunk. Ghost bezzeg eljött a múlt héten, pedig ő Bpestről jött le nyaralni. Legközelebb erre gyere felénk. És ha előre szólsz főzök neked finomat.

Cseppet sem mérges gomba ovónéni: Merre jár a mutogatós robibácsi?

-
Bubu79
addikt
-
BlacKSouL
addikt
És amúgy egyébként merre jár mostanában mikor nem erre?
-
kicsitomi88
őstag
en lattam mind2 filmet de ki az?

priv ment(gy)
-
Bubu79
addikt

Meg is rendelem ezt a ***** konyvet... Film megvan, de az nem az igazi
Nem is neztem meg, majd a konyv utan, esetleg.mod: nane, 5 konyv??? Az hosszabb mint az Izaura forgatokonyve!!!

Én előbb olvastam a könyvet, mint a filmet láttam volna - nekem a könyv jobban bejött, bár el kell ismerni a filmben van néhány jópofa figura
( Mi több egyikük moderátoroskodik itt a PH!-n, nagy feje van és egetrengetően nagy világfájdalma
) -
kicsitomi88
őstag

Nem is neztem meg, majd a konyv utan, esetleg.mod: nane, 5 konyv??? Az hosszabb mint az Izaura forgatokonyve!!!

Sírtam en helyetted is mostanaban, inkabb olvass, ha kell kuldom pdfbe(marmint nem a konyvet, áááá, az tv ellenes mast, ami hasonlit ra, de nem az!!!).

-
venember83
nagyúr
amugy kibaszott jo konyv, erdemes elolvasni(mind az 5 kotetet), meg a regi sorozat is jo volt

-
Bubu79
addikt

Ne piszkáld a setét lelkű UFO-t, mert még a végén megint elmegy a színe

P.s.: sasold meg a Galaxis Útikalauz Stopposoknak címezetű remekművet ( vagy olvasd el ) és megtudod milyen kérdésre a válasz 42
Mod.: elkéstem

-
kicsitomi88
őstag

amugy kibaszott jo konyv, erdemes elolvasni(mind az 5 kotetet), meg a regi sorozat is jo volt
-
BlacKSouL
addikt

-
venember83
nagyúr
Aktív témák
-
10900 - 10801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Mac Mini M2 8/256GB eladó! Patika állapot, 12 hó garancia
- ASUS SimPro Dock 2 (90NX0460-P00030), bontatlanul, 1 év garival eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akksi, szép állapot, 12 hó garancia
- Xiaomi 13 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Torzítás nélkül

Megtértem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)