- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 17 - alap
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hatalmas számokkal villog az új Xiaomi 17 Max is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Na, jelentem, ma én is megkaptam a távhőszámlát a januári hődíjjal.
le vagyok hidalva, bazzeg, teljesen.
aszongya hogy :
(nagy levegő)
36 395 Ft. (azaz harminchatezer-háromszázkilencvenöt forint)

mindez 49 nm-re.
hát bazzeg, rég baszta föl az agyam ennyire valami.
bazzeg, ennyi pénzből egy ugyanekkora téglalakás éves gázdíja kijön., nemhogy egy havi.
hogyazédesjók*~k¤ß$*>;}{@&#'"++!!%+%"//%=(==(ˇ^°˘˘˛°˘ˇ˛°°˘˛`˛`
továbbá ][đ&@#+!"""'!%/**************** !
Nekünk a 100 nm -es lakásunk+ anyáék 2,5 szobás tetőtéri lakása együtt havi 25000 ft támogatással. A villany 30000 ft havonta, a víz 12000 ft.
-
ladybug
őstag
Szép, jó reggelt mindenkinek. A nap süt, a lányok színeznek és nézik a reggeli meseadagjukat, és sokkal jobban van Réka is. Kedvesem itthon van. Hát nem csodás egy nap?

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Akkor nézd meg a Californicationt.
Bash: Persze, persze.... A tudatom is így éli meg, de a testem nem hajlandó együttműködni.

-
ladybug
őstag
KUKA: Nem tudom most hol vagy

NG: Akkor az atlantis még várat magára, nincs se kedvem, se helyem letölteni mind a 10 SG1 évadot.
Ez mind jó.

Kérdés: Végig akarod-e nézni a teljes eddigi évadokat? Milyen stílusú sorozatot akarsz nézni?
Nekem a Treshold nagyon tetszett. De a BSG is jó volt. Párom a Dexterért és a Californicationért volt nagyon oda.
yetike: Mivel a nap folyamán a nem többször hagyja el a számat, legyen ez most igen.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Megyek pizzát enni.

Ej, amikor még én is fiatal voltam, sokat ettem.

-
ladybug
őstag
Abból még van. Sok.
A kékáfonya itt jobban fogy
Ladybug (nem dicsekedésképp mondtam , hogy norvég, de való igaz, ott még a bolti lekvár is minőségi, teli van gyümölcssel, ráadásul megfizethető áron.
Ez ami itthon van nekem, kinn kb 700Ft , és egy kilós. Itthon kb 1000-1500ért adnak hasonló minőséget.
A talikról: Jó az is ha sokan vannak de az is ha nem.
Bár a nagyobb sszejöveteleknél fennála veszély, hogy valakivel nem nagyon beszélget az ember
Legjobbak a nagymamák lekvárjai.
Eddig minden évben sikerült jó sok üveggel eltenni. -
ladybug
őstag
Itthon minden héten van palacsinta. Igaz, hogy nem norvég áfonyás lekvárral, hanem másikfélékkel.
Egyékbént a nagy ph talikon vhogy elveszem. Sokkal jobbak a kisebb összejövetelek.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Ezt meg sem "hallottam". Apjuk meg főleg.

Többiek: Köszönöm, remélem hamar jobban lesznek, mert úgy köhögnek, hogy majd' megfulladnak.

-
ladybug
őstag
Napsütéses, gyönyörű idő van. Nyílik a kertben a Krókusz, az ibolya, a hóvirág, a pipitér és a pistike. csicseregnek a madarak, csodás tavaszi idő van. A lányaim meg betegek, hörghurutjuk van, és nem influenzájuk. Egyik orvos rácáfolt a másikra.
Szóval szép napot mindenkinek, a betegeknek pedig jobbulást. -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Na, kb Kedvesem is így indult neki. A Kalifogiáról is áradozott, és talán 3 nekiüléssel megnézte azt is. Jó sorozatozást.

Szép reggelt mindenkinek! Úgy döntöttem, hogy reggelente böjtölni fogok. Csak gyümölcsteát és gyümölcslevet iszom délelőtt. Így talán megszabadulhatok pár felesleges kilótól.
De nektek íme egy kis reggeli:

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Uppsz, a nem kimaradt az előző hsz-emből.
Gombaleves? Az finom, szeretem. Épp azon agyalok eg yideje, hogy holnap mit főzzek. Rizses húst, vagy zúzapörköltet rizzsel, vagy zöldséges rizst vmi husival. Vagy miért is akarok rizst?
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
1,5 órát sétáltattuk a lurkókkal a kutyákat. Mindegyikük élvezte. Viszont jéggé fagytam. Mindjárt iszom is a meleg teát.
tildy: Egyszer majd főzök neked is. Persze olyat, amit szeretesz. Eddig csak ígérbgetés volt mindenki részéről, hogy eljönk hozzánk, de csak Sipi ért ide. Senki más.
Viszont neki már sokszor főztem.
-
ladybug
őstag
NX9020-ra gondoltam, és én nem voltam lusta Google-ozni.
ladybug!
Köszönöm, azóta megvolt a második reggeli is, két square bagel megpirítva, Jammin' Swirl sajtkrémmel megkenve egy bögre forró almás-fahéjas teával.
~4,5 órát aludtam, több, mint elégséges.Én is almás fahéjasat ittam reggel, de én Milfordot.
Viszont megint éhes vagyok. Ez a spagetti nem sokáig laktat.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Épp most mosogattam el, az ebéden túl vagyunk. De ha előbb szóltál volna.... Már régóta ennék pizzát, és sajnos nem tudom kikísérletezni itthon a finom éttermi pizzát. Az enyém sosem olyan. Lehet azért olyan finom, mert nem nekem kell megsütni?

Jah, még sütit is sütöttem.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Kukuc, Race reménytelenek vagytok. Kaja meg lesz bőven, mert sosem tudok 4 emberre (2 felnőtt, 2 gyerek) főzni.
A bolognait a lányok is imádják. Lesz reszelt sajt is hozzá.
Kukuc: A csomagtartós megoldás egy hőstett volt. ha tudnád milyen rosszul voltam.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Kis sonkás felvágott bele egy kis lapka sajttal. Nyami. Tessék ebéddel pótolni a lemaradt tápanyagot.

Race: Buksisimi. Mondanám gyere ebédre... Bolognai spagetti lesz, meg fincsi húsleves - ez nálunk elengedhetetlen vasárnap.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Szervusztok, szép reggelt.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Még mindig nem? Bakker, már 3 napja szenvedsz.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Ha nem volt itt az óvónéni, hogy rendbe szedjen minket.

Sosem tennék ilyet... - mondaná a férjem.

peterke: Karácsony....karácsony...
-
ladybug
őstag
Visszagörgettem kicsit, beleolvastam időnként az eszmecserékbe. Hej, micsoda egyszavasz hsz-ek voltak. Azta....
-
ladybug
őstag
Minimax? Kis unokatestvérem nézi, szörnyű, szegény gyerek meg minden hülye viselkedésformát átvesz belőle, amiről rendkívül nehéz leszoktatni. Gyerek esetén nálam tuti tiltólistán lesz, csak marha nehéz normális mesefilmeket találni dvd-n is, sajnos, a mese pedig hasznos, a felnőtteknek is, ha más nem, akkor kis nyugalmat biztosít.

Kalandor: Így van, ezért szerettem pl a Columbot meg pár Lost-ot megelőző sorozatot, amik csak nagyon picit függtek össze egymással, tehát a szórakoztatás volt a lényegük, nem az, hogy minél több műsoridőt fedjenek le s leragasszák az embert a székhez/fotelhez/stb.
Nem nézem az ún. lineáris sorozatokat, de így is sikerül felhúzniuk a tv adóknak sokszor a csomó ajánlással, mindegy, az én hülyeségem, megérdemlem.
Csacsi: Ezt szórakozás miatt teszed vagy ez a munkád? Szöveg elolvasva, értem.
A gyereket sosem szabad hagyni órákig hagyni tévézni, és mindig figyelned kell, hogy mit néz. Én is ezt teszem. Egyébként még a minimax a legnormálisabb a kábeltévés kínálatból, amin még a jetix és a cartoon network van.
-
ladybug
őstag
Csak engem idegesítenek a sorozatok? Lost, Szökés, ez, Harmadik műszak, Vészhelyzet, stb stb stb. Ahelyett, hogy normális filmeket nyomnának az adók s szórakoznánk jól 2 órát inkább elhúzzák az egészet, csakazértse nézem őket. Lassan a tv feleslegessé válik, mondjuk most is csak focimeccseket nézek rajta.
Mi abszolút nem nézünk tv-t. A gyerekek használják, de csak minimax és jetix, meg dvd mesék nézésére.
A sorozatokat egyszerre nézzük meg.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Szervusztok, szép napot mindenkinek. Itt nagyon hidegek a reggelek napok óta.

-
ladybug
őstag
Ezt te sem gondolod komolyan.
Tudod, az aura, meg az ájer bár hasonlóak, azért nem szinonímák!!!Ezexerint tényleg jó óvinéni vagy (persze ebben majdnem biztos voltam az ovisteja meg a tojáskrém recept elsajátítása után)

(Don Ámerika): biztos hogy nem csákk nórisz aki I'll comeback?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kékszarvas zwei: lábat is tessék mosni!

Sajnos sem az oviteja, sem a tojáskrém receptjét nem tudom a konyhás szakemberektől, csak igyekeztem itthon az ízét kitapasztalni.
Az, hogy jó óvónő vagyok-e? Nem nyilatkozom. Sokaknak a bögyében voltam, amikor dolgoztam. A gyerekek szerencsére meg voltak velem elégedve. Most viszont tartok egy kicsit az újra munkábaállástól....
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Tudod, ha nagy a csönd....

-
ladybug
őstag
Rossz helyen keresgélsz.
-
ladybug
őstag
Én? Miért akarnám? Különben sincs (még) ilyen topik.
-
ladybug
őstag
No, megint jó téma van.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nyílik a barka és a mogyoró, én is észrevettem a hétvégén. Kérdés, hogy mire fogjuk akasztani a tojásokat húsvétkor, mert addigra levirágzik. A hóvirágból sem lehet adni nőnapra, mert most nyílik. (Tudom, amúgy is védett növény....)
-
ladybug
őstag
Kedvesem nyomába sem érsz. Betege lett a sorozatainak. Ráadásul engem is bele akar rángatni a gép előtti tespedésébe, de nem hagyom magamat.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
igen, a tíz hatványaira utal, azaz tízszeres különbség egy nagyságrend.

(de erről ne nyissunk vitát, legyen elég annyi, hogy úgy van, ahogy mondom
)az pedig, hogy hol miről beszéljünk, minimum nevetséges óhaj az offtopicban.
nem az oviban vagyunk, ahol te vagy az óvónéni, aki majd jól megmondja, hogy mit csináljunk.
Az óvónéni én vagyok.
Mégsem terelgetem a gyerekeket sem direkten, hogy mit játszanak. Indirekten időnként kell. 
-
ladybug
őstag
Közel nem szólok hozzá annyi mindenhez, mint fokukac őnagyságossága, mondhatjuk úgy is, hogy nagyságrendi különbség van hozzászólásaink száma között.

Többször kértem már, jeleztem, hogy amikor borokról van szó, akkor azt itt tegyétek, én is tiszteletben tartom őket, nem járok a topic-ba vizet prédikálni. Köszönöm!
A második bekezdésem Lortech-nek is szól.
Bash, ez Off. Itt azért mindenről eshet szó,nem? Másrészt a bor egy nagyon finom dolog, amit kultúráltan is lehet fogyasztani. És bizony összehozza az embereket. Pl úgy, mint a tea is. De ugyanezt vízzel bár nem biztos, hogy el tudod játszani.

Mod: közben amíg írtam a hszt megzavartak. Látom vmennyire te is így gondolod.
-
ladybug
őstag
Akkor Mogyorót nem bírnád elviselni. Ha már 5 perces távollét után hazamegyünk, úgy fogad minket, hogy két mancsát a mellkasunkra teszi, és közben nyüszít. Ilyenkor egy nagy adag dögönyözés kell neki, ami közben mély morrogásokat hallat - ez jelenti nála azt, hogy jól esik neki, amit éppen csinálsz vele.
-
ladybug
őstag
Meg egy gyereket. Kutyával és gyerekkel lehet a legjobban ismerkedni.

Boness: Nem is tudtam, hogy ők is ilyen örökmozgók. Az, hogy az én kajla Mogyoró kutyám ezt teszi, azon már meg sem lepődök. Elég annyi, hogy kan és vizsla-labrador keverék.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Iszunk?
Talán most nem kéne. Úgyis ki vagyok ütve. -
ladybug
őstag
Nézd meg jobban a kukoricáját....

Phil, vénember: Milyen praktikus...
No, megyek én is. További szép estét nektek. -
ladybug
őstag
A tévé elé tartogatja....

MIt fog nézni? Évek óta nem tudom, mi a tv műsor.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Akkor te vagy az én emberem!
ladybug: Yahoo Messenger? Kompatibilis kommunikáció szinten az MSN Live-al, szvsz sokkal jobb mint az MSN termék, pl sokkal kevésbé erőforrásigényes.
Nekem bejött a Trillian. Köszönöm, de maradok ennél.
Thrawn: Át lehet írni a tagok nevét, akik a listámon vannak. Lehet őket csoportosítani, és tetszik a dizájnja, meg mindig elérhető.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Számtechóra. beteg a tanár...net minden mennyiségben.
Szegény iskolások.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nem. Van amikor gyereket akarsz (erre értettem a tervezést) és ez a cél, illetve van amikor csak a testi örömök és az együttlét miatt dörgi-dörgizik az ember. Utóbbi dinkamann szóhasználata, mert még ezt is rám fogjátok.
Bon3ss: De legalább szép, azt tanúsíthatom!
A tervezés már a múlté. Nem akar a férjecském 3. gyereket. Bár most én sem. Totálisan lefáraszt ez a kettő is.
Úgyhogy marad a: csak a testi örömök és az együttlét miatt dörgi-dörgizik az ember. Ami persze hogy nem rossz.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A bitang kölkök?
Nem csak. Inkább a kutyák.
tbs: Milyen tervezés?
-
ladybug
őstag
Szép napot nektek. Nem aludtam ki magamat.
-
ladybug
őstag
Ja, tőlem messze van, de hozzád közel, mondjuk 1 méterre

Hát nem.
Legalább 14 lépést kell megtennem, hogy mellette legyek, ráadásul másik szinten van.nike: Akkor jól kifogtak. Váltani fogsz majd?
-
ladybug
őstag
Az avatara alapján mindenképp.
Az avatar nem mutatja valós énünket. Depisnek nem mondanám, inkább visszahúzódó. De hidd el, messziről figyel mindent.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
ladybug: Na várj, tehát a belső tulajdonságaival gondjaid akadtak, de a külső tulajdonságai sem fogtak meg. Akkor mi a fene fogott meg a kis depis robotunkban?
A mai napig nem tudom, de nem is fontos. 10 éve együtt vagyunk már, ezért nem is filózok rajta.

Mod: Depis egyébként?
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Te mindent szeretsz a párodon?
Nagyjából. Azért a férjem, mert majd' mindent szeretek rajta. A belső tulajdonságaival akadtak kis gondjaim, de idővel azokat is elfogadtam, és tudom kezelni.
Egyébként én sem vagyok könnyű eset, és mégis mindent szeret rajtam, bennem.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
hát ez kész.
"megfialt" -
ez a megfogalmazás feltette a koronát a mai napomra, kész. 
asszem, hazamegyek aludni.
hogy rohaggyon le az ügyfelünk, aki arra nem képes, hogy az általa átküldött összefoglaló táblázat legalább köszönő viszonyban legyen a valósággal...
b+, 64-ből 8 szám jó, a többit nekem kell keresgetnem. és ne legyek ideges?
Ok, akkor nem csak nekem tűnt fel.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
S én talán nem vagyok ritka?

A fehér holló az ritka.
nemcso: Most tanulok bölcsödei gondozónőnek, de a suliban a szociálisak is ott vannak hétvégenként.
-
ladybug
őstag
Van asszonkája. Nekem kell a finomlelkű hölgy viszont
Főleg ha már ennyire ügyes is vagyok 
Először mutasd, mit tudsz. A finomlelkű hölgyeket nem kaphatod csak úgy meg. Azokat ki kell érdemelni. Ritka az ilyen manapság.
nemcso: Ne tessék minket így lenézni. Küzdöttünk azért a jogsiért.
Különben is, lassan már komoly orvosi vizsgálat kell majd neked, mert közeledsz a nyugdíjkorhatár felé. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Keressünk gyorsan egy finomlelkű hölgyet.

Kazimír: Huh, nekem is 12 éve. Ej, de öreg vagyok.

-
ladybug
őstag
"Bár szerintem sok vizsga nem azon múlik, hogy a tanuló tud-e vezeti, vagy bármi más viszgán mást, hanem hogy aznapra mennyi bukás van előjegyezve"
Ez így van.
A mi turnusunkból anno mindenki 3.-ra ment át a forgalmin. Mindkét buktatásomat igazságtalannak éreztem. Az elsőnél egy gyalogost szerettem volna elütni, a másodiknál egy biciklistát. De ők a közlekedési felügyelet beépített emberei voltak, csak hogy még egy vizsgadíjat be kelljen fizenem. Pénzsóvár hivatal. 
Akkor ezek sztenderd ürügyek, mert 2 vizsgám nekem is ilyen címen nem sikerült.
-
ladybug
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- Gamer PC! RTX 3060Ti/i5-12400F/32GB RAM
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 998 - Intel i7-12700KF RTX 3080 32GB RAM 1TB SSD Z alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T530 - i7-3630QM I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vissza a gyeplővel.