- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Még mindig bővül a Realme 16-os széria, most épp 8000 mAh-s aksival érkezett egy
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Ötkarikás játékok, csak másképp
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- A Legion Y70 (2026)-tal tért vissza a Lenovo
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Apple iPhone 17 - alap
- Feltalálta a Google a keresőmotort
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tiv83us
veterán

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
En is kifiugarazhatnam Majkel Dzsekszont, mert messze van. Te is messze vagy, mert egy jenki kocsog vagy, igy konnyu. /Jajj varjal, ilyet nem irhatok, mert kulonben arulo megfutamodott, dezertalt kocsogok leszunk, szoval magyar-magyar vagy, csak egy turista Amerikaban/.
Egyszer majd itt en is kinezek valakit magamnak, osszeszedek 10-15 mexikoit es egy nemiszervvel ellattva a nevet magamra tuzve bohoc sapkaban ciganykereket fogok vetni a Broadway-en es ezt lefenykepezven buszken kozze teszem, hogy en vagyok XY.
2 nap utan most jutottam gephez, ha a tema mar lezarva, akkor ne valaszoljatok. Ha akartok, akkor priviben. -
tiv83us
veterán
jajj tiv, be neragj mar a nyuszira, vannak különböző kúlturális szakadékok, amiket nemtud elfogadni. Én pl szivesen olvasok itt tőled és Bashtol is, és szerintem vagyunk még így páran.
Visszaolvastam, komoly hunagry vs us states vita alakult ki.
Igazándiból nem is értem miért. Illeve mi olyan elfogadhatatlan itt 1-2 ember számára..."mert Te mi vagy? Vagy ki? Vagy he?!"
En erre ragtam be, de kurvara. Es ha Bash is meg en is atusztunk az Oceant es illegalis bevandorlok vagyunk, sot, anyam amerikai allampolgar letere es kitagadott, szoval egy nincstelen lofasz senki nem vagyok, aki itt el 10 eve es velemenyt mondott. De komolyan, nem kivanok tobbet ide irni, mara maga az Off Topic is csak a fraszt hozza ram, nem az en mufajam az, amive lett az utobbi evben.
bolondember: Ne higyj semmilyen, se ertelmesebb, se debilebb embernek, egyszeruen felejtsd el, hogy valaha is leteztem. Thx. -
tiv83us
veterán
akkor sem értem miért kell SUV, de ha TE jobban, nagyobb biztonságban érzed magad egy hegyben, tedd azt.
Amúgy nem értem:
"mar megint 2 against Hungary" - mert Te mi vagy? Vagy ki? Vagy he?!
Vagy csak simán nem érted meg, h vannak dolgok amit esetleg tulzónak, érthetetlennek tartunk?
Senki nem vagyok. Ignore please mostantol /tudom, ne beszeljek kocsog amerikaiul, mer' ez egy magyar forum, szoval leirom magyarul is, NE SZOJJ HOZZAM BAZZE/.
Na szevasz Off Topic, regen meg voltak ertelmes emberek, akikkel ertelmesen es jol ellehetett dumalni, ma mar csak a fika meg a beszolas megy. Ez meg kell a szarnak. Enjoy yourselfs.
Csodalom azt is, hogy Vladimir visszajott. Komolyan, kezdem megerteni. -
tiv83us
veterán
akkor sem értem miért kell SUV, de ha TE jobban, nagyobb biztonságban érzed magad egy hegyben, tedd azt.
Amúgy nem értem:
"mar megint 2 against Hungary" - mert Te mi vagy? Vagy ki? Vagy he?!
Vagy csak simán nem érted meg, h vannak dolgok amit esetleg tulzónak, érthetetlennek tartunk?
Ok, koszi a szep estet, szevasztok.
-
tiv83us
veterán
Minden suv-os ezt csinálja?

Sokkal normálisabb lenne, ha a félrebeszélés helyett elmondanátok, hogy igen, leszarjuk mennyit fogyaszt, ki tudjuk fizetni. Igen, sokkal nagyobb a feelingje egy ilyennek, mint egy Mazda 6-nak. És igen, a nagytöbbség el tudna járni kényelmesen egy európai méretű középkategóriás autóval, jóval kisebb motorral is. Már aki belefér persze...
Nah megyek aluszni, jó éjt nektek!
Szerinted miert kell az SUV, disznek? Legutobb egy mid-size SUV-vel alig birtam atkuzdeni magam a jegpancelos, havas szerpentinen, pedig 4WD, teligumi, csakhat ket szuk sav, aminek a fele amugy is le volt fagyva, el volt takarva hoval.
Jovohonapban megint megyek, akkor remelhetoleg eleg lesz egy full size car /pl egy Chrysler 300/.Viszont asszem visszaszokom a repuleshez.
ps: Ugy latom, mar megint 2 against Hungary. Inkabb most kiszallok, megyek megeszek egy kis vacsorat.
-
tiv83us
veterán
Resident, vagy Citizen. Tokmindegy. Bash nem hiszem, hogy a 2012 elnoki valasztasra keszul, /keszulni keszulhet, de mivel nem itt szuletett nem lesz belole elnok/. Max szavazhat, ha citizen, kb ennyy a kulonbseg. Ja meg nem lehet titkos szolgalatos. Poor guy

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Teát csapvízből főzünk, a kulcsszó a főzés ugye. Egyébként fogalmam sincs milyen a csapvíz, soha eszembe sem jutott megkóstolni. Munkahelyen, parkokban van nyilvános itató (van ennek normális neve, vagy csak nekem nem jut eszembe?), de az eleve szűrt és hűtött, teljesen más.
BlacKSouL!
Ivásra teljesen alkalmas a csapvíz.Water Fountain.
-
tiv83us
veterán
Bakker Tiv, Te állandóan ezzel jössz, hogy nem megyünk az Appalachen keresztül Floridába, vagy fordítva. Egy magyar ember nem vezethet el Spanyolországba?
Minden masodik honapban?
-
tiv83us
veterán
mi a baj az ottani csapvízzel?
nem jó, vagy csak derogál? (fitnesswater, nem rossz...
Sprite? hmmm)Langyos, szar ize van es fosol toie. Nem ivasra talaltak ki, hanem zuhanyzasra, edeny mosasra...stb
-
tiv83us
veterán
Te hoztad fel a "nem férek be" témát...

tiv83us: Meg eleve, non-amerikai utakon kanyarok is vannak, tehát tényleg nem jó ötlet egy amcsi gép non-Amerikába.
"Meg eleve, non-amerikai utakon kanyarok is vannak, tehát tényleg nem jó ötlet egy amcsi gép non-Amerikába.
Errol most ne vitatkozzunk addig, meg nem vezettel legalabb 20-25 orat, mondjuk Floridatol Californiaig. Sot, csak innen /Kentucky/ vezess fel North Carolina-ba, az Appalache-en at. Es akkor mond azt, hogy nincsenek kanyarok.
Feherhollo: Nem halsz meg az amerikai csapviztol, csak senki nem szeret hasfajassal kuzdeni hosszutavon, illetve felorak eltoltesevel a WC-n.
-
tiv83us
veterán
A magyar ember nem egy honapban egysze megy el vasarolni, - velunk ellentetben - hanem. teszem azt hetente, netan tobbszor hetente. Arra nem is kell a nagy vas. A magyar ember nem tesz meg naponta, havonta 1500-2000km tavolsagot, nem kell a strapabiras.
A magyar ember nagyon sok mindenfele adot fizetne egy ilyen auto utan /pl a te Caravan-od, vagy az en volt Trooperem utan/, megertheto, hogy a Suzuki a nyero a kozepkategoriaban.Nalunk ugy megy, hogy egy honapban egyszer elhuzunk a 10-15 merfoldre levo Wal Martba, telepakolunk 3 bevasarlo kocsit, aztan egy honapig az eleg is minumum. Amit elfejtunk, azt megrendeljuk neten. Ha pizza delivery guy lennek, en is Hyundai-t, vagy Geo Metrot /a'la Suzuki Swift Magyarorszagon/ hasznalnek

-
tiv83us
veterán
Az amerikai kocsik többsége ronda. Ha nem mind. Nekem.
Hat persze, hogy ronda, mivel amerikai.
Az osszes Cadillac, Chrysler, Ford, Chevy elbujhat a faszba a japan es del-koreai kocsik kozott. -
tiv83us
veterán
3.5 Literes es nem mondanam lakosztalynak. Kenyelmes, gyors, nem tul szep.
Az Elantra viszont jo valasztas lehet, megha kicsit gagyi is belulrol.tildy: megunta a netet, majd ha megunta a megunast, akkor visszakotteti.
-
tiv83us
veterán
Bazze befingott a macska...fasznak adok en nekik konzervet.

Nem rossz az a Hyundai amugy, de akkor minimum egy Elantra, de ha mar mindenkeppen ilyen nagyon szelsoseges jarmuvet kene valasztani, akkor inkabb a Kia Amanti. Kivulrol nem nagy szam, de talan a Lincoln Towncar mellett ez a legkenyelmesebb jarmu amiben valaha is ultem. Es raadasul Del-Korea-i.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Persze, mert úgy folytatnád, " a macska részegen tántorog" Nála meg még a kárókatonák is jól viselkednek.

Az o macskaja az oda sem jon senkihez, Nem csodalom, hogy "szaros"-nak hivja a barany
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zewa: Bash-nel nincsen kabel. Ha talalni akarsz egyet, akkor kusznod masznod kell fel orat.
-
tiv83us
veterán
Bash kollega fura arc

Eddig ketszer voltam lent nala, o egyszer nalam, akarmikor keltem, akarmikor fekudtem o mindig ebren volt. Szerintem nem is alszik, csak rafogja. Vagy medital, mittomen. Nem bizok benne, tuti nem errol a bolygorol szarmazik
ui: Akarmikor megyek hozza, mindig lelkiismeret furdalast csinal, minden elere van allitva, mindennek megvan a helye, az ingek szin/szam szerinte berendezve, kulon closet a nyomtatoknak, fenymasoloknak, router-nek, pecseteknek, boritekoknak, CD-k/DVD-k ABC sorrendbe helyezve, mindenhol "feherfenyu" termeszetes /
/ lampa, sehol egy kabel, se a gephez, se semmihez.
En meg hazajovok es mindenhol sargafenyek, nyomtato a labamnal figyel, router, modem a masik szobaban a teve mellett, kabelrengeteg mindenhol, CD-k szanaszet, ruhak szanaszet...ahh nem is irom le. -
tiv83us
veterán
jovanna .
Nekem meg nincs penzem sokvinyora, meg eddig nem is kellett...
poffsoft> mert szetbarmolja, nem ismeri fel jol, stb a particionalo progi altal letrehozottat pl?Nem pqmagic, de valami hasonlo.
Aldom az ubuntut, az nem sz.rozik, megkerdi milyen labelre akarom, es odarakja.
Fokukac: pedig kiirja biza. Felrenyomtam. Egyre jobb.Helpdeskeskent rendszeresen telepitettem wint ne nezzetek mar vasokornek...
Rohej.
Vagy inkabb szanalom.

Ha egy helpdeskes nem tudja feltelepiteni rendesen, akkor egy atlag juzer /mint pl jomagam/ mit kezdene vele?
-
tiv83us
veterán

Tiv: én csak magyart, olaszt és franciát ittam.
A második legjobb a tokaji aszú, de a legfinomabb bort faterom betege készíti.
Vörösbor, hozzáadja a borpárlatot is, isteni, de tényleg.Bar Egerben "cserepedtem fel" a Bikavert kulonosebben nem kedvelem, viszont a Tokaji a vilag legjobb bora az en konyvemben.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
ivott mar itt valaki kozuletek marokkoi bort? Tegnap ittam belole egy szep adagot, faszan ereztem magam semmi gond nem volt, csak orom meg bodottag. Alszok 10 ora hosszat es most vagyok kurva reszeg. Hat fuck again.

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
jelentem, voltam boltban, vettem zsömlét. Akartam még tejet is, mondom a boltosnak, hogy tejet kérek. mondja, hogy csak zacskós van, vagy tartós, mondtam, hogy köszönöm azt nem kérek, akkor adjon inkább sört.
volt egy hangos jókedvű társaság, a hangadó ezt meghallotta, és egyből beszólt : "figyelj, az alkohol nem oldja ám meg a problémákat!"

(persze mindezt jól berúgva...
)jót röhögtem.
aztán hazajöttem, a parkolóban kiosztottam néhány köcsögmód parkolok matricát azoknak, akik átlósan két helyet foglalnak
, majd benyomtam egy zacskó füstlit, miután kidobtam a sajtot, ami már megint zölden mozgott... 
tisztára gazdaságos ez az egyszemélyes hátrartás.Zsömle, avagy zsemle?

-
tiv83us
veterán
Jo, tudom hulyen hangzik

Kinda Furesz 4 spoiler, ne olvass tovabb ha nem akarsz, de tudom hogy akarsz
Par napja vettem meg DVD-n a Saw IV-et es annak az elejen mikor boncoljak Jigsaw-t, a gyomrabol kikapnak egy kis kazit, ami ugy latom viaszban volt es ugy is nyelte le es csodalkoztam, mert mikor Kévés Pali hanyt a buli utan, meg a betont is kimarta...
-
tiv83us
veterán
A viaszt szetmarja az emberi gyomorsav?
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Komolyan nem szivozni akartam

Felolem lehet 911, 107, 109, vagy 5045 error, mostaban sok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De megerto es turelmes leny vagyok, tudom es megertem, hogy biztos sok a dolog.
Szoval inkabb a tobbiek javaslatara inkabb felmegyek a Goldengate.hu-ra
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nah a siro anyukat betettem a "Get Well", "Cheer up
"...stb lufikkal teli kocsiba, gyerekruhak, jatekok mindenfele. Hat megy ilyet nem vallalok be, inkabb kilepek. -
tiv83us
veterán
5 perc mulva indulnom kell egy szobaba egy csaladnak segiteni a csomagokkal, akiknek tegnap halt meg az 5 eves kislanyuk. Egy elmenynek nezek elebe b@sszameg...
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Vazze kellett nekem Mass Effect-et vennem Xbox360-ra, ki lettem turva a tv elol...

Asszem elszaladok a Wal-Martba es veszek meg egy tv-t..brb.ps: Pont nekem is egy ilyen not sikeruk kifognom, aki Jedi, meg RPG rajongo
-
tiv83us
veterán
Nah joejt mindenkinek, 5-re ismet melo...
-
tiv83us
veterán
Azota en horokolok a stressztol. Azt mar nem is emlitem, hogy osszevert, osszerugdosott, megalazott,
mert kritizaltam, hogy egesz nap csak egy gepet pruntyogtet mig en osszefagyok a -15-ben 
Na menekulok is, mert ha ezt elolvassa, kilogat a 20.-rol... -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Ecsem he, mar a kinaiak is begozoltek.
Bementem ma kinai etterembe Cichken Chow Mein-t turni, melle termeszetesen az elmaradhatatlan fortune cookie.
Benne ez all:"Avoid Gambling, It Is Going To Bring You Bad Luck"
Erre alatta kisbetuvel:
"Your lucky numbers are: ...".
Well fuck you, and your lucky numbers /ezt mar csak en gondoltam hozza.../
Vazze, vagy en vagyok hulye, vagy a vilag hulye, mar a kinaiak is könszpiraszi thírin dolgoznak...

ps: Itt ulok a klotyon a laptopommal es a macskak folyton ramnyitnak. Ha az egyiket kibaszom, bejon a masik. Hat mar senkibe nem szorult etikett?

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Es igen!
Koszonom szepen a mai reggelt is, ezuttal a kedvenc fonoknomnek, aki elcseszte a beosztast megint, es beirt reggel 6-ra, meg a masik csajt is, akivel neztunk egymasra, ki megy haza.
Hat en jottem, en be vagyok irva delutan 4-tol 1-ig is, nameg mindezek utan holnap 6-tol delutanig.
Koszonom.... remelem szep napja lesz, legalabb olyan, mint amekkora elmeny volt fel 6-kor kelni a semmiert.Kocsog nemet suna, annyi esze van mint a paraszt gumicsizma talpanak. Mennye vissza alszani

Ps: te meg csinalj inkabb meg egy kis csireket estere.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Vazze, belerepulok egy sarkanyrepcsivel a tolunk 5 blokkra levo 60 emeletes irodaepuletbe, hatha felkerulok Allah-hoz es adomanyoz 45-50 szuzet /lehetoleg tiniket rikvesztelnek, ha olvasod ezt kedves Allah/ es meg az eletem is elkezdodik. Marmint az igazi.
Na jovan, meg jon egy muszlim, en meg "alazom" itt a vallasukat, oszt levaltanak fogilisztava itt a ph!-n es ezentul csak a poltopikba irhatok es kizarolag a megujult fesztőrnek valaszolhatok...
Inkabb maradok ateista, Kidus meg hadd harapdaljon.Ps: Ahogy olvasta a postomat, megutott es kiment cigizni

-
tiv83us
veterán
Igazad van, mindja lekuldom innen a 20.-rol a 3.-ra az arabokhoz
-
tiv83us
veterán
ui: Jovan lehet voltma', de meg mindig kurvajo

ui: Kidus harapdalja a mellbimbom, nemtudok irni...

-
tiv83us
veterán
Ma este is csirke volt...
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Elfek mar csak ilyenek. Majd megtanulod. Fiatal vagy meg...
Amugy nalunk itten olyan jo ido van, hogy mikor kileptem az utcara, csak az oszlop fogott meg a szeltol, majd lefagyott a kezem, aztan a nagy hegyes fuleim, ezt kovetoen pedig konnybe labadt mindket voros szemem, de olyan szinten, hogy nem lattam azt se, merre megyek. Igy aztan fel ora alatt sikerult eljutnom a celig, es vennem egy kavet az innen 6-8 percre levo kavezoban ( csakazeris ).
Oszt bort vitte haza-e? :
-
tiv83us
veterán
Kiskoromban anyukam mikor beroffentette a rakettya porszivot, a bôing 747-essel felero hangja maradando lelki karosodast okozott bennem. Azota ha valaki porszivozni mer a kozelben, akkor vagy en futok, vagy more likely a porszivozo egyen a baltam elol...

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Dogojjon meg aki feltalalta a szelet.
Ps: vmi otlet, mi legyen a vacsora mara? /papirkas csirek no thx/.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
nincs itt semmi különleges
blacksoul dugni akar, de nem tudta megfogalmaznni, így fehérholló elmondta neki, h ő (mármint blacksoul) dugni akar, s most már mindannyian értjük.
tiv és kidus egy helyiségben leledzenek és szerelmesen civódnak. a neten. keresztül-által. előzőleg dugtak, vagy utólag fognak. a kettő közül valamelyik biztos.
te értetlenkedsz, pedig igazából dugni szeretnél. én elmagyarázom neked, noha igazából én is azt szeretném, amit te, bár a vágy tárgya vélelmezhetően merőben eltérő.
a többiek csak beleszólnak, noha mind azt szeretnének, dugni.mindig ez megy, mondom, semmi különös..
"előzőleg dugtak, vagy utólag fognak."
Vagy? ~ Es?

Najovan menjen mindenki dugni, en eszem tovabb a papirkasost.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Mi, az hogy belemhabarodtal, es azota is uszol a lila felhok kozott, sot meg el is usztal a felhok folott hozzam ju esz end ejbe, es most epp a nem is rossznak nevezheto papirkas/unknown osszetevokbol allo csirkedet zabaljuk? Hm?
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Pedig a kanin meg en is voltam mod vagy op vagy mittomen
Bar nemtudom minek
Ja, mert meg nem is talalkoztunk es mar ugy szerelmes voltal belem es bizalmad jeleul ilyen ize ranggal adomanyoztal meg
-
tiv83us
veterán
Baxatok meg, mekkora fulest kaptam
Meg a tollakat is hozzam vagdostak. Mostmar azon sem csodalkoznek, hogy amig lefurdok, megmergezi a csirkemet...
ps: Tudom, nefurgyek le...
-
tiv83us
veterán
- Boborján, neked mi a kedvenc kajád?
- A Zebéééd!Naszoval te csak fozzed azt az ebedet, en meg majd este bemazolom a buradat, mert most egy kicsit... ugy nezel ki, mint aki rosszul adta elo a show-t a didi barban es megdobaltak a fejet paradicsommal...meg egy kis banannal is
-
tiv83us
veterán
A film mar elkeszult, csak egy valaki fog hianyozni a vilag premierrol...
-
tiv83us
veterán
A Joker halott

-
tiv83us
veterán
"6 eves koromtol Fradista vagyok /attol fuggetlenul, hogy az utobbi evtizedben szegyen amit muvelnek /veluk/..."
Tudom, szegyen az egesz,
Nem, hogy megmenekultetek a bantol, de vendegeim vagytok mind egy uveg pezsgore fejenkent. Szemelyesen atveheto nalam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Crazy man: Nem eszek lefekves elott, a sort meg most kicsit hanyagolom, nagyon felpuffaszt. Inkabb ha alkohol kell, akkor egy-ket pohar bor. Vagy egy jeg dupla viszkivel

Kidus szereti a sort, de o kb 48 kilo es megiszik egy heten egy fel uveggel. -
tiv83us
veterán
Kedves Huncucssegu Pajtasom! Te meg sosem ereztel "magadnak" egy csapatot sem? En pl 6 eves koromtol Fradista vagyok /attol fuggetlenul, hogy az utobbi evtizedben szegyen amit muvelnek /veluk/, de mindig is az en csapatom lesz es ha nyernek, akkor "nyerunk".
Evvan
crazy man: Az osszes sor az enyem, en dietazom, ugyhogy abszolutli no sor egy darabig. Sajnos hatalmas sorhasat novesztettem az elmult evben...

/Tegnap lemertem magam, ismet mazsa ketto...es nem egeszen izom...
/
/Na jo persze az is, de azert sok a felesleg na
/ -
tiv83us
veterán
mi lett a vége a meccsnek?
kik nyertek (amúgy kik is játszottak a Giants-szal?
)?!Szanaszet b*sztuk Wisconsin-ban a Green Bay Packers-t ! Oh yeah, oh yes!!! Megyek iszok meg /egy kis 2%-os tejet/.
-
tiv83us
veterán
Idiitoa reszeg hgavero0m csiklandozza az orrom es a honaljam es asziszi kirayl ...
Sorry Everyone -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
GO GIANTS!
-
tiv83us
veterán
Meg semmi sincs veszve, leverjuk a fakin csomagolokat...
-
tiv83us
veterán
Go Giants y'all bitcheees!

Ha nem nyerunk akkor az egesz OT bandat 7 napos banra teszem
-
tiv83us
veterán
Nem. Azt kérdeztem, hogy ti tényleg ennyire szeretitek-e a meleget. Elég lett volna egy igen is.
A rövidnadrág meg az elegancia. Na ez az a pont, amikor már nem is kell semmit hozzáfűzzek.

halálos - Szibériában -55 fok volt mostanság, fenét sem érdekli, hogy széllel vagy anélkül, mégis túlélték az emberek, igaz, maszkkal mehettek csak ki az utcára, mert az orruk s arcuk lefagyott volna különben.
Ekkora problémát csinálni egy kis hidegből...

Akkor allj kint az utcan -24C-ban 10 orat maszk nelkul es akkor rajossz miert csinalok ekkora dealt egy kis hidegbol..
Ps: halott szezon van, se kocsi, se meleg

-
tiv83us
veterán
Na kellet nekem beirni, ki is tort a weather-haboru

Ps: amugy azota is csokken a homers.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
kurv@picsa... -14C, "szellovel" feels like -24C. Reggel 7
Dogojjon meg Kentucky
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Bocellit is Pavarotti fedezte fel, ha jol emlekszem, marpedig szerintem jol emlekszem.
Gyonyoru hangja van, es talan meg jol is hangozna egyutt a ketto, ami meg ezen kivul nem elhanyagolhato, tole iszonyat sokat tanulhat a srac.mod: az meg termeszetes, hogy Pavarotti jatszott a hangokkal, ez volt az elete, nagyon sok tapasztalat volt mogotte, ahanyszor eloadta, mindig csak szebb lett

Kis operahaz novendek
:*ps: Egyszer voltam operaban, Kidus anyuka olyan ariat adott elo, hogy ihaj. Rendesen buszke voltam, hogy ilyent is tud az anyosom. Aztan eloadas utan backstage, meg viragok, meg pezsgo, meg olelkezes a gyori szinhazban. Nem volt semmi emlek.

-
tiv83us
veterán
Paul sem 26 éves, ha jól rémlik.
Amugy igen, pont erről beszélgettem Anyummal, hogy Pavarotti egész életében énekelt és irtó képzett hangja volt. Paul-ról sem állítottam, hogy rossz, mert egyszerűen lenyűgözött első perctől, csak azt, hogy a nessun dorma-t Pavarotti kicsit "cifrábban" énekelte, jobban játszott a hangokkal.
Remélem Paul fog duettezni majd Bocelli-vel, mert az lesz a nem semmi.

Pavarottibol csak egy van. Egy volt.
Ez a fiatalaember viszont valami hihetetlenul "enekelt". -
tiv83us
veterán
Egy kis kedvcsináló.

Ez a British Idol?

Amugy nem piskota az emberunk. BTW, ki az a holgyemeny a zsuriben ott kozepen? Olyan ismeros...Azt hittem tudom ki az, de ahogy megszolalt, rajottem, hogy nem egeszen amerikai /akire en gondoltam/...
I_Am: No shit Sherlock...

-
tiv83us
veterán
Viszont ideje lefekudnom, hajnal 3 mult...
No more kick-ban-kill for the mext couple hours.
Kalandor: forralt bor, C vitamin mint az allat, aztan doki, pihenes es jobbulast!
-
tiv83us
veterán
@tiv: Akkor azt hiszem azt se nagyon fogom megélni...
Különben nem tudom mi bajod van a női csöcsökkel. Jobb lenne, ha szőrös férfi hátsófeleket mutatnának?En imadom a lobalozo noi csocsoket, csak mivel rendfenntarto lennek vala eme topikban, a lebego csocsok pedig nem eppen illenek vala oldalunk imazsaba, igy kenytelen vagyok azokat a csecseket kiszippantani /kizarolag a topic feluleterol ofkorsz/.

-
tiv83us
veterán
nem, én igaziban nyomom, a franc fog szarozni a műanyag gombokkal

nem úgy, mint bill...
én egy igazi les paul-ra gyúrok, majd ha egyszer lesz rá 2-3 ezer dollárom
Ezt mar megeztuk a sracokkal melohelyen vagy 10x, most megnezem Bose fulessel meg tizszer, kurvajo

ui: Nem is tudtam, hogy Te tudsz gitarozni vala...Milyen gitar?
-
tiv83us
veterán
Jo reggelt y'all.
Megyek alszani.
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Erős Gamer PC R5 5500 RX 5700 XT Nitro SE 16GB 512GB NVMe
- Apple watch Ultra óceán/ alpesi szíj több szín!!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz 32GB 1TB Quadro T550 4GB FHD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De hulye nom van.

Sprite? hmmm)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És a pakolásról pont nekem akarsz kiselőadást tartani?

mert kritizaltam, hogy egesz nap csak egy gepet pruntyogtet mig en osszefagyok a -15-ben