- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
13900 - 13801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
Akkor veled beszéltem tegnap msn-en, ugye?
Annak a bizonyos emberkének akivel beszéltél nem NorbZ a neve?
Mer' ha igen akkor a másvalaki volt.

-
(Kolombusz)
veterán
most az RTL Klubbon a kvíz10-ben az volt a telefonos kérdés, hogy:
Mivel foglalkozik Sebeők János?1. zenész
2. író, filozófus.De ez mind a kettő helyes!?
Vagy nem?Szerintem meg egyik sem.
Az akkora egy bunkó, tajparaszt ember, amilyennel ritkán találkozik az ember.Bash: jó étvágyat!

-
Zewa
senior tag
Vagy nem?2 a helyes válasz bár párszor zenészkedett is. De sztem itt egyértelű hogy a 2-es.

-
cucmalajmc
tag
Vagy nem? -
Bash
őstag
Én ma ettem juhtúrós sztrapacskát szalonnával.
Holnap ugyanez lesz, csak mellé rántunk csirkemellet is.A kedvencem amúgy füstölt csülökkel és ecetes ubival tálalva. De nem rossz ugyanez, csak a csülök bundázva.
Juhtúrós sztrapacskát utoljára Komarno-ban ettem a tiszti kaszinó pinceéttermében 5+ évvel ezelőtt. Most beérem egy kis bécsi szelettel meg fasírttal, köretként borssal meghintett krumplipürével.
-
Zewa
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
hááát, majdnem. sütni nem akartam, tehát marad a főzés. levest ritkán eszek, no akkor eljött az ideje. de mit főzzek? csirkével tele van a fagyasztó, tehát túl sokáig nem kellett gondolkodni. de magában az üres húslevest nem szeretem. a piac kemégy 5 percre van tőlem, kimentem, és bevásároltam ami eszembe jutott: gomba, karalábé, karfiol, petrezselyem, sárgarépa, zeller. aztán pucolás, aprítás, főzés. a végén bele egy tejföl meg egy kis galuska, és hadd szóljon
egy darabig elleszek vele, szerintem még a fagyasztóba is fog jutni belőle. -
Xpod
addikt
burgonyapörkölt?
fééélelmetesen hülye emberek bírnak lenni. a macsánkát nem ismerem.kolombusz: egészségedre. én ma olyan levest főztem, hogy megáll benne a kanál
mindenféle zöldséget tettem bele, ami nem üti egymást. meg tejfölt. meg galuskát. de azért 4 csirkecomb is megfőtt benne, mielőtt megvádolnátok, hogy vega vagyok.áááá egy húsevő szarvas.
Nem elég, hogy szakálla van, még húst is eszik. -
BlacKSouL
addikt
burgonyapörkölt?
fééélelmetesen hülye emberek bírnak lenni. a macsánkát nem ismerem.kolombusz: egészségedre. én ma olyan levest főztem, hogy megáll benne a kanál
mindenféle zöldséget tettem bele, ami nem üti egymást. meg tejfölt. meg galuskát. de azért 4 csirkecomb is megfőtt benne, mielőtt megvádolnátok, hogy vega vagyok.A macsánka tudtommal palóc elnevezés.
Akkor úgy főztél hogy mondtad hogy ma leves lesz és kész, kinyitotad a hűtőt, és ami a kezedbe akadt azt beleraktad?
bmv leves -
ngabor2
nagyúr
burgonyapörkölt?
mindenféle zöldséget tettem bele, ami nem üti egymást. meg tejfölt. meg galuskát. de azért 4 csirkecomb is megfőtt benne, mielőtt megvádolnátok, hogy vega vagyok. -
(Kolombusz)
veterán
Én ma ettem juhtúrós sztrapacskát szalonnával.
Holnap ugyanez lesz, csak mellé rántunk csirkemellet is.A kedvencem amúgy füstölt csülökkel és ecetes ubival tálalva. De nem rossz ugyanez, csak a csülök bundázva.
-
BlacKSouL
addikt
ez olyan, hogy a macsánka is ezerszer jobb a paprikás krumplinál, pedig ugyanaz
Nemtom hallotáttok-e már burgonyapörköltként?
Ki az az elmebeteg aki úriasította? -
Winner_hun
félisten
De! Bár ő inkább letagad.

Akkor veled beszéltem tegnap msn-en, ugye?
-
ngabor2
nagyúr
Juhtúrós sztrapacska.

Nagyon sokat jártam régebben Szlovákiában.
majdnem ugyan az
nekem akkor is túrósgaluska marad. legalábbis amit ott ettem, nem sokban különbözött jóanyám túrós-tejfölös galuskájától. eszetlen mennyiséget bírok megenni belőle. -
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
"Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk..." -
ngabor2
nagyúr
nekem glofiish van, monnyuk az már kicsit több, mint egy okosteló, de legalább nagyrészt kihasználom. mikor mentünk a talira, és 2 igo-s néni mondta, hogy mikor merre... az szép volt
néha pontosan egyszerre pontosan ugyan azt mondták, néha egészen mást. -
Csyppa
senior tag
-
bandus
veterán
-
Zewa
senior tag
Ereditileg csaka W-sek. Nézd át hog hogyért mennek ezek a cuccok, egy walmanhez kapsz +ba memokártyát meg egy fasza fülest.
használt pacon kilehet fogni jókat , sok garival karmentesen, olcsón
N80 még elég drága de nekem kellet a Wifi. De egy E50 pl frankó kis telo és használtan, jó árban 25.
persze izlések & pofonok.
nekem személy szerint nagyon bejön a testreszabhatóságuk.
-
Csyppa
senior tag
-
bandus
veterán
Nem kell ahhoz walkman mobil se.
Nekem N80am van (jó nagy darab ugyan) de frankó Mp3-MP4 lejátszó is. AD-15ös átalakítóval és egy hpm70 fülessel halgatok zenét.
Nekem nagyon bejött a hpm70-es, ez benn marad a fülemben és szól is.
Ha okostelefont veszel akkor rengetek zenelejátszó szoftot tölthetsz le rá.ennyit nem szándékozom telefonra költeni
igazából nekem a mostani 1112-mel sincs semmi bajom, csak anyu mondta, hogy nézhetek egy másikat, ha akarok 
-
tildy
nagyúr
Nekem N80am van (jó nagy darab ugyan) de frankó Mp3-MP4 lejátszó is. AD-15ös átalakítóval és egy hpm70 fülessel halgatok zenét.
Ha okostelefont veszel akkor rengetek zenelejátszó szoftot tölthetsz le rá.Hat figy. Nekem van regi okostelefonom (3250 es 3660) es egyik sem egy sebessegbajnok, nekem nem jottek be ezeka szmbianos kutyuk. Arrol nem is beszelve, hogy 3250ben pl nicns automata billzar, milyen gaz mar.
Azert meg lehet nezni 20-30 forintert feltoltokartyaval melyik ceg ad normalis , hasznalhato rds radios, mp3 lejatszos, memkartyas telot. W300i pl ilyen. -
bandus
veterán
-
Csyppa
senior tag
Ha okostelefont veszel akkor rengetek zenelejátszó szoftot tölthetsz le rá.Nékem meg k750i-m van 1gb-os kártyával meg walkman fülessel...ill csak félig walkman a füles, mert abba a kis vékony xar részében megtört a vezeték

Azóta vettem egy másik noname kis fülest ahelyett, abban is megtört...
-
BlacKSouL
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Ha okostelefont veszel akkor rengetek zenelejátszó szoftot tölthetsz le rá.Nekem is N80-am van, már csak egy olyan playert szeretnék hozzá, ami albumartot is megjelenít.
-
Zewa
senior tag
Ha okostelefont veszel akkor rengetek zenelejátszó szoftot tölthetsz le rá. -
ngabor2
nagyúr
nemcsak hogy ki tudja váltani, de több is annál. ha egy sima mp3-lejáccó van a zagyadba dugva, akkor csöröghet a teló, nehezen fogod meghelleni. különösen, ha tömegközlekedsz. ha viszont a telefon, akkor az egyből a füledbe csiripel/csörög/üvöltözik, és fel tudod venni.
-
tildy
nagyúr
NEkem lassan egy éve van meg. Szerinted használtam azóta az mp3 lejátszóm?
Költői kérdés volt
Egyébként teljes mértékben kiváltja, főleg ha van benne jó nagy kártya. Bár én inkább rádiót hallgatok gyakran rajta.
Walkman telóhoz van (w300i) -
Xpod
addikt
-
bandus
veterán
-
Xpod
addikt
-
tildy
nagyúr
Nem. De ez már a 3. amit elhagytam

-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
_cirmos_
őstag
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Diego!
senior tag
Miért van az hogy firefox alatt nem tudok belépni?
-
ngabor2
nagyúr
legutóbbi infóim szerint beutaló nélkül 1k a vizitdíj. beutalóval 2x300ft (300 a házidokinak, 300 a kórháznak). hogy az a +400ft megéri-e neked az utánajárást, azt nem tudom...
-
parandroid
félisten
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
nagyon nem vagyok képben az egészségügyi reformot illetően: mehetek közvetlenül szakorvosi rendelőbe, vagy előbb el kell mennem a háziorovosomhoz hogy adjon beutalót? -
Xpod
addikt
Hallottál már az Aranyszívről? A negyedik legmenőbb bárka az univerzumban: [link].
Szerk: Bár hogy a Nostromo hogy előzött be, azt nem értem. Meg hogy hol marad a Battlestar Galactica. Simán ott lenne a helye az első tízben. De még egy nyomorult csillagromboló sem került be, úgyhogy Thrawn is mindjárt reklamál.
Szerk 2: Ezt az oldalt egyébként ismeritek: [link]?
p
Aha szóval egy olyan biliárdgolyó segítségével mennél. Mostmár csak az a baj, hogy nem tudsz boldogan, felszabadultan csáponi.
-
parandroid
félisten
Hallottál már az Aranyszívről? A negyedik legmenőbb bárka az univerzumban: [link].
Szerk: Bár hogy a Nostromo hogy előzött be, azt nem értem. Meg hogy hol marad a Battlestar Galactica. Simán ott lenne a helye az első tízben. De még egy nyomorult csillagromboló sem került be, úgyhogy Thrawn is mindjárt reklamál.
Szerk 2: Ezt az oldalt egyébként ismeritek: [link]?
p
-
venember83
nagyúr
-
Xpod
addikt
Ennyi fémmel téged még a reptér környékére se engednének.
-
parandroid
félisten
-
Diego!
senior tag
Jajj most hallottam a danubiusba, van valamilyen játék és aki nyer az mehet Londonba spice girls koncertre
milyen nyeremény 
-
parandroid
félisten
Vegyél már egy 6230-at, és maradj nyugton. Használtan 10 körül van. Sőt, vehetsz rögtön többet is, hátha úgy jársz vele, mint a két vasgolyóval, amiből az egyiket elrontottad, a másikat elvesztetted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
(Kolombusz)
veterán
-
neduddki
nagyúr
Írjál róla a logoutra, lehet kedvet kapok.
Mindenképpen szolgáltatótól kell vennem, mert céges csomag, de a T-nél elfogadható áron van már az E61i is.p
HI!
Mennyetek a fr....
Hat ojjan nagyok az en igenyeim??? hogy gy kibaszott mobiltelfongyarto se tugya kiszolgalni???
srapaturo mint a me45 blutyuk hosszu uzemido oszt ennyi ez ojjan nehez??? ehhhhhhhhhhhh grrrrrrrrrrrrrrrrr:- ((((udv
neduddki
-
EQMontoya
veterán
hát az az egész este durván erős volt
srác reggel a következő mondattal üdvözölt minket: I've shit myself...mod: hat ennyit, jah... szépen húzta az üvegből a páleszt, csodálkoztam is... mi is beálltunk rendesen, de Ő durván ránkalázott. Mikor 2 csaj nem óhajtott vele szexuális kapcsolatot létesiteni, akkor próbálkozot 1-2 srácnál, akik summázták, hogy mekkora gáz már, hogy egy fiú hamarabb ajánl fel Nekik ilyen szolgáltatást, mint egy lány...
valamint tisztelt cserediákunknak még egy vetkőzés is belefért a folyosón, egyébként önszántából. -
venember83
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
pedig regi...
nekem még az újdonság erejével hatott. mint amerikai cserediákunknak anno az erdélyi pálinka

-
venember83
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Na tényleg müködik most mondja 1 haver hogy látja akkor csak én nem látom ez mindenkinél igyvan hogy nem látja a saját hirdetését vagy csak nálam?
Meg neked hogy látja képekkel a hirdetéseket nekem csak soorok vannak és ha belekattintok akkor jön ki a kép is azt hogy kell beállitani?
Listázás tömör vagy részletes legyen
-
B-L-A-C-K
titán
Beled is.
Fene egye meg, 2 hsz 5 percen belul.
B-L-A-C-K: menj az aprohirdetesek koze, onnan nezd. Nem tomor listazasra tegyed s akkor latod a kepeket. Idezet a beallitasok ful alatti dolt betus es off szovegbol: "Tömör listázásnál fórumszerűen, könnyen áttekinthetően, táblázatos formában, míg teljes listázásnál blogszerűen, részletesen kibontva jelenítjük meg apróhirdetéseket."
Na én a nevemmel ezt látom: [link]
-
FehérHolló
veterán
Beled is.
B-L-A-C-K: menj az aprohirdetesek koze, onnan nezd. Nem tomor listazasra tegyed s akkor latod a kepeket. Idezet a beallitasok ful alatti dolt betus es off szovegbol: "Tömör listázásnál fórumszerűen, könnyen áttekinthetően, táblázatos formában, míg teljes listázásnál blogszerűen, részletesen kibontva jelenítjük meg apróhirdetéseket."
pontosan.
EQMontoya: Neked is.
-
B-L-A-C-K
titán
Jelenleg harmadik. Sdi es exactlee kartyaja elozi meg. Mukodik ez.
Lasd: itt. Csak a videokartyak/pci-e kozt kell legyel.
Na tényleg müködik most mondja 1 haver hogy látja akkor csak én nem látom ez mindenkinél igyvan hogy nem látja a saját hirdetését vagy csak nálam?
Meg neked hogy látja képekkel a hirdetéseket nekem csak soorok vannak és ha belekattintok akkor jön ki a kép is azt hogy kell beállitani?
-
venember83
nagyúr
Beled is.
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt.
-
FehérHolló
veterán
-
venember83
nagyúr
Jelenleg harmadik. Sdi es exactlee kartyaja elozi meg. Mukodik ez.
Lasd: itt. Csak a videokartyak/pci-e kozt kell legyel.
-
B-L-A-C-K
titán
Na előrehoztam még a láthatáron sem vagyok...
-
B-L-A-C-K
titán
Mert pl ph felöl nézed és nem hardver.
A kategóriájában biztos, hogy előre került.Na figyi miután ezt az üzenetet leirtam elörehozom az 1-ik hirdetésem. X850xt eladó cimmel.
Ha rákattintok az apróhirdetésre elméletileg ott kéne lenni de kategorián belül sincs ott majd nézd meg kategoriája: videókártya/pice.
-
Winner_hun
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Hé van itt egy kiló mod segitsem már erre választ adni #13816!
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Lehet Asusból, MSI-ből is jókat találni. Előbbi szervize rikveszt, utóbbihoz csak cserealkatrészt nem ad a magyar képviselet. Toshibának, de még a FuSinak is lennének jó modelljei ebben a kategóriában, de méregdrágák. Sonynak egyáltalán nincs magyarországi képviselete, szervize. Acereket a csehekhez hordják, ha gond van velük, de amúgy sem egy életbiztosítás a márka. Helyben összerakott barebone-ok minőségével, mint amilyen a Clevo, vagy az Albacomp, meg az egyéb Clevo alapú cuccok, sincs minden rendben.
Úgyhogy igen, gyakorlatilag marad a szokásos triumvirátus, annyival kiegszítve, hogy az olcsó Dellek kerülendők a szervizstatisztikák és az ergonómia alapján.
De ne csináljunk ebből is milyennotit topikot.
p
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolom "Hirdetes karbantartasa" menupontbol hozod elore... Mert az uppolas jo regota nem mukodik. De ezt biztos tudod.
mod: lepj kapcsolatba Panther-D technikussal, szvsz. De lehet abban a pillanatban rengetegen upoltak es igy csomo hirdetes a tied ele kerult. Vagy nem. Irj ide szerintem.
Azt tudom

Ugy csináltam az elöbb és megnézheted 2 hirdetésem van és nincs elől....
-
bandus
veterán
Ja, tényleg. Sorry, my bad.
Amúgy a WUXGA-hoz pont jó a 15,4", főleg ha tényleg rendszeresen dolgozol hosszú sorokkal. Volt nekem is SXGA+ 15,1"-es kijelzős notim (nc8000), szerettem nagyon, de kevéssé volt mobil, utána vettem subot. Ennek már 2 éve, és még most sem érzem azt, hogy le kéne cserélnem. Pedig ez hardverek esetében már-már perverz módon hosszú idő. Na jó, időközben került bele még 512MB RAM, és a 40-es helyett 80-as HDD - aminek kb a fele most is üres.

Bandus: Irreleváns, hogy menniybe kerülnek, notebookot venni játékra eleve ráfizetés. Két erősebb konfig is kijön az árából, és a méretén kívül semmilyen más hátránya nincs az asztali gépnek.
p
a kisebb kijelzős, 13,3"-14,1"-es notikra gondoltam. hogy mennyit kell összespórolnom majd
itt bejöhet esetleg valami új márka a képbe, vagy itt is a hp, lenovo/ibm, dell hármas az ajánlott? -
venember83
nagyúr
Gondolom "Hirdetes karbantartasa" menupontbol hozod elore... Mert az uppolas jo regota nem mukodik. De ezt biztos tudod.
mod: lepj kapcsolatba Panther-D technikussal, szvsz. De lehet abban a pillanatban rengetegen upoltak es igy csomo hirdetes a tied ele kerult. Vagy nem. Irj ide szerintem.
-
parandroid
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok! Miért van az hogy ha az apróhirdetésbe előrehozom a hirdetésem és nincs elől???
-
parandroid
félisten
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?

(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
Ja, tényleg. Sorry, my bad.
Amúgy a WUXGA-hoz pont jó a 15,4", főleg ha tényleg rendszeresen dolgozol hosszú sorokkal. Volt nekem is SXGA+ 15,1"-es kijelzős notim (nc8000), szerettem nagyon, de kevéssé volt mobil, utána vettem subot. Ennek már 2 éve, és még most sem érzem azt, hogy le kéne cserélnem. Pedig ez hardverek esetében már-már perverz módon hosszú idő. Na jó, időközben került bele még 512MB RAM, és a 40-es helyett 80-as HDD - aminek kb a fele most is üres.

Bandus: Irreleváns, hogy menniybe kerülnek, notebookot venni játékra eleve ráfizetés. Két erősebb konfig is kijön az árából, és a méretén kívül semmilyen más hátránya nincs az asztali gépnek.
p
-
bandus
veterán
Ugyan már, nem olvasol notis topikokat. A nagyobb mindig jobb. Az a lényeg, hogy nagy kijelzője legyen, ne legyenek már hangyafasznyiak a betűk, meg 2GB RAM legyen benne, legalább 160, de inkább 250GB-os HDD, minimum 2GHz-es, dualcore proci (az a jó, ha húzni is lehet), meg minimum egy GeForce 8800, ne valami integrált szar. Ja, menjen legalább 3 órát akkuról, és 200e alatt kéne. Ja, és fontos még a webkamera benne, meg hogy legyen hozzá ajándék táska meg egér, mert az jár.
Albínómadár: Én meg remekül megvagyok a 12"-essel is, de szerencsére mindenki azt vesz, amit akar.

p

FehérHolló: persze akinek programozni kell, ott a nagyobb képernyő előnyt jelent, de ha jól tudom Kolombusz orvosnak készül (ugye?
)Kolombusz: én úgy vettem észre, hogy ez a két kisebb méret is korrektül használható. én sokat cipelem a notit, sokszor suliban is nálam van, és bizony jobb lenne ha apróbb lenne picivel, meg könnyebb
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.peterkeT, ezek olyan 300-350k között vannak ugye? illetve olyan két év múlva mennyiért lehetne eladni az l40-esem, amit nemrég vásároltam? 80-100?
-
FehérHolló
veterán
Ugyan már, nem olvasol notis topikokat. A nagyobb mindig jobb. Az a lényeg, hogy nagy kijelzője legyen, ne legyenek már hangyafasznyiak a betűk, meg 2GB RAM legyen benne, legalább 160, de inkább 250GB-os HDD, minimum 2GHz-es, dualcore proci (az a jó, ha húzni is lehet), meg minimum egy GeForce 8800, ne valami integrált szar. Ja, menjen legalább 3 órát akkuról, és 200e alatt kéne. Ja, és fontos még a webkamera benne, meg hogy legyen hozzá ajándék táska meg egér, mert az jár.
Albínómadár: Én meg remekül megvagyok a 12"-essel is, de szerencsére mindenki azt vesz, amit akar.

p
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?

(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
-
Diego!
senior tag
Én baromira jól megvagyok a 15.4-essel is.
Könnyű rajta programozni, mert sokat látsz át a kódból.
Én is

-
(Kolombusz)
veterán
Még nem vettem.
Azért gondoltam 15.4-esre, mert az lenne az "asztali" gép is, külön konfigot nem akarok.Nem nagyok az elvárásaim, egy alacsony feszültségű dual-core legyen benne, 1g ram, 120-as, esetleg 160-as winyó és egy dvd író, ami kétrétegű lemezeket is ír. Meg eredeti Vista.
-
parandroid
félisten

p
-
FehérHolló
veterán
-
bandus
veterán
A Foxok nálunk is ennyibe kerülnek.
A felsőfokú nyelvvizsgáért kértem, úgyhogy egy fillérembe sem került.
Kaptam 15k-t, befizettem a számlámra és elkezdtem túrni az amazont, meg az ebayt.
Amúgy hardveresen nem camelback-kompatibilis, ez engem nem zavar, nem volt szempont a vásárlásnál. Arra figyeltem, hogy tetsszen és, hogy egy 15.4-es laptop beleférjen majd az egyetemen. Ezen kritériumoknak megfelel.

csak egy tanács, ha még nem vettél notit a sulihoz: ha megteheted inkább kisebbet vegyél, 14,1" vagy 13,3" colost

-
venember83
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Tehat van hely a zacskonak es meg van oldva a kivezetese a csonek, de zacsko az nincs, jol ertem? Mert pontosan erre gondoltam, hogy hw-esen camelback-kompatibilis-e
Zacskot meg majd veszel, bar az se tul olcso...Azert nem semmi, 74 dolcsi egy hatizsakert, de ha tetszik s neked meger ennyit

Kisunokam: igen, igy van. De engem az ossz-ar is meghat. De a lenyeg, hogy neki tetszedjen es megerje.
A Foxok nálunk is ennyibe kerülnek.
A felsőfokú nyelvvizsgáért kértem, úgyhogy egy fillérembe sem került.
Kaptam 15k-t, befizettem a számlámra és elkezdtem túrni az amazont, meg az ebayt.
Amúgy hardveresen nem camelback-kompatibilis, ez engem nem zavar, nem volt szempont a vásárlásnál. Arra figyeltem, hogy tetsszen és, hogy egy 15.4-es laptop beleférjen majd az egyetemen. Ezen kritériumoknak megfelel.

-
tildy
nagyúr
Inkább az nem semmi, hogy az össz ár ~40%-a a posta.
Az tök lényegtelen, ha még így is olcsóbb, mintha itthon vennéd. Én így vettem 5 ezer+3 ezer postáért cipőt amcsiból.
-
FehérHolló
veterán
Tehat van hely a zacskonak es meg van oldva a kivezetese a csonek, de zacsko az nincs, jol ertem? Mert pontosan erre gondoltam, hogy hw-esen camelback-kompatibilis-e
Zacskot meg majd veszel, bar az se tul olcso...Azert nem semmi, 74 dolcsi egy hatizsakert, de ha tetszik s neked meger ennyit

Kisunokam: igen, igy van. De engem az ossz-ar is meghat. De a lenyeg, hogy neki tetszedjen es megerje.
Inkább az nem semmi, hogy az össz ár ~40%-a a posta.
-
venember83
nagyúr
Köszi.
45$ volt a táska ára és 29$ a priority mail.
~13k-ra jött ki, ami figyelelmbe véve azt, hogy bejártam egész Miskolcot és egy táska nem volt, ami tényleg tetszett volna, az itt kapható Fox táskák (amik mind régebbi modellek amúgy) pedig ugyanennyibe kerülnek, azt mondhatom, hogy jól jártam.Camelbacket mire érted? Hátizsák, de nincs benne víznek zacskó.

-
(Kolombusz)
veterán
Miért kellett elsőbbségi küldeménnyel?
Mert a mostani táskám kiszakadt, meg az eladó is inkább így szerette volna.
Aktív témák
-
13900 - 13801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Apple Magic Keyboard számbillentyűzettel (Magyar) használt
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bmv leves
fééélelmetesen hülye emberek bírnak lenni. a macsánkát nem ismerem.

viszont elég szimpatikus telefon, előfizuval meg csak 16k, szóval
akkor szerintem egy V630i lesz a befutó
vagy csak a W-sek azok?
persze izlések & pofonok.

milyen nyeremény 
Akkor ennyit az amcsi tuzes vizrol