- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
12200 - 12101
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
7
addikt
Részemről is jóccak, holnap fontos buliznivaló lesz este 6-kor

-
fokukac
nagyúr
Egy honap pihentetest nem tudom minek irtak bele, mi mar masnap is ettunk/eszunk belole s teljesen jo.
Pepecs munka, de lehet konnyiteni rajta. Peldaul a ledaralt pritaminpaprikat egy nagy labosban beteszed a sutobe <alufoliaval lefeded!!!>, ontesz ala paradicsomlevet s ott puhul meg az egesz, nem kell keverni es sokkal gyorsabb. Csak a hofokkal vigyazni kell, nehogy szenne egjen az egesz. A recept pl kifelejtette azt, hogy hagymat aprora vagsz s azt kicsit megpiritod az olajban s erre ontod a pritamin-paprikas masszat. Majd erre a bab s paradicsomle. Ha a pritaminpaprika megpuhult a sutoben, akkor csak kb 1.5-2 orat kell a tuzon kavargatni. Kozben persze kostolgatod s izles szerint teszel bele fuszereket. Nem art ha a vege fele van meg valaki aki addig nem kostolta meg, mert objektivabb a velemenye, mint a tied, akinek a szaja mar megszokta az izeket s nem veszed olyan konnyen eszre a fuszerek okozta valtozasokat, csak mikor mar tul sok a so/bors/akarmi.
Zewa: hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne

"hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne"
jó, hogy mondod, ki is veszek mindjárt egyet a hűtőből.

még Trak hagyta itt, amikor itt lakott nálam. :
hiába, a jó albérlő úgy megy el, hogy telehagyja sörrel a hűtőt.
-
BlacKSouL
addikt
Hmm, idezve egy klasszikustol:
fapina?

mod: megjegyzem fogalmam sincs s nehez igy megallapitani mindenfele viszonyitasi alap hijan.
Na, fekszek, sok a dolog holnap... Fel kell kelni, kene forditani kicsit, futni s mindezutan menni zulleni illetve jollakni haver szulinapjanak a tiszteletere

Angyalos almokat mindenkinek!
mod2: krumpina? Hmm, ez szamomra ertelmezhetetlen...
hát perrszee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár ez spec most krumpina (vagy ha úgy tetszik krumplina) -
venember83
nagyúr
Hmm, idezve egy klasszikustol:
fapina?

mod: megjegyzem fogalmam sincs s nehez igy megallapitani mindenfele viszonyitasi alap hijan.
Na, fekszek, sok a dolog holnap... Fel kell kelni, kene forditani kicsit, futni s mindezutan menni zulleni illetve jollakni haver szulinapjanak a tiszteletere

Angyalos almokat mindenkinek!
mod2: krumpina? Hmm, ez szamomra ertelmezhetetlen...
-
tiv61us
őstag
gyerekem\rendeld meg UPS 1 napon belul kihozza
-
Whaskes
senior tag
-
Bubu79
addikt
Épp eléggé el van borulva az elmém, nem kell hozzá alkohol
Milyen kór? Mit tudsz, amit én nem ? 
Véncsont: Az nem egy utolsó dolog, ha nem kell várni vele egy hónapot

-
Zewa
senior tag
Huha... ott már komoly gondok lehetnek.
Bár lehet hogy ha ott lenne elötted egy kórsó Edelweiss vagy Crismay akkro nem hiszem hogy ellen tudnál álni.
Bár.. Lehet hoyg csak az kór tehet róla.

-
venember83
nagyúr
Pedig a közhiedelemmel ellentétben, nem a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyőző akaratot, hanem a hagymás bab ( by Bud Spencer )

venember83: gondolom az egy hónapos pihentetés azért kell, hogy összeérjenek az ízek benne
pepecs munkának tűnik ugyan, de lehet, hogy kipróbálom a dolgot 
yetike: a spenótra Popeye esküszik, részemről esélytelen, hogy kipróbálhassan a hatását, mert nincsen megfelelően vastag alkarom ahhoz, hogy korrektül tudjam tárolni azt a ménkűsok energiát, amit a spenót ad

Egy honap pihentetest nem tudom minek irtak bele, mi mar masnap is ettunk/eszunk belole s teljesen jo.
Pepecs munka, de lehet konnyiteni rajta. Peldaul a ledaralt pritaminpaprikat egy nagy labosban beteszed a sutobe <alufoliaval lefeded!!!>, ontesz ala paradicsomlevet s ott puhul meg az egesz, nem kell keverni es sokkal gyorsabb. Csak a hofokkal vigyazni kell, nehogy szenne egjen az egesz. A recept pl kifelejtette azt, hogy hagymat aprora vagsz s azt kicsit megpiritod az olajban s erre ontod a pritamin-paprikas masszat. Majd erre a bab s paradicsomle. Ha a pritaminpaprika megpuhult a sutoben, akkor csak kb 1.5-2 orat kell a tuzon kavargatni. Kozben persze kostolgatod s izles szerint teszel bele fuszereket. Nem art ha a vege fele van meg valaki aki addig nem kostolta meg, mert objektivabb a velemenye, mint a tied, akinek a szaja mar megszokta az izeket s nem veszed olyan konnyen eszre a fuszerek okozta valtozasokat, csak mikor mar tul sok a so/bors/akarmi.
Zewa: hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne

-
7
addikt
Pedig a közhiedelemmel ellentétben, nem a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyőző akaratot, hanem a hagymás bab ( by Bud Spencer )

venember83: gondolom az egy hónapos pihentetés azért kell, hogy összeérjenek az ízek benne
yetike: a spenótra Popeye esküszik, részemről esélytelen, hogy kipróbálhassan a hatását, mert nincsen megfelelően vastag alkarom ahhoz, hogy korrektül tudjam tárolni azt a ménkűsok energiát, amit a spenót ad

És a spenóttal mi van?

-
Bubu79
addikt

-
venember83
nagyúr
-
Zewa
senior tag
Huh ez volt amire most vágytam. Az első kortyoka legüditőek.

Ott van a bibi hogy utáloma babot. Kövezzetek meg de nem szeretem. -
Bubu79
addikt
Sejtettem, h problemas szo... Ez ilyen teli eledel. Van benne paszuly <bab>, paprika <pritamin paprika>, paradicsom s fuszer. Meg van ugyanez bab helyett padlizsannal is.
Itt egy recept. Vagyis lenyegeben ketto.
mod: most olvasom, gulyasleveskockat s vegetat szvsz inkabb erdemes kihagyni, lenyeg a finom s eredeti iz, nem holmi mesterseges aroma.
Olcso, laktato s ha mar eltetted telire, akkor marha gyorsan lesz belole vacsora, reggeli, uzsonna, barmi. Lenyeg, h szeressuk

Ez jól hangzik - köszi az infót

Zewa: némi buborékos gyömbérrel mérgezem magam, lassan rám romlik a sör, egyszerűen nem kívánja egyetlen porcikám sem ( pedig bekészítettem pár doboz Paulaner világosat a hűtőbe, de hiába..)...
-
venember83
nagyúr
Sejtettem, h problemas szo... Ez ilyen teli eledel. Van benne paszuly <bab>, paprika <pritamin paprika>, paradicsom s fuszer. Meg van ugyanez bab helyett padlizsannal is.
Itt egy recept. Vagyis lenyegeben ketto.
mod: most olvasom, gulyasleveskockat s vegetat szvsz inkabb erdemes kihagyni, lenyeg a finom s eredeti iz, nem holmi mesterseges aroma.
Olcso, laktato s ha mar eltetted telire, akkor marha gyorsan lesz belole vacsora, reggeli, uzsonna, barmi. Lenyeg, h szeressuk

-
Bubu79
addikt
Egy korsonyi meggyszorp s fel szelet zakuszkas kenyer nem valami sok... Meg aztan mivel rugalmas a munkaidom, beiktatok napi par km <7-10> futast. Igy csak nem hizok el...
Jo ejt kek szarvas urfi! S ha holnap nem latnalak OT-n, jo szorakozast a bulin!
Homályosíts fel légyszi - a zakuszka mit rejt?
Futás mellet tényleg nem fenyeget elhízás veszélye 
-
Lord Zero
addikt
miva?
én is el tudom dönteni: csak akkor pengézek, ha naggggyon muszáj (vagy akkor se) - ja, hogy ennek semmi köze a civilizációhoz, hát, azt meg tudtuk : )))te, inkább híjjá má fő vagy vmi, h mi legyen a holnappal
-
venember83
nagyúr
Egy korsonyi meggyszorp s fel szelet zakuszkas kenyer nem valami sok... Meg aztan mivel rugalmas a munkaidom, beiktatok napi par km <7-10> futast. Igy csak nem hizok el...
Jo ejt kek szarvas urfi! S ha holnap nem latnalak OT-n, jo szorakozast a bulin!
-
ngabor2
nagyúr
én meg nézek valami aludnivalót. jó éjszakát mindenkinek, holnap előreláthatólag jövök.
-
Bubu79
addikt
En inkabb vacsi utan kajtatok...
Jó étvágyat a kései vacsorához - szerencsés vagy, hogy megengedheted magadnak az ilyen eltolt kajálást - én nem vállalom be, mert nyaranta így is erősen figyelnem kell a medence partján, nehogy nagy fehér bálnának nézzenek és puszta jóindulatból visszadobjanak

-
venember83
nagyúr
Nekem, se de még régen hallotam mondtam "e kő'!"
Néha bekerül a winampba..
Szeritnem is kár érte.
Huh. Most hgy igy jánoska felhozta, marh jóül esne egy üveg hideg sörike. Azt hiszem elballagok pár üvegért.
Nállama gép mellet egy Cambridge Audio 540R+1pár Sony SS-X90ED (bár sajna ezek nem az anyémek..
)En inkabb vacsi utan kajtatok...
-
Zewa
senior tag
Erről nem is tudtam
Veszett
Mentségemre szolgáljon, hogy a Sepultura sosem volt kedvencem 
venember83: A gép mellett egy Cambridge Soundworks FPS1600 zörög ( szintén Creative termék, bár már matuzsálemnek számít ) - a nevelőeszköz pedig egy ezer éves Videoton erősítő megtámogatva egy Sony CD lejátszóal és home-made hangfalakkal - 2*120W , bass-reflex - szól, mint atom... )

Nekem, se de még régen hallotam mondtam "e kő'!"
Néha bekerül a winampba..
Szeritnem is kár érte.
Huh. Most hgy igy jánoska felhozta, marh jóül esne egy üveg hideg sörike. Azt hiszem elballagok pár üvegért.
Nállama gép mellet egy Cambridge Audio 540R+1pár Sony SS-X90ED (bár sajna ezek nem az anyémek..
) -
Bubu79
addikt
Erről nem is tudtam
Veszett
Mentségemre szolgáljon, hogy a Sepultura sosem volt kedvencem 
venember83: A gép mellett egy Cambridge Soundworks FPS1600 zörög ( szintén Creative termék, bár már matuzsálemnek számít ) - a nevelőeszköz pedig egy ezer éves Videoton erősítő megtámogatva egy Sony CD lejátszóal és home-made hangfalakkal - 2*120W , bass-reflex - szól, mint atom... )

-
Janoska26
addikt
-
venember83
nagyúr
Nem kinozom halalra a Creative rendszert s melyladat, lenyeg, h halljam rendesen, viszonylag tisztan, vizcsobogas kozben is.
modra: jaja, a bloody roots ugrott be nekem is Pavarottira
Kar volt erte 
-
Zewa
senior tag
1) Keleten elem az eletem, igy nem delre kellene koltozz..
2) En joszivu es adakozo vagyok, a szomszedok mindig tudjak mikor furdok, mert kenytelen vagyok annyira felhangositani a zenet, h jol halljam a furdoben a szobabol jovo jo kis
zenet 
Ja s a gep a haz masik vegeben van a furdoszobahoz kepest

Huh de ismerős a szitu...
Nállam tök ugyan ez 
ps: Vigyázz a basussal mert azért hajlamossak leb@szni ha remeg a heveder zárjuk...

Bubu: Pavarotti? Néha be csuszik.[link]

-
Bubu79
addikt
2) En joszivu es adakozo vagyok, a szomszedok mindig tudjak mikor furdok, mert kenytelen vagyok annyira felhangositani a zenet, h jol halljam a furdoben a szobabol jovo jo kis
zenet 

1.)
2.) Még mindig jobb, mintha Pavarotti után szabadon az áriáidban kellene gyönyörködniük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben is lehetnél rosszabb is, ha megszívlelnéd a xXx-ben elhangzott mondatot, miszerint: "Ha igazán szabadnak érzed magad, menj be egy boltba és hugyozd le a sajtokat!"

-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Költözzek délre? 
Ha ez megnyugtat, nálunk a szomszéd a lelketlen tuci-tuci ( ühm-yeah-aha-aha... ) típusú zenéket nyomatja full hangerőn, azt is jobbára akkor, amikor éjszakás vagyok - úgy reggel kilenc körül...
Talán antiszociálisnak tűnik, de egy alkalommal ,amikor kiborult a bili, megkínáltam full hangerőn a Három kismalac nem rádió verziójával, amit a Carmen adott elő (csak dalszöveg)... Vette a célzást és lehalkította a zörgő dobozait...
zenet 

-
Bubu79
addikt
-
Janoska26
addikt
lekvárostúrósbukta
most mondja itt az egyik csávó, hogy péntek van
akkor most jókedvem van 
-
Bubu79
addikt
Engem miert nem szorakoztat egyik szomszed sem ilyesmivel??? Nekem csak ilyen jut, meg jobb esetben Julio Iglesias...

mod: A finntrollos alapzene nem rossz, de a horgest valahogy nem ertekelem

BlackSoul: szemelyesen talalkoztal az alairasodban idezett csajjal?
Költözzek délre? 
Ha ez megnyugtat, nálunk a szomszéd a lelketlen tuci-tuci ( ühm-yeah-aha-aha... ) típusú zenéket nyomatja full hangerőn, azt is jobbára akkor, amikor éjszakás vagyok - úgy reggel kilenc körül...
Talán antiszociálisnak tűnik, de egy alkalommal ,amikor kiborult a bili, megkínáltam full hangerőn a Három kismalac nem rádió verziójával, amit a Carmen adott elő (csak dalszöveg)... Vette a célzást és lehalkította a zörgő dobozait...
-
venember83
nagyúr

Közben kicsit elfajzottam - Finntrollal boldogítom a szomszédságot
Azt hiszem ez volt az a zenéjük is, amivel az Eurovíziós versenyen taroltak...
Kicsit talán brutálnak tűnik, de nem semmi, amit eszetlenkednek - nem lenne rossz, ha valamit sejtenék is abból, amit mondani próbálnak
A zenei alapja nem rossz, de a hörgést még szokni kell

Engem miert nem szorakoztat egyik szomszed sem ilyesmivel??? Nekem csak ilyen jut, meg jobb esetben Julio Iglesias...

mod: A finntrollos alapzene nem rossz, de a horgest valahogy nem ertekelem

BlackSoul: szemelyesen talalkoztal az alairasodban idezett csajjal?
-
Bubu79
addikt

Közben kicsit elfajzottam - Finntrollal boldogítom a szomszédságot
Azt hiszem ez volt az a zenéjük is, amivel az Eurovíziós versenyen taroltak...
Kicsit talán brutálnak tűnik, de nem semmi, amit eszetlenkednek - nem lenne rossz, ha valamit sejtenék is abból, amit mondani próbálnak
A zenei alapja nem rossz, de a hörgést még szokni kell

-
neduddki
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
BlacKSouL
addikt
A pólónak csak az elejét mutattad meg, amin egy saját tervezésű grafika helyezkedett el, egy bölcsesség kíséretéban, a hátuljára pedig azt mondtad, hogy nem publikus - nem is mutattad meg

Leragadtam Youtube-on

Az biztos, hogy jó a kontraszt Anikó és Lecsó hangja között

RE P.s.: Köszi, kedves vagy

BlacKSouL: te jó ég, ezt hogyan találtad meg?

-
neduddki
nagyúr
A pólónak csak az elejét mutattad meg, amin egy saját tervezésű grafika helyezkedett el, egy bölcsesség kíséretéban, a hátuljára pedig azt mondtad, hogy nem publikus - nem is mutattad meg

Leragadtam Youtube-on

HI!
Pontositva en csak mondtam mit akark a kreativ munka az mase volt!:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy en is logok rajta es puf-ozok!:- )
-
Bubu79
addikt
HI!
Most mijastad el kelelt inditani a laptotyot hogy megnezzem a flast:- (
de ha har akkor: bof a polon /emlexelmeg?/ a 7. nev alatt van:- )udv
neduddki
p.s. VenF.sz!:- )))
mod: IMADOM Aniko hangjat!!!:- )))
Szolag kozlemeny: NEM Republic lesz guvo het kedden a gtk giljjabalon a Merlinben /:- ((((/

Leragadtam Youtube-on

-
aesir
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Most mijastad el kelelt inditani a laptotyot hogy megnezzem a flast:- (
de ha har akkor: bof a polon /emlexelmeg?/ a 7. nev alatt van:- )udv
neduddki
p.s. VenF.sz!:- )))
mod: IMADOM Aniko hangjat!!!:- )))
Szolag kozlemeny: NEM Republic lesz guvo het kedden a gtk giljjabalon a Merlinben /:- ((((/
-
Bubu79
addikt
Asszem kezdek öregedni... Ahogyan azt már beszéltük, annak idején nem igazán voltam oda a PUF-ért, most viszont... Valami megváltozott

-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Utolso ev elmulik a nyar
Figyelenk minekt kozle a hatar
Kesulj az utra nem lesznke fegyverek
Egyedul megyunk ahogy a tobbiek
MIndenki melnekul elol a felem
Atstu a napo atrust a ehgyeken...udv
neduddki
p.s. mindezt kpezel el PUF es a lanyok -rol 1985 felvetel:- )))
-
Thrawn
félisten
-
Bubu79
addikt
-
7
addikt
-
Thrawn
félisten
-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Thrawn
félisten
Ennek nincs jó oldala. Az asztromech droid álca mögött én hús és vér vagyok...
csapos: azért mert vagy másfél hónapja nem jártam otthon...
Szerk: nem szereted azt a kettest
-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
Hmm...most ide hogy jonnek az aussie telapok?
Az amerikai v. angoloknak akkor szabad? Nem ertem.Szamar: Neked meg szaradjon le a fuled. Mindketto.
-
csapos2
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Thrawn
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
csapos2
addikt
Azt hiszem, eszek egy kis sült kolbászt meg hurkát vacsira. Finom puha, fehér, kemencés kenyérrel.
-
Thrawn
félisten
Nem tudtam eldönteni ki akarja nyelvvel megerőszakolni a másikat

Szerintem egál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kicsiyeti: a kép nem publikus, de guglizz lelkesen hátha mégis...
-
7
addikt
Izgalmas képnek tűnik, linket, linket!

-
tiv83us
veterán
Holnap nem, de pilota baranyunkat megbiztam egy Tampa-i misszioval, miszerint ki kell rabolja az ottani magyar hentest es amilyen fenysebesseggel csak tudja, kuldje az a hurekot meg kajbaszt ide az arcomba

Kuka: Amelyiken meg akar eroszakolni a nyelvevel?

-
Janoska26
addikt
Azt Te már nem fogod kisütni, ha hagyod éjszakázni, bár ha újra jól kikevered talán, de az az igazság, hoyg Én egyszer csináltam ilyet, és hát elég bizarr kinézete lett másnapra, a budin is alig bírtam lehúzni ráadásul

-
Thrawn
félisten
Őszintén szólva elég válogatós vagyok "bor ügyben" de ez originale házi bor. Legutóbb vagy 8 éve ittam ilyet utoljára...
Előnyei:
- 3 pohár után fejre lehet állni tőle
- nem leszel tőle másnapos
Hátránya:
- nem tudok róla (max ha mértéktelenül fogyasztják de erről nem tudok beszámolni)tiv83us: Honnan tudod? Hiszen nem is ismersz

Bár mondjuk a birtokomban van egy kép rólad és Cyla-ról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
-
tiv83us
veterán
-
jeges
senior tag
-
Thrawn
félisten
-
tiv83us
veterán
-
aesir
veterán
-
Thrawn
félisten
-
tiv83us
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Diego!
senior tag
Pécsen még az electro world jöhet szóba...
Soha nem lehet tudni mikor kell visszavinni bármit is... -
ngabor2
nagyúr
tudom, hogy van főzőcskés topik, de itt valszeg nagyobb a forgalom...
a bekevert palacsintamassza szenved valami károsodást, ha egy éjszaka a hűtőben kell állnia? 2 részletben akarnám megsütni. -
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
én egyszer vásároltam ott notit... nagy hiba volt. máshol sokkal olcsóbban láttam ugyan azt, vagy jobbat.
#12120: én inkább olyan helyre szeretek járni, ahova nem kell visszavinni semmit

-
Diego!
senior tag
-
Thrawn
félisten
-
7
addikt
-
Diego!
senior tag
Olyan sz@r a media markt honlapja, nem lehet átlátni pontossan hogy milyen laptopjaik vannak és mennyiért...

-
Thrawn
félisten
Hihetetlen!
Olyan bort kóstoltam (vöröset) aminek szőlő íze van!
100% grape ez tuti. Ritka pillanat
-
7
addikt
-
Janoska26
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Akkor holnap mindenki ph!-s buliban lesz? Mi lesz igy az OT-vel? Majd beszelgethetek magamban... Modik se lesznek?
tildy: reszvetem, tenyleg szornyu ilyen fiatalon elvesziteni valakit.
12107: szinte titokzatosabb vagy mint ng... De megertettem. Ha kihal az OT, majd olvasom kedves szulod logoutos irasait...
fokukac: igen, este en is megyek szulinapozni
Elotte meg kenytelen leszek lefoglalni magam munkaval
Vagy a fent emlitett irasokkal.fütty fütty

-
fokukac
nagyúr
Akkor holnap mindenki ph!-s buliban lesz? Mi lesz igy az OT-vel? Majd beszelgethetek magamban... Modik se lesznek?
12107: szinte titokzatosabb vagy mint ng... De megertettem. Ha kihal az OT, majd olvasom kedves szulod logoutos irasait...
Vagy a fent emlitett irasokkal.nem, én pl. két másik buliban leszek.

ui. mi lenne, ha te is elmennél emberek közé?
ha már a péhá kihal... -
tiv83us
veterán
Vagy a fent emlitett irasokkal.
-
venember83
nagyúr
Vagy a fent emlitett irasokkal. -
EQMontoya
veterán
Mindjárt eredek avatásra.
Szalagavatásra.
A bocik is ott lesznek. Tildy, szeretettel várunk.
jó party lesz vazeg.
laposüveg prepared 
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
részvétem...
--------------
viszont a hideg az hideg, akárhol is vagy, akármennyi ideig, ha fúj, ha nem.
-
7
addikt
Részvét...

-
tildy
nagyúr
Szeretem a hideget , de nem a temetőben, ahol még a jeges szél is fúj .Úgy, hogy a jókis szövetkabátom a szüleimnél van lenn vidéken, én meg egy szál blúzban, meg kabátkában álldogálok egy helyben egy órát
No de az ég is megsiratta kicsit osztálytársamat
Nagyon szomorú dolog ez.
Aktív témák
-
12200 - 12101
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Akciós! Kishibás! Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 87% 1 év garancia
- Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 88% 1 év garancia
- iPhone 17 Pro max 256GB kék bontatlan 1 év Apple jótállás
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Futás mellet tényleg nem fenyeget elhízás veszélye
)
ez hamar elment, jóccakát jóhétvégét, jóbulizást huszárok, osztán foggyon az a retek búzasör