Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mikor először mondtam a fogdokinak, hogy nem kérek érzéstelenítőt, csodálkozott. másodjára még felszívta, mondtam, hogy kösz, továbbra se, akkor se, ha fúr, és gyökérkezel. harmadjára akkor jutott eszébe, mikor levágta az ampulla tetejét. negyedjére megkérdezte, hogy továbbra se? mondtam, hogy nem. utána nem is kérdezett. a gyökérkezelés és fúrás kellemetlen, de nem fáj. persze jobb, ha egyiket se kell, de nekem még mindig a kis kellemetlenség volt a jobb, minthogy megint telibetaláljon egy ideget, és 2 hétig fájjon fél arcom...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest