- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
PazsitZ
addikt
-
Agyasima
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog nyárelsőnapját mindenkinek!
-
Racecam
nagyúr
Szolgálati közlemény!!
Aki a klikkes progit tolja, elindult!! -
PazsitZ
addikt
-
Agyasima
őstag
-
MUŁĐER
addikt
-
csapos2
addikt
Urak! ( Esetleg Hölgyek! ) Van önök között xbox 360 tulaj?
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
jóreggelt. még ilyet... direkt beírtam pedig, hogy a linket winnernek szánom, mert ő szokott ilyen szemétségeket linkelni. erre más kajolja be.
nyuszi: egyéni rangnak jó lesz ez a kijelentés? csapos2 - fasznyúl -
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
Tudom, tudom, fasznyúl vagyok!
Ha az adsl modemet kikapcsol, majd vissza, új IP-t kapok? -
Winner_hun
félisten
Ébredeznek a madarak
-
EQMontoya
veterán
away Lengyelországba reggel, gép off, vasárnap este leszek, addig vigadjatok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
Nna, gondoltam benézek a PH-ra meg az OFF-ba, erre pont most nincs itt senki.
Csak be akartam jelentkezni innen Prága mellől, Kladno-ból, a szálloda wifijéről.
Megint kiküldetés... Lassan jobban ismerem Prágát, mint Győrt.
Viszont itt legalábblehet inni Krusovice sört. Parci is kedveli. Vinnék is neki, ha ismerném, de nem ösmérem.
Lassan megyek csicsikázni. Álomra hajtom fejem itt, a Kisvakond hazájában, oszt holnap húzok haza magyarhonba. Jó éjt mindenkinek. -
PazsitZ
addikt
BlacKSouL :Sorra szépen mindenki megeszi a linket

Be kell vallanom elsőre én is
Nem figyelek én se mire, csak kattintgatok, mint a wines felhasználó.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Ramius
őstag
-
Racecam
nagyúr
Na most összezavartál, milyen klikkelős szállal? Hogy kapcsolódik ez hozzám meg Kolombusszhoz
?
A hiba bizonyára az én készülékemben van, de akkor se értem...
(#868) EQMontoya : Az lenne abba már beleklikkeltem párat 50-70 000-et. sok-kevés egy-két hete ennyit lenyomtam, azóta meguntam
.
[Szerkesztve]Javaslom, hogy gyorsan pótold a hiányosságaidat, mert nem állok jót magamért!

-
EQMontoya
veterán
Na most összezavartál, milyen klikkelős szállal? Hogy kapcsolódik ez hozzám meg Kolombusszhoz
?
(#868) EQMontoya : Az lenne abba már beleklikkeltem párat 50-70 000-et. sok-kevés egy-két hete ennyit lenyomtam, azóta meguntam
.
[Szerkesztve]tudod, clickclickclick.com
-
PazsitZ
addikt
?
.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
abban a legritkább esetben van hélium. asszem ők co2-hidrogén keveréket használnak. olcsóbb, nem tűzveszélyes alapból, és mégis felfele száll. no nem annyira, mint a héliumos, de legalább normál lufiba is lehet tölteni. ha héliumot teszel médincsájna lufiba, 2-3 óra alatt leereszt. tud szökni a kis mocsok...
-
BlacKSouL
addikt
-
Ramius
őstag
Hú de f.sz vagyok
Megettem a kínai nyolckincsmártást, ég tőle a pofám, erre lenyomtam meggondolatlanul egy whiskeyt.
Aszittem beszarok. Még szerencse hogy a koráljégkrém reklámból a csajt néztem közben, így elvette kicsit a figyelmemet.
Honnan lehet gyorsan, olcsón, egyszerűen héliumot szerezni? Egy pár szippantás kéne hogy röhöghessünk egymáson egyet. Van egyébként bármi káros hatása a szervezetre? Elvileg nemesgáz, tehát nem reaktív, vagymi. NG?
mod: A héliumot belélegzett személy hangja időlegesen magasabb lesz, mivel a hang a héliumban a levegőnél háromszor gyorsabban terjed, és ilyen arányban magasabbak lesznek a gégében a rezonáns frekvenciák. Bár ez jó szórakozás, a koncentrált hélium használata az oxigénhiány miatt halált is okozhat. Aha. Hát akarja a fene órákig szipkázni
[Szerkesztve]egy utcai árustól vegyél pár lufit
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Hú de f.sz vagyok
Megettem a kínai nyolckincsmártást, ég tőle a pofám, erre lenyomtam meggondolatlanul egy whiskeyt.
Aszittem beszarok. Még szerencse hogy a koráljégkrém reklámból a csajt néztem közben, így elvette kicsit a figyelmemet.
Honnan lehet gyorsan, olcsón, egyszerűen héliumot szerezni? Egy pár szippantás kéne hogy röhöghessünk egymáson egyet. Van egyébként bármi káros hatása a szervezetre? Elvileg nemesgáz, tehát nem reaktív, vagymi. NG?
mod: A héliumot belélegzett személy hangja időlegesen magasabb lesz, mivel a hang a héliumban a levegőnél háromszor gyorsabban terjed, és ilyen arányban magasabbak lesznek a gégében a rezonáns frekvenciák. Bár ez jó szórakozás, a koncentrált hélium használata az oxigénhiány miatt halált is okozhat. Aha. Hát akarja a fene órákig szipkázni
[Szerkesztve]hosszú távon impotenciát okoz

-
BlacKSouL
addikt
Hú de f.sz vagyok
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Én Martinivel vidultam este az étteremben...
Nem kivántam a sört, meg nem is volt csak staropramen, meg stella, azokat meg nem szeretem.'csak' staropramen. püff neki...

Azért nagy duzzogva lecsúszna most egy-két korsóval... -
Racecam
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
elromlott a hűtőm. elfogyott belőle a sör...
-
PazsitZ
addikt
Haverral voltunk sörözni, hazajöttem fini kaja várt, megkajáltam. Most nézegetem egy kicsit a Fábrit, aztán beteszem a City of God-ot Vlad ajánlása alapján, úgyis régen láttam már.
-
troland26
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
szabotálod a munkát? szégyelljed magadat.
mod: tudod mit kérdezett jörgen morgen svéd vasutas, miután a vonat levitte mindkét lábát? -
Janoska26
addikt
Kicsit bejuttat a hörgőkbe, biztos nem árt.

Janoska26-nak meg egyenesen használ.,,!,,

Jóccakát huszárok, elhúztam a bele, kicsit hamarabb, de csitt

mod: ngabor2 : Ne mondd el, csak küldd el privibe a jelszavadat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Kicsit bejuttat a hörgőkbe, biztos nem árt.

Janoska26-nak meg egyenesen használ.azt nem tudom, de hogy a másik 26-os megharagudott rám, az biztos
de akkor se mondhatom el, mi van az adatlapon. -
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
Hmm, hogyhogy nem valami céges gyógyszert ajánlasz?

mert nem tudok róla...a neogranormon nem jó köhögésre.
-
EQMontoya
veterán
Csakis a színtiszta igazat
Rossebb bele, kezdek jobban lenni, pedig ez már a 3. cigmentes napom, hogy kell megállni hogy ne gyújtsak rá?Nem akarok, de ezután a kávé után nagyon kívánkozik, és ráadásul egy doboz bontatlan pirosmulti figyel a táskám oldalában

Kolombusz: Más cégnél is besegít
[Szerkesztve]ugyanmár, a lényeget nem látjátok, az összes gyógyszergyártónak besegit, amelyik nyugtatókat gyárt, ezért modi itt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janoska26
addikt
Csakis a színtiszta igazat
Rossebb bele, kezdek jobban lenni, pedig ez már a 3. cigmentes napom, hogy kell megállni hogy ne gyújtsak rá?Nem akarok, de ezután a kávé után nagyon kívánkozik, és ráadásul egy doboz bontatlan pirosmulti figyel a táskám oldalában

Kolombusz: Más cégnél is besegít
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
EQMontoya
veterán
Ejj, hogy szakadna meg....

ejj, hogy ezután milyen hosszú névsort tudnék firkantani...

-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
BlacKSouL
addikt
- Másenyka!
- Szeregej!
- Másenyka!
- Szergej!
Jó reklám ez is
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
Ejj, hogy szakadna meg....

-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Ejj de finnyás lettél

Pedig most még egész nyugis zenék mennek, nem az az igazi csörömpölés, zakatolás... Szóval akkor nem küldesz nótát. Jól van. Értem én.
ngabor2: tudtam, hogy lottóznom kellett volna!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
Hallgassátok a Sunshine rádiót, tök jó

-
Janoska26
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
hatot legalább 3 liter vörösbor után látok, akkor meg már nem igazán erős az a legyintés

ngabor2 : Ez a strigula a hülye mellé megy? Mert akkor lassan egyéni rangot kell adnotok, mondjuk PH Idióta, vagy mittudomén

-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Janoska26
addikt
ja... de ezt elég érdekes utána meginni... nekem egy felessel alig akart összejönni, a könnyem folyt, úgy mart először... viszont az íze, az nagyon ott volt. nomeg a mazsola benne...
a fügésben se semmi a füge. csúnya nagyot bír ütni.
jancsika: csak ha azt akarod, hogy a szemetes környékét katasztrófasúlytotta övezetnek nyilvánítsák... inkább dobd egy postaládába
Én is nagyot bírok ütni, bézboll utővel....

-
ngabor2
nagyúr
ja... de ezt elég érdekes utána meginni... nekem egy felessel alig akart összejönni, a könnyem folyt, úgy mart először... viszont az íze, az nagyon ott volt. nomeg a mazsola benne...
a fügésben se semmi a füge. csúnya nagyot bír ütni.
jancsika: csak ha azt akarod, hogy a szemetes környékét katasztrófasúlytotta övezetnek nyilvánítsák... inkább dobd egy postaládába
-
Janoska26
addikt
-
EQMontoya
veterán
Kettesért mész, vagy mire kell?
lófasz, én németből bőven jól állok (2es-3as között vhol), 1 csajnak kéne leforditani vmit. Összekeversz BGvel bazzeg

-
FehérHolló
veterán
-
Thrawn
félisten
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Hát ha valamivel akkor a pálesszel nem tucc elcsalni, de szerintem nem megyk, csinálom a jogsit, megyek hétfőtől vezetni forgalomba, hosszú hercehurca után végre, szerintem el fog tartani vagy 2 hónapig mire meglesz az a rohadt papír, amúgy meg ne zavarjatok mer klikkelek

nyúl: TE meg mennyél linkeljél pár képet, a mai teljesítményed elég nudli eddig
[Szerkesztve]Nekem legalább, csak a mai volt nudli.

-
Csyppa
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Hát ha valamivel akkor a pálesszel nem tucc elcsalni, de szerintem nem megyk, csinálom a jogsit, megyek hétfőtől vezetni forgalomba, hosszú hercehurca után végre, szerintem el fog tartani vagy 2 hónapig mire meglesz az a rohadt papír, amúgy meg ne zavarjatok mer klikkelek

[Szerkesztve]Afffrancbaaa...
-
Janoska26
addikt

[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
ööö... nem egészen. büntiből csak akkor ihatsz a most mézesített páleszemből, ha jössz a táborba. monnyuk bárki más is csak akkor ihat... de mindegy.
-
Janoska26
addikt
Mit klikkeljek, hol?
Start menü, leállítás, ok.
Ebben a sorrendben.fordítva nem jó?

-
(Kolombusz)
veterán
Mit klikkeljek, hol?
Start menü, leállítás, ok.
Ebben a sorrendben. -
Janoska26
addikt
ha el tudod röviden mondani, hogy mi a különbség az SN1 és az SN2 mechanizmus között, akkor elgondolkodunk
mézet mindenki tud pályinkába tenni, én is. télleg, jó, hogy szólsz, megyek mézet lapátolni a fügés vilmosba, nem fog ártani neki 2 hónap állás 
(segítek a kérdésben: nukleofil szubsztitúció)ez egyszerű, ez olyan mint az RPG játékban, a 2-es az már fejlettebb mint az 1-es, ezt a hülye is tuggya

Racecam : Mostam, és sapka sincs rajtam
Mit klikkeljek, hol?Az a bajnokság vagy mi?Én nem értem mit kell ott csinálni, hova klikkeljek mutasd meg 
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Mostál ma már lábat?

Ha nem, akkor hülye vagy!
Ha igen..., akkor is!
Viszont mindkét esetben, az itteni szájtépés helyett inkább klikkelgess!
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Jelszókezelők
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster t-lcm pedál
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5421 Touch i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem figyelek én se mire, csak kattintgatok, mint a wines felhasználó.

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/plus/2591.gif)

Már Ő is Hülye???
Hová jut ez a világ
meg küttem zenét is
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/waaaa_dojng.gif)