- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Poennka poen de az ma tenyleg kisse necces:- )))
udv
neduddki
mod: aktuasli allas ol van? mert nekm kuka az oldal:- (
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
HI!
De mejjik az a kep amejjik serti a japo ontudatot??? erre lenenk kivancis mert vegignesztem parat de nem tanatam?
udv
neduddki
mod: aszittem a nyuszitb! video:- )))
djtommi: ha leswz egy kis idom akkor vegigjaccom Veled, valszeg du 4 utan ha bertem a bornyukhoz:- ), /ha addi gnem sikerutl gatjab razni keress nyugodtan/
[Szerkesztve]![[kép] [kép]](http://click.hitobashira.org/up/src/hanocha0354.jpg)
-
djtoomi
addikt
HI!
De mejjik az a kep amejjik serti a japo ontudatot??? erre lenenk kivancis mert vegignesztem parat de nem tanatam?
udv
neduddki
djtommi: ha leswz egy kis idom akkor vegigjaccom Veled, valszeg du 4 utan ha bertem a bornyukhoz:- ), /ha addi gnem sikerutl gatjab razni keress nyugodtan/
[Szerkesztve]Ok köszi.

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Na jó nem foldhoz baxom hanem nem tudom de hogyha nem segit vaélaki holnap biztos reklamálok a belkinnél emg tosahibánál 5 napot volt náluk laptop hogy emgcsinálják,pénteken elhoztuk hogy meg van csinálva.Kábellel lehet entezni,wireless nem,már kábellel sem lehet. 
VALAKI???

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Beszóltak? Hol?
Had lám!Na jó, nem beszóltak, csak üdvözöltek, gratuláltak nagyon udvariasan.

De ezt én burkolt beszólásnak minősítettem, hogy meg legyen a kellő versenyszellem bennem.
-
VladimirR
nagyúr
-
djtoomi
addikt
-
burgatshow
veterán
-
Racecam
nagyúr
HI!
Tegna ejszak ota uj haziallatunk van!!!
Egy szep surke eger!!!
A felbritt kek /ami fekete:- )/ behozta majd a marhaja elengedte a szekreny moge, es mikor latta hogy nem fer hozza elment masikat szereni, azota nem gyutt haza /mongyuk ennek van egy elonye is: nem hozott masik egeter:- )))/
udv
neduddki
p.s. Te Szamar csak most esik le: a Montoja nevezetu formedveny nem Teged akart megdugni???:- )))
mod: Ezek a klikkerek tejjesn hujjek, de ha delutan bemegyej a teszcsebe akkor fejogepeket beizzicsam en is???:- )))
[Szerkesztve]Ja, teljesen hülyék.
Persze, hogy izzítsd!!
u.i.: (Amióta láttam, hogy a japánok beszóltak, azért én is beizítottam egyet.
) -
djtoomi
addikt
-
csapos2
addikt
HI!
Egy szep surke eger!!!
A felbritt kek /ami fekete:- )/ behozta majd a marhaja elengedte a szekreny moge, es mikor latta hogy nem fer hozza elment masikat szereni, azota nem gyutt haza /mongyuk ennek van egy elonye is: nem hozott masik egeter:- )))/
udv
neduddki
p.s. Te Szamar csak most esik le: a Montoja nevezetu formedveny nem Teged akart megdugni???:- )))
mod: Ezek a klikkerek tejjesn hujjek, de ha delutan bemegyej a teszcsebe akkor fejogepeket beizzicsam en is???:- )))
[Szerkesztve]Csapost akar baszni?
![[kép] [kép]](http://img149.imageshack.us/img149/4011/foto15130qm1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Egy szep surke eger!!!
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Speed®
titán
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
na ismét a kocsmából helyzet jelentés: rezi, kata, feedoo, whaskes sörölik. a whisky meg fogy

-
FehérHolló
veterán
Nem rólad beszéltem.

Különben elég sokat elárul a japánokról ez az egész üzengetősdi szerintem. -
EQMontoya
veterán
-
QuarK
senior tag
UFO - Enemy Unknown!
wáááááá -
Winner_hun
félisten
Aki ért RAID-hez, help plz: [link]
-
norbiphu
őstag
Most úgy őszintén? Mi ebben a jó? Engem valahogy nem tud meghatni (hogy az alapelveken belül maradjunk: baszok rá), hogy ki nyer. Vizsga előtt 2 nappal ez a legkisebb gondom, nem úgy, mint legalább 50 listatagnak... De nem véletlen van a gólyaimpi elején az a fekete pecsét, a közepén egy nagy SOHA felirattal.
én kívűlről nézem az egészet (nem klikkelek), és tetszik, ahogy küldözgetik egymásnak az idióta képeket meg üzeneteket (nézz át a topikjába).
és ettől még lehetek mérnök
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Te még nem? Milyen maradi vagy... Szerencsére van egy Télapónk.
ez van, IJ-tam hevesen.
-
FehérHolló
veterán
-
EQMontoya
veterán
kepfeltoltes.hu-n képnézegetés közben jött szembe a következő hirdetés: ''Csináltad már 7 pasival egymás után?'' Hát, anyátok biztos, hogy ilyet kitesztek.

-
FehérHolló
veterán
Most úgy őszintén? Mi ebben a jó? Engem valahogy nem tud meghatni (hogy az alapelveken belül maradjunk: baszok rá), hogy ki nyer. Vizsga előtt 2 nappal ez a legkisebb gondom, nem úgy, mint legalább 50 listatagnak... De nem véletlen van a gólyaimpi elején az a fekete pecsét, a közepén egy nagy SOHA felirattal.
-
djtoomi
addikt
Asszem én is 2 évad vége fele kapcsolódtam be, előtte pár nap alatt gyorsan megnéztem az előtte lévőket, de helyenként nálam lement a Grace klinika szintjére (nálam alacsonyan van).
djtoomi: ahogy ngabor mondja. House első évad 22, második 24 részes volt, olyan 43-45 perc körül volt egy rész, CSI: Miami is 44 perc körül van, 5. évadból most asszem 24-nél járnak.Köszke.Mindegy én nem szoktam sorozatokat nézni.Szerencsémre.

-
Skipp
senior tag
Asszem én is 2 évad vége fele kapcsolódtam be, előtte pár nap alatt gyorsan megnéztem az előtte lévőket, de helyenként nálam lement a Grace klinika szintjére (nálam alacsonyan van).
djtoomi: ahogy ngabor mondja. House első évad 22, második 24 részes volt, olyan 43-45 perc körül volt egy rész, CSI: Miami is 44 perc körül van, 5. évadból most asszem 24-nél járnak. -
djtoomi
addikt
Nagyon köszke a helpet mester!

[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
a sorozatokat season-okban adják le. a season magyar ''megfelelője'' az évad. általában évente megy 1-1 évad, de ez nem közelező.
sorozatja válogatja, hogy melyik hány epizódos, álatában 20 körül szokott lenni. de láttam már 6, és 28 részes évadokat is. -
djtoomi
addikt
Basszus nem tudom mióta gondolkozok rajta de nem tudom mi az az évad?Olvvasom hogy valaki egy egész évadot végignézettvalamiből egy éjjel alatt,ezekszerint nem egy egész év alatt bemutatott része.Egy évad kb hány rész?

-
Skipp
senior tag
-
QuarK
senior tag
Én Dr. House-t nézek a netezés alatt. Közbe meg még tételt is irogatok...

Ngabor2: Én úgy, hogyha benyomom a gombot akkor 500-on, ha nem akkor 1000 centrifugázik...
[Szerkesztve]Dr. House!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedvenc, egyelen, etalon.
4ever! -
norbiphu
őstag
-
cochy
tag
-
EQMontoya
veterán
más: ti a mosogatógépen a centrifuga fordulatszámát hogy szoktátok beállítani?
szvsz én még tányért és bögrét nem centrifugáltam, már csak azért sem, mert elegendő mennyiségü kistányér van itthon. De próba-szekerce. Bár ha javasolhatom, ne a herendi készlettel kisérletezz. -
djtoomi
addikt

Ngabor2: Én úgy, hogyha benyomom a gombot akkor 500-on, ha nem akkor 1000 centrifugázik...
[Szerkesztve]Te egy multifunkciós ember vagy.Hogy a ma divatos szoval éljek.Én csak filmet nézek meg PH!-zok.

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jó ötlet,én két honapja nem tudtam megnézni a mr bean nyaralt mert enm volt rá időm,pedig itt a dvd-je amit köclsönkértem két hónapja,most megnézem.Sziasztok!

#138:Ő izé: valami kutya(ami alapvetőleg egy háziállat),békegalambot ereszt a levegőbe(amit evett,ivott szag maradéknak vegyüléke,széklet előszaga)és a két szónak a vegyüléke.

[Szerkesztve]''A nyughatatlan'', de már kezdődik kez-dő-dik, ke-zdőd-ik......

-
burgatshow
veterán

[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Talán azért, mert az alapvetően vulgáris baszik (szexuális kapcsolatot létesít) ige egyes szám második személyű, felszólító módú, igekötős alakja. Ezt így még nem gondoltad végig?
pNem vagy te véletlen magyar tanár,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ngabor: na megérkezett a cucc?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Memphysto
tag
Talán azért, mert az alapvetően vulgáris baszik (szexuális kapcsolatot létesít) ige egyes szám második személyű, felszólító módú, igekötős alakja. Ezt így még nem gondoltad végig?
p
No akkor ezt elemezd:
Nagynamám monta mindig, és ez volt az első csúnya szó amit tudtam: Kugyfing
-
djtoomi
addikt
Jó ötlet,én két honapja nem tudtam megnézni a mr bean nyaralt mert enm volt rá időm,pedig itt a dvd-je amit köclsönkértem két hónapja,most megnézem.Sziasztok!

#138:Ő izé: valami kutya(ami alapvetőleg egy háziállat),békegalambot ereszt a levegőbe(amit evett,ivott szag maradéknak vegyüléke,széklet előszaga)és a két szónak a vegyüléke.

[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Unalmasak vagytok!

Hülye!
-
Racecam
nagyúr
Unalmasak vagytok!

Tényleg, megyek is filmet nézni.

-
cochy
tag
pTöbb éve gyötörte eme kérdés kicsiny lelkemet!
Milyen jó hogy benéztem és lám itt a megoldás.
Köszönöm!!
-
EQMontoya
veterán
pigen, a probléma már csak annyi, hogy az általads leirt szó a ''baszd meg'', amelyet ma már mindenhogy irnak, csak igy nem... szerintem a ''bazmeg'' nyugodtan tekinthető indulatszónak

cochy: Te télleg ilyen höje vagy, vagy tablettákat szecc?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Unalmasak vagytok!

-
djtoomi
addikt
pŐszintén szólva nem

#132:Tudjuk.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
p -
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
cochy
tag
Valaki tudja, hogy ki nevezte ki pl a bazdmeget káromkodásnak ?
ki döntötte el egyáltalán hogy ez egy ''csúnya'' szó ?
miért nem azt mondják hogy lótetű, vagy valami hasonló.
nem értem.
-
QuarK
senior tag
-
bandus
veterán
én még kb 8 éevsen kérdeztem, hogy mit csinálnak a Sose halunk meg c. filmebn, amire a dugnak választ kaptam
talán ez lehetett az első ''káromkodás'' ami megmaradt bennem.. bár manapság már nem káromkodás értelmű 
-
QuarK
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Skipp
senior tag
Azt hiszem, igazad van, inkább indulatszó manapság.
Viszont, ha jól emlékszem 12 évesen nem tudtam a pontos jelentését, sőt talán még később sem, mert egyszer anyunak mondtam talán és csak arra emlékszem, hogy jött egy kéz és irdatlan nagy pofont kaptam.
-
djtoomi
addikt
Ez az bazmeg.
Amugy télleg sok filmben van,szomszédnak szoktam leszedni komplett rajzfilm sorozatokat több naposakat és néha beletekerek milyen a minősége és már abban is hallottam bazdmegolást. -
bandus
veterán
amugy tényleg sok káromkodást hallani mostanában a filmekben. az itt felhozott bazmeg viszont szeintem már inkább értelmezhető indulatszóként, mint káromkodásként, annyira elterjedt.
-
djtoomi
addikt
Mivan itt?Mit bazmegoltok itt bazmeg?Ki engedte hogy mezmegoljatok?Ha majd megengedem hogy bazmegoljatok majd akkor bazmegoltok!Addig nem.Világos bazmeg?

-
norbiphu
őstag
-
Skipp
senior tag
-
burgatshow
veterán
-
bandus
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Skipp
senior tag
12-es karika mellett lehet bazmegolni 5 perc alatt 3-szor?
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
norbiphu
őstag
igen, elég sokat ír mostanában (nagyon sokat
) -
(Kolombusz)
veterán
Ahogy figyelgetem mostanában a gőzt, egyáltalán nem hihetetlen, hogy ennyi hozzászólása van.
-
Cathfaern
nagyúr
Mivel nem akarok OFF-olni a komoly szakmai ''1000 napja'' című topicba, ide írok inkább

Szóval Integrának tényleg lassan 30k közösségi hsz-e van, vagy a számláló bugos?
Én meg azt hittem az én lassan 10k hsz-em nem is olyan rossz 
-
burgatshow
veterán
Hogy legyen mit kérdezned...

Pedig esküszöm, hogy néztem már, de nem igazán hittem el... -
djtoomi
addikt
-
Racecam
nagyúr
Igen idáig én is eljutottam, de személyes, konkrét tapasztalatra volt/van szükségem.
Bobsys, privátban jöhet.
KöszikeHa eljutottál idáig, akkor miért ezt írtad: ''itthon kaphatóak színes kontaktlencsék? Kéket szeretnék majd, de nem tudom, hogy itthon egyáltalán kapható-e, mivel hát valljuk be, Mo. nem egy nagy piac... ''

-
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://burgatshow.extra.hu/_logout_/ccc.jpg)

Ez LOL!

Had lám!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://web.t-online.hu/lordg/jvsh3.jpg)

No akkor ezt elemezd: