Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
HI!
Poennka poen de az ma tenyleg kisse necces:- )))
udv
neduddki
mod: aktuasli allas ol van? mert nekm kuka az oldal:- (
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
De mejjik az a kep amejjik serti a japo ontudatot??? erre lenenk kivancis mert vegignesztem parat de nem tanatam?
udv
neduddki
mod: aszittem a nyuszitb! video:- )))
djtommi: ha leswz egy kis idom akkor vegigjaccom Veled, valszeg du 4 utan ha bertem a bornyukhoz:- ), /ha addi gnem sikerutl gatjab razni keress nyugodtan/
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Na jó nem foldhoz baxom hanem nem tudom de hogyha nem segit vaélaki holnap biztos reklamálok a belkinnél emg tosahibánál 5 napot volt náluk laptop hogy emgcsinálják,pénteken elhoztuk hogy meg van csinálva.Kábellel lehet entezni,wireless nem,már kábellel sem lehet. 
VALAKI???

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Na jó, nem beszóltak, csak üdvözöltek, gratuláltak nagyon udvariasan.

De ezt én burkolt beszólásnak minősítettem, hogy meg legyen a kellő versenyszellem bennem.
-
djtoomi
addikt
Hy!
Segitsetek már 2 hete ezzel b@szodom.Mindjárt földhöz baxom a 200k-s toshiba laptopot.Mi a farok baja van?Szal itt a bibi:[link] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tegna ejszak ota uj haziallatunk van!!!
Egy szep surke eger!!!
A felbritt kek /ami fekete:- )/ behozta majd a marhaja elengedte a szekreny moge, es mikor latta hogy nem fer hozza elment masikat szereni, azota nem gyutt haza /mongyuk ennek van egy elonye is: nem hozott masik egeter:- )))/
udv
neduddki
p.s. Te Szamar csak most esik le: a Montoja nevezetu formedveny nem Teged akart megdugni???:- )))
mod: Ezek a klikkerek tejjesn hujjek, de ha delutan bemegyej a teszcsebe akkor fejogepeket beizzicsam en is???:- )))
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
És te, emlékszel, mit mondott Race?

-
Whaskes
senior tag
na ismét a kocsmából helyzet jelentés: rezi, kata, feedoo, whaskes sörölik. a whisky meg fogy

-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ok

srácok ezt nézzétek meg:
[link]
durva
-
QuarK
senior tag
UFO - Enemy Unknown!
wáááááá -
Winner_hun
félisten
Aki ért RAID-hez, help plz: [link]
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
én kívűlről nézem az egészet (nem klikkelek), és tetszik, ahogy küldözgetik egymásnak az idióta képeket meg üzeneteket (nézz át a topikjába).
és ettől még lehetek mérnök
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez van, IJ-tam hevesen.
-
EQMontoya
veterán
kepfeltoltes.hu-n képnézegetés közben jött szembe a következő hirdetés: ''Csináltad már 7 pasival egymás után?'' Hát, anyátok biztos, hogy ilyet kitesztek.

-
FehérHolló
veterán
válasz
norbiphu
üzenetére
Most úgy őszintén? Mi ebben a jó? Engem valahogy nem tud meghatni (hogy az alapelveken belül maradjunk: baszok rá), hogy ki nyer. Vizsga előtt 2 nappal ez a legkisebb gondom, nem úgy, mint legalább 50 listatagnak... De nem véletlen van a gólyaimpi elején az a fekete pecsét, a közepén egy nagy SOHA felirattal.
-
Skipp
senior tag
Asszem én is 2 évad vége fele kapcsolódtam be, előtte pár nap alatt gyorsan megnéztem az előtte lévőket, de helyenként nálam lement a Grace klinika szintjére (nálam alacsonyan van).
djtoomi: ahogy ngabor mondja. House első évad 22, második 24 részes volt, olyan 43-45 perc körül volt egy rész, CSI: Miami is 44 perc körül van, 5. évadból most asszem 24-nél járnak. -
-
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Dr. House!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedvenc, egyelen, etalon.
4ever! -
EQMontoya
veterán
más: ti a mosogatógépen a centrifuga fordulatszámát hogy szoktátok beállítani?
szvsz én még tányért és bögrét nem centrifugáltam, már csak azért sem, mert elegendő mennyiségü kistányér van itthon. De próba-szekerce. Bár ha javasolhatom, ne a herendi készlettel kisérletezz. -
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Te egy multifunkciós ember vagy.Hogy a ma divatos szoval éljek.Én csak filmet nézek meg PH!-zok.

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Én Dr. House-t nézek a netezés alatt. Közbe meg még tételt is irogatok...

Ngabor2: Én úgy, hogyha benyomom a gombot akkor 500-on, ha nem akkor 1000 centrifugázik...
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem vagy te véletlen magyar tanár,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ngabor: na megérkezett a cucc?
[Szerkesztve] -
Memphysto
tag
válasz
parandroid
üzenetére
No akkor ezt elemezd:
Nagynamám monta mindig, és ez volt az első csúnya szó amit tudtam: Kugyfing
-
djtoomi
addikt
Jó ötlet,én két honapja nem tudtam megnézni a mr bean nyaralt mert enm volt rá időm,pedig itt a dvd-je amit köclsönkértem két hónapja,most megnézem.Sziasztok!

#138:Ő izé: valami kutya(ami alapvetőleg egy háziállat),békegalambot ereszt a levegőbe(amit evett,ivott szag maradéknak vegyüléke,széklet előszaga)és a két szónak a vegyüléke.

[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hülye!
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Tényleg, megyek is filmet nézni.

-
cochy
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Több éve gyötörte eme kérdés kicsiny lelkemet!
Milyen jó hogy benéztem és lám itt a megoldás.
Köszönöm!!
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
igen, a probléma már csak annyi, hogy az általads leirt szó a ''baszd meg'', amelyet ma már mindenhogy irnak, csak igy nem... szerintem a ''bazmeg'' nyugodtan tekinthető indulatszónak

cochy: Te télleg ilyen höje vagy, vagy tablettákat szecc?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Unalmasak vagytok!

-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Őszintén szólva nem

#132:Tudjuk.
[Szerkesztve] -
cochy
tag
Valaki tudja, hogy ki nevezte ki pl a bazdmeget káromkodásnak ?
ki döntötte el egyáltalán hogy ez egy ''csúnya'' szó ?
miért nem azt mondják hogy lótetű, vagy valami hasonló.
nem értem.
-
Racecam
nagyúr
A fasz kivan veletek bazmeg, nem tudnátok befogni azt a kibaszott mocskos pofátokat?

Olvassatok alapelveket, bazdmeg!! [link] -
-
djtoomi
addikt
Mivan itt?Mit bazmegoltok itt bazmeg?Ki engedte hogy mezmegoljatok?Ha majd megengedem hogy bazmegoljatok majd akkor bazmegoltok!Addig nem.Világos bazmeg?

-
Skipp
senior tag
12-es karika mellett lehet bazmegolni 5 perc alatt 3-szor?
-
Cathfaern
nagyúr
Mivel nem akarok OFF-olni a komoly szakmai ''1000 napja'' című topicba, ide írok inkább

Szóval Integrának tényleg lassan 30k közösségi hsz-e van, vagy a számláló bugos?
Én meg azt hittem az én lassan 10k hsz-em nem is olyan rossz 
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha eljutottál idáig, akkor miért ezt írtad: ''itthon kaphatóak színes kontaktlencsék? Kéket szeretnék majd, de nem tudom, hogy itthon egyáltalán kapható-e, mivel hát valljuk be, Mo. nem egy nagy piac... ''

Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://burgatshow.extra.hu/_logout_/ccc.jpg)
![[kép] [kép]](http://click.hitobashira.org/up/src/hanocha0354.jpg)
Ez LOL!

Had lám!![[kép] [kép]](http://img149.imageshack.us/img149/4011/foto15130qm1.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://web.t-online.hu/lordg/jvsh3.jpg)
No akkor ezt elemezd: