Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
tudom, hogy mondtad, hogy senki se köszöntsön fel, de akkor is: boldog névnapot! jó kis bicajozós időt hoztál, alig bírtam lejönni a lépcsőn. kissé (?) szokatlan a közlekedés ezen formája még nekem, de pár hét...
tivSr: egy lehetséges kiírás: ''a kultúrált ember itt lehúzza maga után a slozit. a többieknek meg le kell!'' nem olyan frappáns, mint a ''kultúrált ember itt nem dohányzik. a többieknek meg tilos''. -
Gh0sT
addikt
Margit híd
Filmforgatás
A MARGIT hídon filmforgatás miatt lezárják 04.00- 16.00 óráig a Buda felé vezető útpályát, a másik oldalon irányonként egy sávban lehet közlekedni. A forgalmat rendőrök irányítják! A 6-os autóbusz a Bogdáni út és a Batthyány tér között, a 26-os autóbusz az Árpád hídi metróállomás és a Centenáriumi emlékmű között jár. A 91-es és a 191-es autóbuszok az Endrődi Sándor utca, neke a Sarolta utca és a Moszkva tér között közlekednek, módosított útvonalon.
Szerk.: egyáltalán ez a híd van ott?
Szerk.: megnéztem, ez van ott.
[Szerkesztve] -
P.H.
senior tag
fake
-ha nagy a meteor, csúnyábban nézne ki az autó (és a benne ülők), mint amit _Volkovy_ csinált
-ha csak pár centis, akkor anyuka elég gyorsan rántotta elő a kamerát
--- cinizmus OFF
visszább:
piqla: én 6 db 8 centis ventivel alszom egy szobában (átlag ~2000RPM/db). Bár nem 100-as a hallásom, köszönhetően a temérdek ifjúkori metálkoncertnek.
Panther: megszűnt IE alatt teljesen. Most be kellett, hogy kapcsoljam a status bar-t, hogy lássam, mikor jött le a egy PH!-s 300-as oldal.
[mod]: ladybug: az lenne az igaz, ha az ablak ugrálna is, akkor nem lehetne 15 mp alatt végigszaladni rajta.
[Szerkesztve] -
-
MyKonzerv
senior tag
filóztam is sokat, hogy a i vagy az o van -e elől...

és jah, tudok kenyeret prdukálni - bár eddig csak kenyérsütő masinával sikerült, de ha a piskótától kezdve az almatortán át egészen a sacherig minden ment, akkor pont ez ne menne?
LOTR: jól hangzik a whiskiy, mi?

mod: Vókkovi hova lett? még hiánycikk 9 hsz-e a 19k-hoz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
jasszer
őstag
''szerintem meg fontosabb néhány szar poénnál az, hogy nem figurázol ki egy másik embert, ... nem adott okot arra vodafone hogy ilyen megjegyzéseket tegyetek róla
gerinces férfitársam''
Szerintem Vodafone azzal h napi szinten a PH!-ra írogat a közösség (feltehetően egyenrangú) részének tekinti magát, nem hinném h másképp kellene kezelni pusztán a kora miatt. Szép dolog a tolerancia, de a pozitív diszkrimináció szerintem nem szép, mégha annak is tűnik. Ráadásul a mai nap hsz-einek (bár abban igazad van h túlzóak), egy hosszabb folyamat az alapja. -
Lord Zero
addikt
szövegkörnyezetből történő kiragadás esete forog fenn.. tiltakozom!!

szerk. jah, és ha így állítod be, én is hiéna vagyok (és leszek is - ezek szerint - hasonló helyzetekben)
te óvni akarsz (ami szép dolog), de nincs kit/mit, mert lényegileg nincs kitől/mitől
ez műbalhé (lehet rajta dühöngeni és lehet rajta felháborodni - egyik sem full hiteles, mert az origó full röhejes)
písz
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
figy, a rege a következő: a kicsilány bemerészkedik (de figyelem! utat mutatnak neki, nem magától térképez) a ''nagyok'' erdejébe - ezzel eleddig nincs gond
a rengetegben rögtön, első körben elmesélik neki, h kicsit ''vicces'' az allűr, amit produkál, de tulképp nincs gond vele amíg ebbe a közegbe beilleszkedni szándékszik és nem a közegből-való-kilógni-vágyás (vagy még inkább: az ebben való tetszelgés) esete forog fenn (dekódolom: olyan, mint amikor gyerekek cigiznek a híd alatt, mert azt vélik hinni, h az menő és fasza, noha senki nem akarja, nem várja el és nem kéri számon sem az elszívott, sem az elszívatlan szálakat)
aztán mindezt elmesélik mégegyszer
meg mégegyszer
meg mégegyszer
a kicsilány mindannyiszor úgy tesz (most figyelj) h megértette (vis maior: tényleg azt hiszi, h megértette!) és valóban, felnőni kíván egy olyan mértékhez, ami (most megint figyelj) nem megkövetelendő és nem elvárandó tőle, de ő akkor is nekifut mert a. nem értette az előzőekben vázolt értenivalókat b. nincs b. opció
az empátiám messze tökéletes, blabla
de mindig van egy olyan vonal, ahol megkérdőjelezed, nem lenne-e egyszerűbb megmosolyogni, mint lereagálni (és igen, egyszerűbb lenne)
''nem adott okot arra vodafone hogy ilyen megjegyzéseket tegyetek róla'' - higgy nekem, teljes mértékben okot adott rá - az egy dolog, h nem illik hiénaként lecsapni mindezekre, de oktalanságról szó nincs
ha zavaros voltam, teljesen érthető (sörviszki) -
Sanya
nagyúr
ha abból a szempontból nézzük, mindkettő élőlény, és mert az emlősök fejlettebbek, az nem azt jelenti etikusabb. meg különben is mindenevők vagyunk, tehát húst is eszünk, akkor miért ne ehetnénk bálnát is?
te hogy szeretnél élni, ha nem lennél a csúcsragadozó:
1.: fogságban, hogy tudod, hogy megölnek, mert jönnek érted, és nemnagyon menekülhetsz
2.: boldogan élsz a szabadban, míg el nem jön a csúcsragadozó
3.: szemtől szembe a csúcsragadozóval, és talán te ölöd meg őt (bikaviadal)
(kreditpontoktól a bálnavadászatig)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
van, az előző oldalon linkelte be faster (#1351)
utána még kb tizenöten kommentálták
ennek apropóján jött fel a bitches (na jó, witches) dolog
ezért nem értettem, miért kéred ilyen nagyon, azt gondoltam, vmi bajod van a dologgal
szerk: ptech: én értem (de mégsem)
szerk2: faster: kösz, ha vki nem figyel majd a köv. oldalon, elvárjuk, h harmadjára is linkelj
szóval légy résen
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
kizárt, h 19''nél nagyobbat akarjak, h sok pénzt áldozzak rá, és jobbára működés közben sem a monitort szoktam mozgatni (mert nekem olyan egerem van, ami álló monitor képén is dinamikát képes előcsalni, úgyhogy inkább azt mozgatom
)
a 19''crt topicot pedig olvas(gat)tam már, és mikor láttam, h spéci szofttal kimérik a (z amúgy szememnek szinte láthatatlan) geometriáját szegény monitornak, akkor ááááááááá... kuruzslás, nekem erre nincs szükségem
de ezzel a használt (t.i. 1-2 éves architektúra) dologgal elgondolkodtattál
szerk: 1251 lol
(ne magyar légtérben tekintsétek meg az ''ívet'')
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
De az pingvin, Qval meg ablakokon tortent meg...
QuarK: Fogj egy norton ghostot es ghostold le egy kolcsonkert winyora a mostani winyod. Utana veszel szepen egy nagyobb sajat winyot es arra felrakod amit a ghost neked felrakott a kolcson winyora. Sztem igy humanusabb!
Bash: Mik derulnek itt ki a mi kis mici maci rajongokrol!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
amilyen csunya, es kopasz vagy, eleg ha Te csengetsz be, s fogadod, mikor ajtotnyit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hummerdikk: bazz, te nem lattad a pulp fiction-t (ponyvaregeny)? na huzzal megnezni
kozben egyebkent kiderult, hogy az xmunka@freemail.hu, es a ruszatti@freemail.hu cuimek mogott valoszinuleg ugyanaz all, mivel ugyanazt a link volt mindket cimrol erkezo levelben (es ugye a beszervezo szemelye szamit, igy nem fogja senki a masok link-jet kuldeni)
tovabba, ha minden igaz, akkor Bash az A-E, Sanya a P-S, en pedig az S-V csoportban voltunk
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Path of Exile 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)