Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
női nemnek átlagosan +6 év jut (amúgy ez nem fikció), ha leszoknék a cigiről, nyernék +8 évet, ha pesszimista lennék 23 (!) évvel kevesebbet élnék, ha optimista, akkor +15 évvel többet, ha szadista, akkor 33 (!!) évvel húznám a rövidebbet, mint ''normal'' üzemmódban
ha tehetném, elbeszélgetnék ezzel az őrült statisztikussal
szerk. a lényeg úgyis az, h klikkelj a Delay Your Date of Death linkre
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Nekem még 52 év jutott.De azért ez egy kissé bizarr... -
Motion_Blur
félisten
[link]
Nekem még 31 évem van
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Valószínűleg tovább tartott megfogalmaznod a levelet, mint amennyi idő alatt a srác belepiszkált a kódba és feltöltötte.

-
tildy
nagyúr
Ezt nem hiszem el... Ígysem emgy túl jól a vezetés, erre ma kétszer is igazoltattak. Egyszer jó fél órája a ttescoba menet, majd ugyanott visszafelé a tescóból jövet... Hát remegett a lábam utána, pedig minden rendben van

Bahh sikerült 30 centis gumicsíkot hagynom a járdán parkoláshoz felfele jövet... hm.. Szép óútó,jó óútó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
QuarK
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Ahogy mondod, múló betegség. Ezen a ''felteszek minden sz*rt, ha hasznos, ha nem'' időszakon túlléptem, csak olyan van fenn, amit tényleg használn is fogok alkalom adtán. Most csupán a Smartphone programozás bugyraiba vetem be magam

[Szerkesztve]
De abban is igazad van; amit le se kellett írnod, hogy beleolvassam a szavaidba. (Remélem) ez csak átmeneti állapot
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Ma esti apró tervek: Smartphone 2003 SDK letöltése + szükséges kellékek; majd StrongARM procira írt Quake forráskód buherálása, hogy szépen fusson a 176x220-as képernyőn, nem szükséges dolgok kigyomlálása, menüképek átméretezése, és további, ehhez kapcsolódó semmiségek

[Szerkesztve] -
gozso
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
ott latom a problemat hogy az en programomat is kedvtelesbol csinalhatja valaki...
mert azt keptelensegnek tartom hogy ezert fizettek neki...
belepteto oldalon ez all: Koszonjuk hogy minket valasztottak...hm...mas lehetoseg nem volt
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én 3 hete írtam a Valvenak, hogy lenyúlták az accountom és jó lenne ha elküldenének egy új jelszót arra a mailcímre, amivel reggeltem, de sz@rnak a fejemre.

-
gozso
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
hat igen...en tobbnyire ezt a valaszt kapom ha segitseget kerek:
Elektronikus Ügyfélszolgálatunk átalakítás alatt van.
Szíves türelmüket köszönjük!
kedvencem: [link]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Mintaszerű szoftver-support: [link]. A mai nap kellemes meglepetése. Teljesen le vagyok nyűgözve, el vagyok ámulva és nem is tudom még mit írhatnék.
Wow.
p -
gozso
őstag
na, Nagy Testverrol jut eszembe...ma volt alkalmam kiprobalni a taninform 2005 rendszert...apam, ezek meg azt is tudni fogjak, mikor bujtam agyba valakivel, milyen gatya is van rajtam...
nehany resze szereintem meglehetosen serti a jogaimat...
pl. a fenntartonak mi koze van a csaladi allapotomhoz?
szerk: ja igen: lesz am onlany naplo is...szulo megnezheti gyermeke haladasat, hianyzasait...vervonalat...elszivott cigarettait...orai munkait...nyaladzasait... etc.
kraftxld: fogalmam sincs...kb 2 eve nem vettem orvossagot..ezt kaptam anno...aztan ma este belegordult a kezembe...
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
es mekkora uveggel van

-
-
-
gozso
őstag
szep estet mindenkineT

kozel 2 ev utan feltortem a gyogyszeres uvegecskemet...nagy arany kereszt van rajta
hazudnek ha azt mondanam: jolesett
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
Mutathatok vmit? poén nagyon
szerk: hülye lenni és fáradt lenni. mert a képet elfelejteni föltenni!
[Szerkesztve] -
-
Direkt nem kérdeztem rá, pedig valahogy volt egy ilyen sejtésem, hogy célt tévesztett a hsz-ed.
Amúgy nem lehet, hogy melleted is van 1 (már üres) jégeres üveg? (Csak mert nem nagyon hasonlít a 2 avatar, és a nevekben szereplő betűkről nem is teszek említést.
)
net84 a majdnem az hittem, hogy a ''Valaki beszorult a zetorba'' című mű prózai változatát aplikátod a fórum keretei közé.
tildy: ''dolgozom''
inkább bent vagy a munkahelyen nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
ennek ellenére belassultam...kellene egy kávé
valaki beszorult a belső hálózatba és nemtom kiaz:
192.168.1.4 - dr-9tdbc1smg0tn - 00-11-2F-9F-8E-F9
jelenleg két gép működik, és ez is bent van harmadikként..., ha csak az én gépen van a routerben, akkor is látja ezt...
lehet, hogy egy switch, csak eddig nem vettem volna észre?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Értem, csak az zavart meg, hogy egy 133MHz-es StrongARM procin egy 256kbps zene ugrabugrált, míg egy 320kbps-est lejátszott simán... Mindkettő CBR és Stereo, nem értem, talán az encoder volt más, és amiatt b*szakszik.

tiv83us ''mély nyomot hagy...'' -- szóval jó méretes volt?
-
VoDaFoNe
aktív tag
MEGJÖTTEM! sziasztok! nagyon hiányoztatok! jóóó volt Londonba!

-
B*sszátok meg. Leültem PH!-zni egy tábla csokival. Erre olvasom ezeket az ''érdekfeszítő'' és magasröprű dolgokat. A csokihoz még hozzá sem tudtam nyúlni és már rókakoma is felmordult. (Legközelebb szerintem a fogyókúrás topicba írjátok, ott hátha megköszönik a segítséget, hogy elvettétek az étvágyukat.)
#4731 Tildy: miért csak gondoljak ha itt van mellettem?
Milyen lehet jégerre tequilát inni? Mindjárt kipróbálom, hátha az segít.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Eszembe juttattad a hatalmas (azt hiszem, 205 font volt a súlya), néger néni szomszédot; aki után fürödni menni felért egy sokkal. Lehet, hogy csak extreme módon szőrösödött, és ezért kellett naponta teleszőrözni a kádat; de az is lehet, hogy titokban egy original magyar pulikutyát vágott minden este fazonra. Ha nem siettem; akkor zuhany powa; aztán szalvétával összeszedni a le nem folyt csomagot, és betenni a kukába (amit külön horror volt felnyitni, lévén tele ''lekváros'' szárnyas cuccokkal). Nem egyszer átmásztam az erkélyen a lengyel lánykákhoz; ők szívesen rendelkezésemre adták a tusolót, bár az meg coinokkal működött, és ha elidőztem a tus alatt, egyszercsak out of water & fuck off...
ps.: smartphone netezés (burzsujkodás) rulzik:![[kép] [kép]](http://img20.imageshack.us/img20/2896/ss0008pl.gif)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
hűtőszekrény kiolvasztva, jég maradéktalanul eltávolítva, igaz kissebb sérülést szenvedett
a hőérzékelő fém bizbasz belefagyott a jégbe, és amikor az a saját sújánál fogva leszakadt, kicsit megtekerte a fémet...de már kész is van
Viszonylag gyorsan...
...nem is vagyok ollan hüle angolból, mint hittem... megértek egy csomó mindent, csak mondjuk egy épkézláb nyelvtanilag helyes mondatot nem tudok mindig összerakni...
tiv - tetszik az aláírásod
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
igen... kia kartam számolni, hogy gyorsvágóval milyen ívben kell átvágnom a jeget, hogy semmi más ne sérüljön meg

neeem... eltörött a fotelom karfája és kissebb módosításokkal szerenék egy másikat csináltatni, ehhez viszont le kellene rajzolnom, és egy méret nincs meg (az-az ennek az ívnek a mérete) -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Hehe. Elso este mikor pakolasztunk /meg nem volt rola szo, hogy pont ebben a hazban maradunk/, akkor a fiokokat megvizsgalgatva felfedeztem egy noi vagyakat kielegito zummogo elektromos eszkozt. Na most miutan kizummogtettem egy kicsit /es Kidi ramripakodott, hogy tegyem mar le, mert ''uuundorito''
/, gondosan visszahelyeztem az also fiokba. Ezutan, mi gyanutlanul elmentunk a kozeli aruhazba agynemut vasarolni, mire visszaertem lelkesen nyitom a fiokot es laaam, sehol semmi.
Nos, 2 rogton kiesik, mivel elkisertek minket megmutatni az uzletet, a 3. meloban volt es csak ''o'' volt otthon.
Dogoljek meg, ha tudtam volna, hogy az ove a jatekszer, eldugtam volna es megfenyegettem volna ilyen ujsagpapirbol osszevagdosott betukkel kirakott levelben, hogy
''You can forget masturbating till you learn how to flush your shit.''
De igy nincs tusz. Komolyan egyszer bemegyek hozza es elrabolom. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha nem haragszol, ezt most ellopnam alairasnak

-
Grafiqs
őstag
Emberek végre itt a jóidő.

Ennek folyományaként, ha valaki egy őrült módon száguldó autók között cikázó bringást lát akkor kéretik félreállni. Ez legyen mindenki jól felfogott érdeke.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanya
nagyúr
regeltem magam egy pókeroldalra, és rendszeresen küldtek nekem promóciós anyagot. folyamatosan lejelentkeztem róla, volt un-subscribe hely is, ahol le lehetett jelentkezni, ezt minden egyes levél után megtettem. ma megint küldtek egyet, erre én írtam nekik 20 különböző levelet, hogy ne spammeljenek. persze, semmi káromkodás, meg shit, csak kultúráltan, hogy miért spammelsz, meg ilyenek. persze angolul.
jött is a válasz:
Dear Sandor,
Thank you for choosing CDPoker.
We have received your request to be removed from our mailing list. You have been
removed as you have requested, and in order to be placed back on our mailing list
simply contact us by phone or email and let us know.
We appreciate your initial interest in our poker site. -
net84
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
nem használtam semmi segédeszközt (csak egy nagy csavarhúzót), egész jól olvad magától is

Mivel a fagyasztónál nagyon peremesedett, ezért ott bátorkodtam levésni, ennek köszönhetően elvált a jég a fagyasztórész aljától és így jobban tud olvadni...
elfáradtam...
az a baj, hogy lusta vagyok bármilyen forró vizet lábosa hordani a hűtőnek
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
sós forróvízzel is lehet locsolgatni, de csak óvatosan. a fém részeket ne érje, és utána igen alaposan ki kell mosni, mert a só korrodálja az alkatrészeket. a műanyagot nem, annak mehet. a jégoldó kissé drága megoldás lenne...
gyertyával felesleges próbálkozni, nem termel annyi hőt, hogy a jeget megolvassza, különösen, ha annyi van, hogy kaparni lehet. -
net84
őstag
hogyan tudom egy szabályos körív sugarát kiszámolni, ha nem ismert a középpont és csak az ív hosszát illetve a két végpont légvonalbeli távolságát tudom? Négyjegyű függvénytáblázat kinél van?
találtam matematika topicot is...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
a szőnyeg alatt nekünk is parketta van,csak ráférne egy kis felújítás, nomeg újra kellene rakni, kicsit hullámos már
de ha egyszer elbútorozunk máshová, akkor a hálón kívül sehova nem fogok szőnyeget rakni... jó kis parkette+járólap combo
valamire rájöttem: macskával nem lehet hűtőt olvasztani
vagy a jeget cipeli vagy pedig bent járkál a hűtőben - és élvezi az egészet, belemászik a vízbe és lábat mos
jeget vésni nem is olyan egyszerű
a kockázatok és mellékhatások tekintetében - politika off
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
porszívózás... ahoz végre rá kellene magamat szánni, hogy vegyek porszívót. monnyuk túl sok szőnyegem nincs, a parkettát összeseprem, a járólapot meg felmosom.
közben míg nem voltam otthon, a bátyám galád módon belefogott egy átalakításba, amit megbeszéltünk, hogy majd közösen csinálunk. most kb. 1 hétig egy lyukon tudok bemenni az étkezőbe, konyhába, fürdőszobába. no mindegy, majd jövő héten befejezzük, addig mindig más dolgom lesz.
meló terén én szerencsére jobban állok, autóm nincs, egy darabig nem is lesz.
hútő nekem is ''olcsó magyar'' van, pontosabban magyar gyártmány, és kategóriájában elég jó ár/érték aránnyal rendelkezik. ennek a részleteit is nyögöm egy fél évig
-
net84
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
igen! itt kapcsolatot kell építeni

én ismerek valakit, aki ismer valakit, aki ismeri azt, aki tud segíteni, hogy ne kelljen az egész napomat a munkaügyi központban töltenem egy pecsétért.
Most kell cselekedni, amíg a ''falkavezérek'' egymással vannak elfoglalva
tiszta szocializmus van itt elit kivitelben, de sure
mindig azt mondtam, hogy magyar vagyok, annak szüledtem, magyarul beszélek, piros-fehér-zöld a zászlóm, forint a fizetőeszközöm, magyar zászló van a (autó)rendszámtáblámon és van munkám...
Most meg nincs munkám, nincs magyar zászló a rendszámtáblámon, lassan nem forinttal fizetek... szvsz mindenki tudja folytatni a mondókámat (bár ne lenne igazam)
Egyet szeretnék azért majd egyszer: magyarként magyar földben nyugodni békében...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indul a ChatGPT Health
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem pia folyik a véremben...