- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
kellemes hetfo hajnalt mindenkinek
alig elmondhato modon buszke vagyok magamra, ugyanis sikerult eletet lehellnem az nf7-esembe
tortent ugyanis, mint azt korabban irtam, hogy kinyirtam a bios-t szerda reggel 7 orakor, s ezidaig nem sok mindent tudtam vele kezdeni: mentofloppy nem mukodott (valamiert egy floppy-meghajto sem volt hajlando mukodni a 3 kiprobalt kozul, amik egyebkent mas gepben mennek), eeprom iroja nincs senkinek az ismerettsegi koromben, szervizbe meg meg nem akartam vinni, mert akkor hetekre benyelik
ma sikerult kolcsonkapnom egy nf7-es gepet (bar Esmein felajanlotta az ovet korabban - miert nagy koszonet illeti -, de akkor meg nem mertem volna belekezdeni), es vegrehajtottam egy sikeres bios-cseres flash-elest raadasul windoze alol (mer' a dos-os awdflash nem akart menni)
gep bekapcs, win bejon, bios ki, masik bios be, flash, restart, orul, mint majom a farkanak
igen, igen, asszem koszonom a tapsot (jo tudom, de ugy orulok, hogy sikerult)
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest