- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Dtomi
őstag
válasz
#27070592 #3799 üzenetére
Az is érdekelne, hogy amikor esetleg nem lessátorban meditál az emberfia, hanem cserkel és a véletlenre bízza magát, akkor milyen fotók szoknak összejönni. Egy 300-as (vagy 400-as, vagy x+5y/8.2-es) telével. Hát szerintem maximum egy szafarin vagy valami egzotikus tájon ahol darabszámra mérhető a négyzetméterre eső állatok száma, esetleg ott összejöhet vmi. De ha te itthon elindulsz, hogy nagykócsagot vagy szajkót stb. fotózz az esélye olyan 5% körül van mindezt olyan helyen ahol biztos vagy benne, hogy van a fotózni kívánt állatból. AZ pedíg hogy valóban jó kép sikerül 1-2 % vagy hatalmas mázli. Én napokat töltöttem jégmadár csrkészéssel mivel jégmadárra nem ismerek helyet ahol lehetne sátrazni. Az 500mm 1.6 os szorzóval lófa...
-
Dtomi
őstag
válasz
#27070592 #3792 üzenetére
szigorúan kézből kitartva, exiffel együtt Én kitartom a bigmát 1/50 be is ha nagyon muszály viszont csak szórakozásból... Ha valaki komolyan elmegy valahova fotózni nem kézből fog madarászni... vagy nem komolyan, cserkeléssel ahol kézből lehetne fotózni nagyon nagy mázli kell 1-1 jó képhez sátorba meg hülye lennél állvány nélkül fotózni.
A 100 mm annyi nem súlyos, főleg 1,4x vagy 2x-el. tényleg most, hogy mondod szerintem se, főleg 140 vagy 200mm az tényleg nem súlyos ezt még rá 1 APS-C-re és akkor az a 100mm lehet akár 320mm, vagy nem értem ezt mire írtad, hogy nem súlyos. Nem hiába kérnek 100mm többletért 1-1 fix obinál akár 2-300e esetleg 1 milliót. -
j.bravo
addikt
válasz
#27070592 #3003 üzenetére
Pont az a bajom, hogy milyen kompakt után
Minolta A1-em volt, ami után sajnos gyakorlatilag nem találok olyan gépet ami mindenben felérne vele. OK hogy képminőségben kitobival sem sokkal rosszabb egy belépő dslr, na de kezelhetőségben... ááá, mindegy, abbahagytam a sírást.
A d50 tegnap egyébként kifejzetten jól kézreállt, ha lenne elöl is egy vezérlőtárcsa, semmi sem indokolná hogy kicsit is kacsintgassak a d70 vagy mások felé. Na de abbahagytam tényleg, ez obitopik
A nagy átfogású turistazoomok (akár ez a tamron) hol helyezkedik el árban ill. rajzolatban/AF sebességben a kithez képest?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Epson DS-860 profi dokumentumszkenner kitűnő állapotban eladó!
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- Kyocera FS3900DN Duplex A4 nyomtató 39.990Ft!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Dobozos, garanciális HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!! aKCIóó!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest