- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
orbano
félisten
Ha ugyanakkorára akarsz nagyítani, mint ha FF-fel, akkor bezony igen (azonos záridőnél a bemozdulás mérete a szenzor méretéhez viszonyítottan nagyobb a cropposnál, mint az FF-nél, az arány pedig a crop. mivel az egész közelítés kb. egyenesen arányos, így a reciprokszabályba is bele kell venni).
szomorú -
ThufirHawat
senior tag
Igen, úgy is kellene fogalmazni, hogy a 150/2 az 300/4 (35mm ekvivalens) 4/3''-on. Természetesen sosem lesz 300mm-es optikailag, csak pont úgy fog rajzolni, mintha... De attól az még egy ''sima'' 150mm-es objektív. Ezért is meglepő az ára. Főleg ha a 135/2L-hez hasonlítjuk, ami ugye FF-en is hibátlanul rajzol.
(Szerintem sokkal beszédesebb lenne látószögekről beszélni, csak hát ez terjedt el.) -
Hydra SR
addikt
Tök másra gondoltam. Nem csoda, hogy Stich-el nem értettük egymást. Azzal kevertem, amikor a gépen lejjebb veszed a képméretet (megapixel számot) és némelyik gép ezt úgy csinálja, hogy szoftverből leméretezi, másik gépek meg úgy, hogy levágják a kép szélét, tulajdonképpen ez ugyan az mint a digitális zoom. Akkor gondolom ilyet csak a kompaktok csinálnak.
-
ThufirHawat
senior tag
Vásároltam (3 objektívet) már a DIT-től, és tök normálisak. DE! Ez egy szürkeimportőr cég, ami nem túl nagy gáz, az viszont igen, hogy nagyon bajosan tudják csak a garis reklamációkat kezelni... Enyémmel sem boldogultak.
Mivel a számlaképesek közül akkor ők voltak a legolcsóbbak, ezért nem volt más választásom, de ha neked nem kell számla, akkor van olcsóbb szürkeimportőr is.
Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- HP DeskJet 1220C A/3 Színes Tintasugaras nyomtató Windows 10 kompatibilis
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest