- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
válasz
aleister
üzenetére
flash, szerintem sem. Gyakorlatilag 2/3fe-vel gyorsabb, nem biztos, hogy ki fogod tudni használni. Nem tudom, mivel fotózol, de ha hasonló cipőben jársz, mint én (18-55), akkor talán egy tele lesz a jó választás (55-200), mert több lehetőséget ad, mint egy fix. Legalább is ezt a tanácsot kaptam.
A G vs D vitához annyit kell tudni, hogy a D-ben nincs fókuszmotor. Szerintem az viszont hasznos, nekem mindenképpen kéne.
A fókusztávolság meg... Tényleg mindig 50mm-t emlegetnek, de ez az ekvivalens 50mm, amit aps-c vázon 35mm-es fókusztávolság ad vissza. Portrézáshoz, tárgyfotózáshoz szerintem azért simán lehet használni.
ExposurePlot csinál neked tuti kis statisztikát, hogy milyen beállításokat használsz, hasznos kis progi.
Még egy utolsó tanács. Nagy fényerejű objektív vásárlása előtt mindig gondolkodj el a vakun is

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest