Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Hozzájutottam egy komplett SONY A200 szetthez, cserlétem a régi gépemet, alkalmi dolog volt. A gépet 18-50es Sigma Kit obival használom, egy nyaralást végigfotóztunk vele, nem tudnék olyan dolgot mondani ami miatt nem lenne jó vagy megfelelő.DE
Nincs összehasonlítási alapom, nem tudom hogyan szuperál a gép egy jobb objektívvel, merthogy mindenhol azt olvasom hogy egy jobb objektívvel a gép még sokkal jobban szerepel.
Érdemes fejlődni ilyen téren? Ha igen melyik objektívet ajánlanátok? a 18-50es tartomány nekem tökéletesen megfelel, igazából még ekkora zoomra sincs igazán szükségem.
van valami best buy vétel ehhez a géphez? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele, vagy maradjak nyugodtan a seggemen és használjam tovább ezt mert több tízezerért fogok minimális változást tapasztalni? 50k fölött azért nem biztos költenék rá...Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest