- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Az említett 3 közül én is azt venném, amit a többiek ajánlanak: 70-200 F4L-t. Az 55-250 IS olyan kis obi. A 70-200 F2,8L az meg már túl nagy, nehéz obi, bár kétségtelenül fényerősebb. Én ahhoz már monopodot használnék. Viszont a 70-200 F4 IS kb. egy árban van a 70-200 F2,8L-lel. Viszonylag könnyű, IS, és még weather sealed is.
Ha a 200-as véget használnád többet, akkor mindenképp a fényerő vagy IS, vagy a kettő együtt játszik.
Én 200 felett F5,6-tal vagyk kénytelen bboldogulni, mert nagytelében nincs tozsóm F4-et meg F2,8-at venni. De csak szabadban tudom használni, napfényes időben. Borús időben már tólni kell az ISO-t, alátámasztást kell keresni / monopodot használni, és nem pixelkukkerkedni. IS van, és sokat segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest