Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok.
Megvan a Sigma EX 150-500mm F5-6.3 APO DG OS HSM objektívem. Optikai stabilizátor ide, optikai stabilizátor oda, kézből, 500-on elég nehéz vele jó képet csinálni. Közrejátszik a súlya is, ami 2kg.
Nagyjából 300mm-ig OK még kézből a dolog.A szűrőmenete is 86mm.
Vagy nincs is hozzá, vagy aranyárban van. Lehet, hogy egy 77mm-es szűrőmenetű 120-400-zal jobban jártam volna. Árban biztosan. Egyébként nagyon örülök neki, régi álmom volt ez az 500-as csoda. Egy ideig biztos nem fogok bővíteni, mert anyagilag hazavágott alaposan.Az optikai stabilizátor bekapcsolását végző kapcsoló viszont 3 állású: off-1-2. Ilyennel még nem találkoztam, a használati utasítás meg mélyen hallgat a különböző állások funkcióiról. Esetleg ötlete valakinek, miért a két lehetőség?
Képek ilyenek sikerültek vele: [link] [link] [link] [link] [link] [link]
A RAW ---> JPG tömörítésen kívül mást nem csináltam velük.
Valakinek tanácsa lenne-e, hogy teszteljem az objektívet?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyjából 300mm-ig OK még kézből a dolog.
Vagy nincs is hozzá, vagy aranyárban van. Lehet, hogy egy 77mm-es szűrőmenetű 120-400-zal jobban jártam volna. Árban biztosan. Egyébként nagyon örülök neki, régi álmom volt ez az 500-as csoda. Egy ideig biztos nem fogok bővíteni, mert anyagilag hazavágott alaposan.