Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Heló.
Jó vele portrézni, koncerteken használni, közelebb lévő állatkákat fotózni, rally-n is jó szolgálatot tesz.
Ha visszanézel a Digitális fényképeim topicban, készítettem vele esti Bazilikás képet is 200mm-en, penge éles lett.
Pl. lőttem vele szitakötőket meg acsát, nagyon jó képek születtek ezzel az üveggel.
Előszőr megbántam hogy megvettem, de már kibékültem vele, egyre jobban bizonyít.
Viszont sok esetben kikapcsolom az IS-t.
De tervbe van véve egy nagyobb testvér.
Vagy 50-500 vagy 400 f5.6.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest