- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Omani: Csupán arra próbáltam rámutatni, hogy a lencse, képminőségben nem túl nagy fejlődés.
Johnjohn: épp össze akartam hasonlítani, és azon a lapon épp az látszik, hogy a CA sem kisebb az alap obinál.
Én is ezzel küzdök. Kellene egy jó széles obi, de ha már kifizetek sokat, akkor az verje meg az alapobit a teszteken, s ne csak annyi előnye legyen, hogy időjárásálló, masszívabb, és van súlya, hogy jobban lehessen fogni.
Egyesek még azt is hozzá teszik, hogy élvezet vele fényképezni...Ti mit ajánlanátok széle lsz.be, ami valóban veri minden tekinetben az alapobit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest