Hirdetés
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Omani: Csupán arra próbáltam rámutatni, hogy a lencse, képminőségben nem túl nagy fejlődés.
Johnjohn: épp össze akartam hasonlítani, és azon a lapon épp az látszik, hogy a CA sem kisebb az alap obinál.
Én is ezzel küzdök. Kellene egy jó széles obi, de ha már kifizetek sokat, akkor az verje meg az alapobit a teszteken, s ne csak annyi előnye legyen, hogy időjárásálló, masszívabb, és van súlya, hogy jobban lehessen fogni.
Egyesek még azt is hozzá teszik, hogy élvezet vele fényképezni...Ti mit ajánlanátok széle lsz.be, ami valóban veri minden tekinetben az alapobit?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest