- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
rednifegnar
üzenetére
Köszi , de ennyire nem szeretnék belefolyni más dolgába .
Majd eldönti mit szeretne a hölgy . Itt a felsorolt obikhoz kötődött az eredeti kérdés . Rákérdezetem és szerintem már a p_adam válaszát figyelembe véve el is döntötte .
Legalábbis a továbbított üzenetemre válaszolva úgy jött le nekem , hogy marad a Sony FE 50/1.8 mellett . Aztán csinál vele , amit akar .
Hétvégén már szeretné megrendelni . Bár több szálon érdeklődött , így fogalmam nincs mire jut . Annyira nem közeli a " barátság " .Más lenne a felállás , ha magamnak kellene tanács . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest