Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Ne haragudj, de a szűkszavú kérdésed és az arra adott válaszomra reagálásod alapján ez a kép alakult ki bennem. Egyébként én sem így kezdtem (egy 350D vázzal, ugyanezzel a két obival és a Sigma vakuval), a végén odaírtam, hogy 2 év alatt szedtem össze ezt a cuccot.

Én így tennék a helyedben (mivel az esküvőfotózás egy nagyon speciális ága a fotózásnak, itt nem elég a nagyon gyors helyzetfelismerés, óriási rutin is kell, amit csak élő tapasztalatok árán szerezhetsz meg): szegődj el egy esküvőfotós mellé tanoncnak, és tanuld a szakmát. Készíts te is képeket, amik elemzéséből tanulhatsz, hogy milyen hibákat követtél el, mire kell figyeljél. A képek készítése csak az egyik oldala a dolognak: ismerned kell az összes vallás szerinti misék rendjét, nagyjából mi miután következik. Mikor mozoghatsz, mikor nem, merre mozoghatsz, merre nem, stb. Római katolikus, görög katolikus, református, zsidó, ortodox...1-2 év és jópár esküvő után lesz már annyi rutinod, hogy egymagad is neki merj vágni a dolgoknak. Addigra azt is megtanulod, hogy milyen beállításokat szeretsz, ehhez milyen objektívpark szükséges, illetve milyen egyéb kiegészítők (derítőlap, stb.). Ezeket be is tudod szerezni addigra, így már nyugodt szívvel indíthatod a saját vállalkozásodat.
De a két vázat vedd alapnak, ne kísértsd a sorsot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a két vázat vedd alapnak, ne kísértsd a sorsot.