- One mobilszolgáltatások
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
A pana 14-42 mellé keresek egy hasonszőrű zoom obit, mert lesz egy második gépváz. Mennyire érdemes beruházni egy 14-45-re? Tudom, hogy ugyanaz az átfogás meg fényerőben sem jobb, blablabla, de fölöslegesen nem vennék 45-150-et (láttam oly mintaboltban pont akciózzák), mert nem nagyon szoktam teletartományban fotózni. Fixekkel meg fullon vagyok most, szóval azt nem hiányolom.
Azért gondolkozom ezen, mert pl baromi szívesen vennék én valami nagylátószögű zoomot is csak annyi pénz, hogy kiugrik a szemem a helyéről és mellé van halszem bodycap. (persze minőségben meg sem közelíti utóbbit, de egyenlőre hiánypótló) Szóval igazából egy backup kitobi kéne és erről olvasgattam jókat, meg hogy meglepően korrekt a képminősége, de ha nagyon átlag akkor hagyom a vérbe és gyűjtök valami komolyabbra. Érdemes beruházni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Notebook hibák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest