Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
total90
üzenetére
ha futja AF-S 300/4VR-es telére akkor vegyél olyant, nem fogod megbánni.
Én mindenképpen fix objektívben gondolkoznék (saját részre ebben is gondolkozok) egy AF-S 300/4D-t néztem ki. Mellesleg a Tamron 150-600 5-6.3 VC objektívet dícsérik, csak kérdés hogy milyen a képe a tele végén, valamint meddig kell rekeszelni ehhez (gondolok itt f/8-f/11-re) míg a 300/4-es fix már f/4-en is penge képet ad. Milyen helyen és milyen vázon szeretnéd használni az objektívet?Annó Sigma 120-400-al próbálkoztam ilyen téren, akkor vetettem el a zoom objektíveket mikor 400mm-nél rekeszelni kellett f/11-re hogy ne csak dokumentálható képek szülessenek. Ott már megfelelő volt a minősége, viszont akkor el is döntöttem hogy ha legközelebb madarászni szeretnék csakis fix objektívbe invesztálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XMLTV EPG letöltő progi
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mindenképpen fix objektívben gondolkoznék (saját részre ebben is gondolkozok) egy AF-S 300/4D-t néztem ki. Mellesleg a Tamron 150-600 5-6.3 VC objektívet dícsérik, csak kérdés hogy milyen a képe a tele végén, valamint meddig kell rekeszelni ehhez (gondolok itt f/8-f/11-re) míg a 300/4-es fix már f/4-en is penge képet ad. Milyen helyen és milyen vázon szeretnéd használni az objektívet?