Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Ez a több darab kipróbálása optikáknál már elérte a hisztériát.Én 15 optikát vettem úgy hogy postás vagy futár hozta ki és 10 optika ebből használt volt: Egyetlen egyszer nem fordult elő a használtnál és az újaknál se hogy valami olyan hibája volt ami a topikokban elhangzik. Ha egy optikát felteszek egy gépre és jó akkor mit próbálnák tovább. Én kíváncsi volnák hogy azok akik gerjesztik ezt a hisztériát eladók volnának egy boltban és odamenne valaki és több darabot kibontatna és próbálgatna mit szólna? Láttam olyant is amikor egyértelmű volt hogy olyant vár el egy olcsó optikától mint egy jóval drágábbtól. Vagy olyan is van hogy nem is tudja valaki hogy tulajdonképpen mit is akar? Egy optikám volt ami gyengébb minőségű volt a Pentax kitobija igaz hogy azt 20 ezer Ft-ért számolták a kitbe, de az sem használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest