- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Ez a több darab kipróbálása optikáknál már elérte a hisztériát.Én 15 optikát vettem úgy hogy postás vagy futár hozta ki és 10 optika ebből használt volt: Egyetlen egyszer nem fordult elő a használtnál és az újaknál se hogy valami olyan hibája volt ami a topikokban elhangzik. Ha egy optikát felteszek egy gépre és jó akkor mit próbálnák tovább. Én kíváncsi volnák hogy azok akik gerjesztik ezt a hisztériát eladók volnának egy boltban és odamenne valaki és több darabot kibontatna és próbálgatna mit szólna? Láttam olyant is amikor egyértelmű volt hogy olyant vár el egy olcsó optikától mint egy jóval drágábbtól. Vagy olyan is van hogy nem is tudja valaki hogy tulajdonképpen mit is akar? Egy optikám volt ami gyengébb minőségű volt a Pentax kitobija igaz hogy azt 20 ezer Ft-ért számolták a kitbe, de az sem használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest