- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Ez a több darab kipróbálása optikáknál már elérte a hisztériát.Én 15 optikát vettem úgy hogy postás vagy futár hozta ki és 10 optika ebből használt volt: Egyetlen egyszer nem fordult elő a használtnál és az újaknál se hogy valami olyan hibája volt ami a topikokban elhangzik. Ha egy optikát felteszek egy gépre és jó akkor mit próbálnák tovább. Én kíváncsi volnák hogy azok akik gerjesztik ezt a hisztériát eladók volnának egy boltban és odamenne valaki és több darabot kibontatna és próbálgatna mit szólna? Láttam olyant is amikor egyértelmű volt hogy olyant vár el egy olcsó optikától mint egy jóval drágábbtól. Vagy olyan is van hogy nem is tudja valaki hogy tulajdonképpen mit is akar? Egy optikám volt ami gyengébb minőségű volt a Pentax kitobija igaz hogy azt 20 ezer Ft-ért számolták a kitbe, de az sem használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs