- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUMBUK
csendes tag
üdv mindenkinek!
a következő probléma előtt állok:
vettem egy EOS 400D kitet melyből végre sikerült eladnom a kitobit. Ennek a helyére szeretnék venni egy objektívet ami ugyanazt a célt szolgálná mint a kitobi csak jobb legyen a képe. Általános célokra használnám, de talán a portrék és életképek fényképezését részesítem előnyben mint a tájfotózást. Az obira max 80.000 ft-ot szánnék.
Ahogy olvasgattam eddig és jól értelmeztem a hozzászólásokat a Tamron 28-75 jó választás lenne számomra de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek.HA ezt az obit javasoljátok, többször is elhangzott hogy mindenképpen ki kell a helyszínen próbálni több darabot is. Abszolút kezdőként kérdezem hogy ilyenkor mire kell figyelni amikor próbálgatom, fogalmam nincs mi jó ha szorul ilyenkor vagy ha laza, vagy bízzam magam az eladók jóindulatára? Nem akarom úgy kezdeni hogy megveszem és átszállás nélkül viszem a kamera kft.-be...
segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest