Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
figyelj, ez olyan, mint bármilyen más termék vásárlása. olcsón olyat kapsz ami kompromisszumos, ez tőled függ, meg hogy mennyire akarod komolyan használni, illetve mennyire idegesítenek téged a kötött kompromisszumok.
ez így van autónál, telefonnál, számítógépnél, cipőnél, és még sorolhatnám. el kell döntened hogy számodra mi fontos illetve hogy mennyire akarsz komolyan foglalkozni a dologgal.az objektívekben az a jó, hogyha nem ütöd vágod őket akkor viszonylag kicsi az értékvesztésük, nem különösebben számít mint mondjuk egy váz esetében hogy hány képet lőttek vele.
emlékszem amikor még friss, 2 hónapos DSLR használóként én is egy mindenes obira vágytam olcsón, vettem egy 17-85-öt. életem egyik legrosszabb vétele volt, pocsék képminőség és 2 hétre rá, nyaralás alatt szalagkábel szakadással meg is adta magát. használtan vettem, így gari nyilván nem volt rá, szervízbe vinni túl drága lett volna. felraktam a hirdetést hogy hibás obi eladó, és szerencsére volt is rá vevő hamar.
15 ezret buktam rajta, tanulópénz, viszonylag olcsón megúsztam a saját hülyeségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest