Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zgospel

őstag

válasz zsoltee10 #17702 üzenetére

figyelj, ez olyan, mint bármilyen más termék vásárlása. olcsón olyat kapsz ami kompromisszumos, ez tőled függ, meg hogy mennyire akarod komolyan használni, illetve mennyire idegesítenek téged a kötött kompromisszumok.
    ez így van autónál, telefonnál, számítógépnél, cipőnél, és még sorolhatnám. el kell döntened hogy számodra mi fontos illetve hogy mennyire akarsz komolyan foglalkozni a dologgal.

az objektívekben az a jó, hogyha nem ütöd vágod őket akkor viszonylag kicsi az értékvesztésük, nem különösebben számít mint mondjuk egy váz esetében hogy hány képet lőttek vele.

emlékszem amikor még friss, 2 hónapos DSLR használóként én is egy mindenes obira vágytam olcsón, vettem egy 17-85-öt. életem egyik legrosszabb vétele volt, pocsék képminőség és 2 hétre rá, nyaralás alatt szalagkábel szakadással meg is adta magát. használtan vettem, így gari nyilván nem volt rá, szervízbe vinni túl drága lett volna. felraktam a hirdetést hogy hibás obi eladó, és szerencsére volt is rá vevő hamar.
    15 ezret buktam rajta, tanulópénz, viszonylag olcsón megúsztam a saját hülyeségem.

Új hozzászólás Aktív témák