Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztynna
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Még arra gondoltam,ha annyira szükségem lenne a 300 végre,akkor max ha 55-200mm-essel fényképezek,megvágom a képet.Ez lehet egy megoldás nem?Mégha némi képromlást is eredményez.Amúgy mi a különbség a Nikon 55-300mm es a Tamron 70-300 vs USD között?NEkem a 300as vég azért kellene nagyon,mert hosszú távban gondolkodom,és amint már említettem,félek,hogy idővel rövid lesz a 200as.Láttam egy fotós oldalon,hogy az 55-300assal is gyönyörű képeket készítettek madarakról.F16os rekesszel állítólag lehetne hasonlókat kreálnom,mondjuk azzal már félig összecsuktam a rekeszt,tehát már egy kevésbé napsütötte napon húzhatom elő az állványomat a farzsebemből.
A Tamront hogy kell elképzelnem?Mert,akkor lehet inkább várnék még és spórolnék hozzá,mert ahogy láttam 104.ért már kapható.Viszont Tamronnál nem nagy a szórás?Nem úgy van náluk,hogy "imádkoznod" kell vásárlás előtt,hogy te jó minőségűhöz juss hozzá? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Tamront hogy kell elképzelnem?Mert,akkor lehet inkább várnék még és spórolnék hozzá,mert ahogy láttam 104.ért már kapható.Viszont Tamronnál nem nagy a szórás?Nem úgy van náluk,hogy "imádkoznod" kell vásárlás előtt,hogy te jó minőségűhöz juss hozzá?