Hirdetés
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skater86
tag
Sziasztok!
Megérkezett végre a Nikon AF-S 50mm f/1.8G-m
A kitobihoz képest nagyon nagy előre lépés képminőségben. Eddig pozitívak a tapasztalataim. Az lenne a kérdésem, hogy a napellenzőt ti mindig rajta hagyjátok az obin? Mert a mostani tokba nem fér be napellenzővel, csak ha megfordítom úgy. Az nem gáz ha így használom amíg új táskát veszek? 1-2 hét? Bocsi, lehet valakinek ez egyértelmű, de nem használtam még így napellenzőt és nem tudom árt-e neki a sok csere...
Köszönöm!
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kitobihoz képest nagyon nagy előre lépés képminőségben. Eddig pozitívak a tapasztalataim. Az lenne a kérdésem, hogy a napellenzőt ti mindig rajta hagyjátok az obin? Mert a mostani tokba nem fér be napellenzővel, csak ha megfordítom úgy. Az nem gáz ha így használom amíg új táskát veszek? 1-2 hét? Bocsi, lehet valakinek ez egyértelmű, de nem használtam még így napellenzőt és nem tudom árt-e neki a sok csere...