Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Hali!
Egy-két infó, talán segít!
Előjáróban a 70-200-at nem ismerem, de a tami 90 maco volt a kezemben, és nekem is 70-300 VC-m van.
Szerintem a tami 90-es annyira nem jó portrézásra (az egyik legjobb macro obi szerintem), ugyanis penge éles és ha nem hibátlan bőrű az alany, annyit fogsz retusálni, hogy beleőszülsz!
70-300: szerintem ennyiért a legjobb választás, bár én canonos vagyok, de feltételezem, hogy ez igaz a nikonra is, szóval az egyik legjobb alternatíva a 70-200/f4-nek.
Szerintem nem sokkal marad el képminőségben.
Láttam egy videót, ahol portréztak vele stúdióban és teljesen jó képeket lőttek vele profi fotósok.
Szerintem nem csalódnál benne, de ez csak az én privát véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest