- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
Peethy
üzenetére
Ki akarom próbálni az autózást és a madárfotózgatást is
(Itthon próbálgattam pár őzet,szarvast madarakat az erdő szélén,de nagyon kevés sokszor a 300mm is.Itt meg lest nem lehet építgetni sajna.Vagy messziről lesed...vagy nem lesz semmi.)
Pontosan az a baj,hogy kevés a 200....még a 300 is.
Ha pl. tudna egy sigma 150-500 vagy 50-500 kb.400mm-en nagyon jó minőségű képet hozni,akkor bizta számomra az lenne a jobb megoldás.
De ha még croppolva is adja azt a minőséget egy kiváló nikkor 70-200.....akkor alapból a 2.8 miatt nem is lehet kérdés mi a jobb.
Igazából most használtan sigmákat tudnék szerezni(mindkét 500-as típusból,de nikkor VRI-et nem nagyon találni.Még használtan sem tudom igazán az árát.)
Nikkor 80-400 volt a kezembe...nah az nem kell bizta.Az nem ér annyit.
A mostani tamron 70-300 VC USD jó kis obi,de azt sem szeretem már 300-on használni,esetleg jobban lerekeszelve.250-ig tökéletes az is.Viszont ráraktam a 2X telekonvertert...nah az a halála.
Viszont a tami 90-es makróobin nagyon jól muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Itthon próbálgattam pár őzet,szarvast madarakat az erdő szélén,de nagyon kevés sokszor a 300mm is.Itt meg lest nem lehet építgetni sajna.Vagy messziről lesed...vagy nem lesz semmi.)