- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
flash-
üzenetére
"ha valami nem világos jövök ide és megkérdezem,valaki válaszol úgyis.a fórum többek között pont erre van"
Biztos én vagyok a földhözragadt, aki nem bírja megérteni a mostani "mindegy, csak gondolkozni, meg keresni ne kelljen" divatot, ami egyre több ismerősöm között is terjed...
Amíg belépsz ide a fórumra, megírod a kérdést addigra ezt meg is lehetett volna nézni egy normálisabb könyvben.
Szerintem ez inkább lustaság részedről, pláne úgy, hogy nem először kérdezed ugyanezt.Kb 2 perc volt kikeresnem az egy hónappal ezelőtti válaszokat. Ugyanennyi idő alatt megkereshetted volna te is a választ a kérdésedre akár itt a fórumon, akár valami szakirodalomban.Jó dolog a fórum, és tényleg azért van, hogy segítséget kérjünk egymástól, de azért nem kell ész nélkül mindent egyből beírni, egy kis önállóság, és utánajárás még nem ártott meg senkinek sem. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest