Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
flash-
üzenetére
"ha valami nem világos jövök ide és megkérdezem,valaki válaszol úgyis.a fórum többek között pont erre van"
Biztos én vagyok a földhözragadt, aki nem bírja megérteni a mostani "mindegy, csak gondolkozni, meg keresni ne kelljen" divatot, ami egyre több ismerősöm között is terjed...
Amíg belépsz ide a fórumra, megírod a kérdést addigra ezt meg is lehetett volna nézni egy normálisabb könyvben.
Szerintem ez inkább lustaság részedről, pláne úgy, hogy nem először kérdezed ugyanezt.Kb 2 perc volt kikeresnem az egy hónappal ezelőtti válaszokat. Ugyanennyi idő alatt megkereshetted volna te is a választ a kérdésedre akár itt a fórumon, akár valami szakirodalomban.Jó dolog a fórum, és tényleg azért van, hogy segítséget kérjünk egymástól, de azért nem kell ész nélkül mindent egyből beírni, egy kis önállóság, és utánajárás még nem ártott meg senkinek sem. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- Formula-1
- Autós topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest