- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
jaffa 2843 #175 üzenetére
Figy, anno miko' én is nyomtatót vettem, sokáig tököltem, hogy milyen típus is legyen?Még internetes boltokat is felhívtam telefonon, hogy mit ajánlanak. Egyöntetű volt a véleményük, hogy a legjobb vétel a Canon tintasugaras printer (gazdaságossági meg egyéb szempontból is) Ezt ajánlották a tonerekkel, patronokkal foglalkozó kereskedők is! Megvettem a Canon cuccot, és nem bántam meg! Hónapokra elfelejthetem, akkor se szárad bele a tinta, pedig utángyártott patronokat veszek bele, a patronok darabja br. 300 Ft alatt van.
Jó, tudom ez is elromolhat, de megy már másfél éve, és ennyi idő alatt szvsz köröket vert bármilyen típusra (üzemeltetési költség stb.)
Ja, és a környezetemben is mindenki Canon nyomtatót használ, nagy megelégedésre!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest