- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbo
tag
Hello!
Ugyanilyen problémával küzdök én is..., K7n2 delta lapon intergált Nvidia hangkáryta + 5.1 hangrendszer, minden stratkor be kell álltani nekem is hogy szóljon a mély...
Driver a legfrisebb van fenn.
Valaki tud valamilyen megoldást?
Előre is köszi! -
branermaster
csendes tag
igen én is erre gondoltam ezért felraktam újra..., de semmi
Végig a legujab driver volt fenn! Volt már valakinek valami hasonló problé,ája nf7el?
-
_az
senior tag
driverhibának tűnik... próbáltál már legújabb driver leszedni?
-
branermaster
csendes tag
Sziasztok Most újítottam be egy házimozira!
Tök frankó minden, kivéve 1 dolgot! Miután felraktam az nforce drivert ugyebár kaptam nvmixert! Itt lehet ugyebár állítgatni a dolgokat! Itt van olyan hogy surround mixer -> ezen belül pedig LFE crossover frekvencia! Nos ha ez nekem nincs bepipálva akkor nem szól a mély kimenet! Ez még nem is lenne baj mert bepipálom oszt oké minden, de baj ott kezdödik hogy restart után a mély megint nem szól!
Pedig be van pipálva!!!! Akkor kezd el szólni ha minden restart után belépek az LFE menühöz! De ez elég idegestő!!!!! Tud valaki valami jó megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest