Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Bf 5-ben sajnos nincs is benchmark, így egy hazugság az egész. Próbáltam, de kétszer sosem tudtam ugyanazt végigfutni, csinálni. Benchmark nélkül pontatlan. Az meg hab a tortán, hogy a 6800xt is elkeni, de nem kicsit Bf 5-ben.
Biztosan jó a kártya, így a FH5 1440 extreme 120-ról lenne 150 fps.
Nem kell kapkodni vele. Majd lesz ez "olcsó" is nemsokára. -
laychi
veterán
Majd az összes teszt dlss3-mal lesz tolva aztan gatya, rastert majd mindenki kiteszteli maganak.
Gamer nexus, 3090 FE OC-zva 666W, ez sátáni

-
keIdor
titán
Még csak beletekergettem, nekem ennyiért csalódás. Új CPU kell alá.
-
Laraxior
titán
Azé' az nem rossz, hogy az FE is 450W-ról kiszaladhat 600W-ig.
Akkor a combosabb példányok elmennek 650-675W-ig, aztán lesz biztosan két tápcsatis verziós is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BF5-ben 4K alatt felesleges is lecserélni -
hunboxed átlag +50% kb
tehát a 4080 nem nagyon lesz sokkal a csúcs amperek felett
-
keIdor
titán
YouTube Tech Yes City már jelzi, hogy ma 15:00 review. 15 perc és kidobja mindenki. Linus, DF, GN, Jay, TYC, mindenki.
-
warcat
veterán
Addig is egy kis nvidia önreklámozás
-
Eddig mindíg megjelenés előtti nap 15:00 kor jöttek a tesztek nem ?
A valós megjelenés meg másnap 15:00 -
warcat
veterán
Nem én találtam ki, nvidia redditen is így szerepel de persze nem hivatalos.
RTX 4090 Review Day & Launch Day Protocol -
-
warcat
veterán
Na lyányok már csak egy bő óra elvileg a tesztekig, addigra lehet meglesz a 430-as euró is

-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Összeadni tud?
-
ScomComputer
veterán
Nem tudom, én ilyenekre szoktam csorgatni,aki egy hw-re csorgatja ott már nagy a gond a víztoronyban....de egy "bullet to head" megoldja könnyen...
-
Mikortól indul a nyálcsorgatás?
-
KAMELOT
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Vagy lehet el sem indul
-
warcat
veterán
Na de akkor most bánkódhatsz:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3DMark Speed Way DirectX12 Ultimate benchmark launches on October 12th
#lemaradsz-kimaradsz #fomo
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nos, ugye Cuda Core, ROP, RT core, Tensor core, TMU minden több, órajel is magasabb, de nem tudjuk az IPC milyen. Maxwell -> Pascal váltásnál is nőtt az órajel, de IPC meg csökkent.
Ha jól emlékszem. Ugye 980Ti-nek vége volt 1500-1600MHz körül lég/víz mellett.Cuda Coreból is hiába van több, nem tudjuk a hatékonyságuk maradt-e. Nem sokára kiderül…
-
McW1
tag
Mikor jár le az embárgó, hogy végre fény derüljön a torokszorító, könyörtelen valóságra?
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ez a kártya pont olyan, ami szerintem day1 fogyni fog, mert akinek bármi áron a legjobb kell az megveszi. Elmegy az országban szerintem 20-30 darab, itt a topikban is megveszi 4-5 ember kapásból, meg a fórumon további néhány magyarországi.
Aztán ez a réteg megszerzi, utána szvsz viszont nem fog fogyni tovább. A többségnek vagy drága vagy sajnálja rá. -
Laraxior
titán
válasz
torma1981
üzenetére
Elvileg ez a szint a Titan szintje lenne, csak hát addig okoskodott az nVidia, még megkaphatjuk sima VGAként. A xx80-nak kellene lenni a csúcsnak, aztán meg felette pár % különbségért ugye a 2x-es ár. Legalábbis ez volt a bevált szokás sok hosszú éven keresztül, senki nem is hőbörgött.
Biztos vagyok benne, hogy nálunk is lesznek készletek. Fog fogyni, talán most day1 elkapkodják őket, mert újdonság, mindenki tesztelni akar, de biztos vagyok benne, hogy lesz miből válogatni, még itt nálunk is. -
warcat
veterán
Nvidia RTX Titan Ada reportedly canceled after it melted PSUs, tripped breakers
Nekem is inkább Nvidia marketingnek hangzik, hogy ne várjon senki nagyobb, gyorsabb kártyára.
-
Remélem lesznek ingyen játékok is a kártyák mellé, amit tovább lehet adni ,így máris 20-30k val olcsóbb a dolog.
-
törölt tag
Osztrák
MSI GeForce RTX 4090 Gaming X Trio 24G, 24GB GDDR6X, HDMI, 3x DP
2300 EUR = 981 364,00 HUF1 millió alatt itthon a kártya.
Azért mégsem 1.2 vagy 1.250. Bár sokaknak itt ez nem tétel már.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
válasz
abridabri
üzenetére
Egyik se, így is felemeltem az évek során 1200-ról 1500€-ra a lélektani határt, de ezek igazából annyit se érnek… úgyis lesz olyan modell, ami -10% teljesítmény, de -30-40%-al olcsóbb, nekem majd az kell. Úgy megbánnám később a 4090-et, hogy az nem igaz. Szerintem 4080Ti megjelenésének pillanatában…
FE tetszik a legjobban most. Az egy prémium terméknek tűnik, a többinél a gyártók minket gyereknek néznek…

Strix még szép, de a 3000-nél szebbek voltak azok is. -
Kinek mi a kinézett modell ?
Nekem az Aorus Master tetszik, csak kár hogy van rajta LCD , anélkül olcsóbb lehetne . -
Jacek
veterán
Proshop.se listazott ma darabszamokat.Elnem hiszem de lesz TUF sima, annyit irnak 15+, Suprim, Giga, Strix Oc ugyan ez, a tobbi 5 vagy 2 darab.
Non OC Strix nulla. -
warcat
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Ez nincs így, természetesen az kell hozzá, hogy ne friss reges, random ürge legyél, és persze hogy nem egy Gräfelfing-i kis üzletben vetted Jakobtól. Sima GLS csomaggal megoldható a visszaküldés, ami semmivel sem kíván nagyobb erőfeszítést mintha itthoni bolttal intéznéd.
Pl egy amazonnal még azt is le tudod beszélni, hogy a szomszédos szlovák központjukba szeretnéd visszküldeni, és a többit majd intézik ők a belső logisztikájukkal.
-
warcat
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Kiszámolhatod magadnak, 1199x1.27 (vásárlási hely áfájától függően) €, de ez csak a founders és a gyártók legalapabb nem OC verziói, a jobb hűtések még 150-200€ pluszban.
-
gainwardgs
veterán
4080 16 GB ár tipp? 1600€?
-
Motyi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az EVGA-k már nem is fognak.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Sajnos az EVGA mér nem is fog.
De jó tudni.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ekkora teljesítménynél van olyan ami nem ciriper?
-
Végig nézve az árakat elég szép a felhozatal...
2350 eurós Strix nyersen átváltva is 1 milka, mennyi lesz az itthon?
Ha igaz is lesz a nagy előrelépés DLSS nélkül, akkor sem lesz olyan nehéz megállni a váltást szerintem ekkora különbözet esetén.

-
PuMbA
titán
A driver és a tesztprogramok biztosan rendelkezésre állnak, mert a DigitalFoundry már 2 hete mutatott videót a DLSS 3-as Cyberpunk 2077 és Spider-Man: Remastered verzióból a 4090-nel. Fps-t nem volt szabad közölniük, de az biztos, hogy 12-ére minden oldal, minden tesztje készen lesz és csak meg kell nyomniuk egy gombot a kirakáshoz. Az időhúzás szimplán a marketing stratégia miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lényegében akkor nincs a piacon olyan gyors proci ami kiszolgálná adattal a gpu-t