Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Hát ez az, hogy én is az EU-son regeltem, ezért nem értem az US és Canada linket...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Laja333
üzenetére
Akkor van egy érzésem, hogy én is ilyen szart fogok kapni, ha valaha elérik a november elejét
Utána tudtam meg, hogy van eu-s evga oldal is. Az mondjuk nem tudom, hogy érdekes-e, hogy már ugye van eu-s regisztrációm náluk, és ott simán látom, hogy mik várnak értesítésre. -
reptileezor
újonc
-
Laraxior
titán
válasz
reptileezor
üzenetére
Ezt kifejthetned kicsit bovebben szerintem mas is kivancsi a sztorira. -
keIdor
titán
-
Laraxior
titán
[link]
Nem banyaszhat, akkor elvileg a gamereknek készül... Jah megse. Dragabb a modositott 3060, mint az eredeti elso kiadas.
~1000$
-
Laraxior
titán
válasz
reptileezor
üzenetére
Északon vagy délen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
Asusnál elgurult a gyógyszer…
ASUS planning 111 new graphics cards
[link]
Mi a fene az a Strix Gundam? Ezek hülyék, gyártanának mindegyikből egyet inkább és abból legyen elérhető mennyiség. Azt se tudom, mi az az A12G. Mit takar az “A”?Szerk.: Itt a Gundam, ennek létezéséről nem is tudtam: [link] Nem valami szép azzal a kékkel...
-
keIdor
titán
válasz
reptileezor
üzenetére
Hali!
700.000-750.000 Ft környékén elmegy gond nélkül szerintem.
-
zebra_hun
veterán
válasz
reptileezor
üzenetére
5 percet szánj az apróra, látni fogod. A kártyát nevezhetjük jelen estben gari nélkülinek, de simán eladható.
-
reptileezor
újonc
Sziasztok vásároltam Koreában egy Nvidia GTX 3080 10GB-os kártyát amit haza hoztam Magyarországra. Sajnos nem jutottam el odáig hogy összerakjak egy gépet időhiány miatt, és Júniusban ismét külföldre kell hogy menjek munka miatt 1 évre. Szerintetek vigyen magammal a kártyát, vagy adjam el Magyarországon? Nem néztem át mi a piac helyzete Magyarországon, mennyire kapható ez a kártya és milyen árban lehetne eladni. Nem szívesen vinném magammal mert csak egy bőröndöt viszek és nagyon limitált a helyem már így is. Szerintetek milyen árban tudnám eladni Magyarországon? A garanciája nem nemzetközi, csak Koreában érvényes. A kártya teljesen új, nem volt használva.
-
-
warcat
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Mivel alzán 1.29m a full konfig 3080-al szerelve, azért talán van annyi esze a népnek, hogy akkor azt veszi meg.
-
trek81
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
ki az a ...... aki 1.1ért vesz asust 3080bol mikor 750
-
-=RelakS=-
veterán
Ez az Asus 3080 az Aquán nagyon nem akar elfogyni.
Az is igaz, hogy az ára 1,1millió Forint
-
Laraxior
titán
Ha akarják úgyis visszadobják, matrica ide vagy oda.

-
echterion
nagyúr
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Palit azt írta nekem, ha észreveszik, hogy piszkáltad a matricát, akkor ugrik a gari.
-
laychi
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Inno3d-nel is lehet pasztat, ill padot cserelni.
Nekem 3070-nél annyit írtak, hogy a backplate-et nem szabad eltávolítani.
Azon van a garancia matrica, ha megszakad, az kihatással lehet a garanciáztatásra.
Gyártókat kellene felkeresni a kérdéseddel, onnan konkrét választ kaphatsz, amire a későbbiekben hivatkozhatsz is, ha varanciaügyintézésre kerül sor. -
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Giga eddig se nagyon foglalkozott vele, egyike azon gyártóknak, akik már rég nem is raknak matricát hátra a csavarokra, így bármikor szétszedhető.
-
-
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Evga, Asus biztosan.
-
AeSDé Team
őstag
Hőpadcsere vs. garancia
Van valakinek ezzel konkrét tapasztalata? Van olyan gyártó akit nem érdekel ha valaki mókolt a padokkal?
-
Days Gone-t próbáltátok? Tök jól fut a 3080-al, de azért izzasztja is rendesen, pedig csak DX11 és szvsz nagyon jó a graf na meg maga a játék is.
-
keIdor
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Mintha nem tudnád…
-
malacka87
őstag
Külföldi oldalakról rendel az ember akkor kell vámot vagy bármilyen más illetéket fizetni? Német vagy egyéb uniós oldalról. Vagy legrosszabb esetben uk. Esetemben egy 3080 kártya.
-
-
Laraxior
titán
Hoppácska... Ugyfest keszul a 3090Ti is...
Legalabbis Zotacéknál elejtettek egy par infomorzsit -
-
-
Laraxior
titán
válasz
keIdor
üzenetére
Ott még nem jartam, biztos lesz pdf, csak ugye normalis embernek egy vga van a gepben, nahmarmost ha azt epp szereled akkor a gep sem megy, tekintve hogy ra is kell kotni a rendszerre. Oke van igp, meg bánya korban vagyunk, mindenkinek van otthon vagy 6 VGAja... De azert nah
-
Laraxior
titán
Viccesek ezek a szlovén sracok...
Mert az oke hogy van 3 fele vastagsagu thermalpadom, nem is tudom hányféle csavar, ranezesre is tobb, mint ahany lyuk van a blokkon meg a backplaten egyuttveve, de még a legócskább legohoz is adnak papirt, hogy te hulye, mit hova...
Nah, itt most semmi ilyen nem jott.
(de az fel van tuntetve a dobozon, hogy melyik oldalon vannak a csavarok elhelyezve kis zacsiban) -
Selynelar
aktív tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Elvileg BIOS frissítés után Igen. Gyakorlatban sajnos nem tudom.
Itt egy cikk róla(ha jó az angolod):
[MSI Z490 motherboards will be PCIe 4.0 compatible with a new BIOS update ]
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Használ valaki RTX 3xxx kártyát Z490-es lapban 11. gen. Intel mellett? Támogatja végül a Z490 a PCIE 4.0-át? Z490 Tomahawk-ra lennék elsősorban kíváncsi, hogy működik-e vele a 4.0
-
Dreamie
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
Laraxior
titán
Flight Simulatorban nincsen beépített benchmark? Nem kóvályognék a menüben, ha már valaki végigböngészte

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, miattuk 750... (ide leírom, hogy senkit nem akarok sértegetni)

Bar teny, a 2 millas arsav kozeleben meg nincs versenyzo konzumereknel.