Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
Laraxior
titán
Egyébként ha valaki csak játszani akar, akkor oda jó a 6800XT-6900XT vonal. Kaparni lassú, de játékhoz elég gyorsak lettek

-
GAbre
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Azért szép a piac: Nvidia árak ~1milla +. No készlet.
Amd árak ~fél milla+,bár nem nagyon veszik így se(ami meglepő sztem).Szintén no készlet.
Gondolná az ember,hogy ilyenkor akkor jobban veszik az emberek a ps5-öt is.
Amit amd gyárt,és abból sincs készlet.És szinte mindent csak másodkézből kapsz.
Laraxior:
Azért 1xű gamereknek se olyan rossz bekeftetés kaparni.
Lehet kicsit több az ára,mint rtx 3070.De többet tudnak,és kb annyit kaparnak.
Szóval jelenleg,ha valaki ezt akar venni,és nem ragaszkodik nvidiához,akkor ezt a best buy. -
KAMELOT
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ezzel az a gond, hogy hiába adod el, nincs helyette semmi, továbbá így komplett pc-ket sem tudnak eladni, mert hiányzik a vga belőle.
Esetleg el lehet adni, aztán lehet játszani IGP-vel.
18db 3090 eladó 2300-3000€ között SK aprón
MPowerPH: AMD vonalat felesleges említeni, mert ott a startnál sem volt készlet

-
keIdor
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én vettem egy gamer notit, azok árai maradtak.
Annyi az RTX-3070-es, mint tavaly az RTX-2070-es társai.
2100€, de ez is ad egy asztali 3060Ti szintet és legalább könnyen cipelhető. A CPU is brutál ahhoz képest, hogy milyen keveset eszik.Eladtam a 1080Ti-t januárban, egy 980Ti-t tudtam szerezni helyette olcsón, de az ma már nagyon gyenge.
És nem volt februárra más... én már az 1400€ 3080-at is lehúzásnak tartottam, aztán jött a bánya és kénytelen voltam elengedni az asztali vonalat. Idénre már biztos. -
Gombinyó
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ma a magyar nagyker kb 1000euro nettó körül adja tovább a 3080 ftw3-at, hogy ők mennyiért kapták arról nincs infóm, de alig kapnak ők is pár darabot. Arra a kérdésre, hogy mikor lesz legközelebb csak annyit tudtak mondani, hogy nem lesz több.
Az 1m bruttó ár már a kisker haszna/sara. -
-
Gomez1984
aktív tag
Tényleg nagyon durva.
Múlt novemberben mikor a nagykerből sikerült egyet leakasztanom magamnak, 250 nettót is sokalltam érte, de úgy voltam vele hogy mindegy mennyi, kell egy. Most meg............ -
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igen, mert a fél napot üresen kongó pénzintézetek, bankok, a fűtéssel, világítással, stb-vel nem fogyasztanak semmit.

Nem biztos, hogy többre jönne ki az energiaigény, ha összevetnénk a kettőt
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Devid_81
üzenetére
Eleve a kriptopénzekkel kéne kezdeni valamit.
Ha el is indulna a világon valami a globális felmelegedés ellen, a kripto bányászok által elfüstölt energia fogja a végén megsütni a világot
Kicsit erős, mikor már egy országban is képesek megingatni az elektromos hálózatot (Irán) -
Devid_81
félisten
Akkor az egesz Ampere/Navi vonal f*cked.
Az egy dolog, hogy milliot eladnak belole de ebbol aztan nem sok user latja majd a csilivili Ray Tracing-et.
Konkretan kar barmilyen jatekot PC-re kiadni uj technologiaval annak a par tiz ezer usernak akinek valoban jatekra van a kartyaja.
Elsz@rtak ezt az egeszet ezzel.
-
Laraxior
titán
Csak az a kérdés, hogy akkor mit vesz az, aki tényleg játékra vette?
Mert oké, hogy keres rajta egy halom pénzt, csak nincs helyette variáns. Vagy lejjebb adja az igényeit... de mennyire? 6GB-os kártya alá? Mert afölött mindent befognak bányászatra... 
Pont most dobott fel az apró egy 1060 6GB VGA-t. Az én 3GB-os példányom 99EUR-ért adtam el amikor vettem a 2070S-t
-
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT
üzenetére
Már nincs megállás... már a nagykerekből is így jön, ilyen drágán. Mondani se kell, hogy ennyiért is elment.

Az a 3070 Suprim X, amit február 25-én vettem 979-ért, az most már 1129.
Kíváncsi leszek, hogy hol lesz a vége ennek az emelkedésnek. Mert ha ilyen mértékben és ütemben fog menni, akkor 2000-ért fognak egy 3070-et adni, a többit meg már nem is kalkulálom.
Pedig az nVidia megállíthatná az egészet, ha a frissített (2x vram?) verziók már azzal a lockkal jönnének, ami van a 3060-on is. A 6800-6900-ek is relatíve magas áron vannak, de legalább stagnálnak. -
Laraxior
titán
Kicsivel 1600 alatt van 3080Suprim X.... még pár szállítmány és nem is lesz 2000 alatt..

-
Gomez1984
aktív tag
Srácok
Az alaplapom megkapta az új BIOS-t, és be is tudom kapcsolni ezt a Resizable BAR funkciót, viszont ha lecsekkolom az nvidia progiban, ott azt irja hogy nem aktív.
Mi lehet a gond. -
dreamyd
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valaki közületek nem tudna segíteni beaktiválni egy Call of Duty Cold War-t?
Amit vásároltam kártyát azon már volt aktiválva sajnos.... -
warcat
veterán
3060-al érkezett és nincs miért szájat húzni. Akár 10% lehet a gyorsulás, és a feltételek megteremtése után nem kell vele foglalkozni, mert nvidia játékonként teszteli, hogy ad-e pluszt és csak akkor engedélyezi, ha igen.
Tehát neked csak arra kell figyelni, hogy a legújabb driver legyen fenn.
Ingyen extra teljesítmény. -
GAbre
veterán
Kijött elvileg nvidia Resizable BAR funckiója is.
De jelenleg ahogy nézem nagyon keveset ér :S
[link]
Sajnos nagyobb gpu-kkal még nincs teszt,de sztem ott se jön valami jelentősebb eredmény össze.Sőt,itt is van,hogy rosszabb vele,mint nélküle. -
-
Laraxior
titán
válasz
mihellers56
üzenetére
Es mire csereljem? :D Nincs VGAm még

Most nezem csak 2*8pin? Hja igen ez a Master, nem az Xtreme... Az karcsu nekem....
-
trek81
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
hát igen ...ezt én sem tudom
eddig én is eljutottam e téren 
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT
üzenetére
A legjobb. Nézegettem én is, de 700 alatt nem akart bejönni. Ráadásul abból kettőt is be lehet dobni, aztán vagy támogatva van vagy se... annyiért nem rossz az. Akartam én is még egy 2070supert, de közben elgurultak az árak. 
#20244 tupacamaru : Pff, Gigabytenál elég volt beírni a sorozatszámot, még egy kódot a dobozról, papír feltölt és kész. 4 év köszönjük. Zotac, szintén zenész 5 év, nabumm.

Gainwardnál nincs semmi. MSi-nél asszem 3 hónapot adnak pluszba. Asus-t meg... most próbálom majd a Strixem beregelni. Mehetnek a francba ha ennyire problémás, vadászok helyette inkább egy fasza Aorust.
-
GAbre
veterán
Valaki regelt már be kártyát gigánál 1 hónap után?
Mert ugyebár 1 hónap után nem adják az 1 év + gart.
De manapság az se ritka,hogy több hét,mire megkapod.De papíron meg a rendelés napja van,gondolom azt nézi rendszer,ha regeled.Vagy tévedek?
Laraxior:
Nincs ott teljesítési idő.Csak a dátum mikor adták fel.
Azaz buktam 1 hétvégét,meg német szállítási időt 1 hetet.Meg február miatt még 2-3 napot!
Imádtam ezt a februárt komolyan mondom
Maradt 2 napom
-
layman
csendes tag
Vennék külföldről (EU-n belül) 3080-at rokonon keresztül, az előbb felhívtam az ASUS magyar fiókját, azt mondták, hogy ők nem tudják átvenni gariztatni, a kiskereskedőhöz kell visszaküldeni külföldre. Ha jól tudom, az EVGA-nak lehet direktbe küldeni szervizre kártyát. Mik a tapasztalatok, melyik céggel lehet a legkevésbé bonyolult a gariztatás külföldön vásárolt videokártya esetén? Illetve mennyire lehet problémás, hogy nem az eredeti vevő neve és címe alapján adnám fel a csomagot, hanem a sajátomról?
-
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nálunk is 3000+... ráadásul a forint is halad szépen....lefelé. ~365. Az 1.1 átszámolva. Meg valamiből kenyeret is kell venni

-
MPowerPH
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Gyorsan racsapok.
-
warcat
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az is humoros, hogy van 10 féle 3070, és mindegyik bőven 600k felett
-
-=RelakS=-
veterán
-
warcat
veterán
The GPU Sadness Index: Tracking eBay Pricing
How much are people willing to pay to get a new graphics card?
Rövid verzió, csak nvidia kártyák:
Ampere
3060Ti: MSRP is $399, but median price is $1209; 282 were sold.
3070: MSRP is $499, but median price is $1209 (same as 3060Ti); 927 sold.
3080: MSRP is $699, but median price is $2051; 364 sold.
3090: MSRP is $1499, but median price is $2889; 256 sold.Turing
2060: MSRP is $299, but median price is $571; 117 sold.
2060 Super: MSRP is $399, but median price is $732; 56 sold.
2070: MSRP is $499, but median price is $715; 79 sold.
2070 Super: MSRP is $499, but median price is $799; 124 sold.
2080: MSRP is $699, but median price is $774; 67 sold.
2080 Super: MSRP is $699, but median price is $850, 65 sold.
2080Ti: MSRP is $999 (never seen tbh, take it at $1099), but median price is $1115, 131 sold.Pascal
1050: MSRP is $119, but median price is $150; 27 sold.
1050Ti: MSRP is $139, but median price is $203; 173 sold.
1060 3GB: MSRP is $229, but median price is $210; 173 sold.
1060 6GB: MSRP is $249, but median price is $349, 273 sold.
1070: MSRP is $379, but median price is $429; 410 sold.
1070Ti: MSRP is $449, but median price is $478; 147 sold.
1080: MSRP is $549, but median price is $526; 250 sold.
1080Ti: MSRP is $699, but median price is $735; 362 sold. -
-
Laraxior
titán
KFA2 tette fel a képet facebookra.
#20210 Cshavez: Az első két darab 3070-en 19 EUR-t "kaszáltam". Még a motorom sem tudom belőle teletankolni.

-
Gomez1984
aktív tag
Srácok.
Bányászat közben a VRM hőfok 86-88 az nem sok ugye? -
Laraxior
titán

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
addig játszom PS4-en.

Mert oké, hogy keres rajta egy halom pénzt, csak nincs helyette variáns. Vagy lejjebb adja az igényeit... de mennyire? 6GB-os kártya alá? Mert afölött mindent befognak bányászatra... 
vmi cikkben azt josoltak, hogy 2022-ig elhuzodhat a hiany.