Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
[link]

Valaki 1eltalán próbálta már,hogy milyen? -
zebra_hun
veterán
válasz
laychi
üzenetére
Hú bakker, ezt nem ismertem, nagyon köszi. BFV 1440-ben az abszolút low és max, ami a csövön kifér. Semmi különbség nincs a legsz@arabb és a kimaxolt közt. Lowban minden élesebb, nincs aljnövényzet, sokkal szebb. Persze, ez az én magánvéleményem. Maxon az árnyékok realisztikusabbak, ennyi. Köszönöm a linket.
-
KAMELOT
titán
Már kapni 3090-et....1900eu. Szépen mennek lefelé!
-
ribizly
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Maelephant
üzenetére
Ahogy leírtad, elmondtam nekik hogy ez nagy értékű lopás minősitett esete, hogy nincs kedvetek rendőrségre, esetleg bíróságra járnotok, mire hazaértem már hívtak is, hogy a takarítónőjük elrakta a hátsó faházba..., ja persze.., .és ki is bontotta hogy nem e kell áttörölni!
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ne aggódj, a Mindfactory se jobb.

Visszküdtem nekik egy 3070-et, egy hetes levelezés után kénytelen voltam paypal dispute-ot indítani, mert azt mondta a customer service-ük, hogy én nem privát vásárló vagyok, hanem cég...és hiába mondtam én nekik bármit, nem adtam meg céges adószámot se vásárláskor.
Ott meg azt mondták, írjak az rma-s email-címükre...majdnem megírtam nekik a véleményem a belső kommunikációjukról, de aztán csak finoman megjegyeztem, hogy a ticket mellékleteiben ott van a levelezés a customer service-os embereikkel, meg leírtam nekik még egyszer a reklamációs számukat, meg egy ups tracking numbert is megadtam, hogy átvették a bontatlan kártyát. És csak ezután voltak hajlandóak a refund-ot megcsinálni...Fájt nekik, hogy az 1250-ért vett kártyájukat még 1100-ért se fogják tudni eladni...

-
ribizly
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Na long story short. A Gigabyte hátlapja nem egy sima felület, hanem összevissza van. Thermal pad-al lehetne variálni, hogy azzal kitolteni minden rést, de ebbe nem mentem bele, így csak a sima felületeket fedtem be (így is igen foghíjjasan) kölönböző bordákkal.
Az eredmény pedig... SEMMI.
De legalább rosszabb nem lett. 
Egy szó, mint száz az egyetlen igazán érdemi megoldás, ha az ember egy komplett szendvicset csinál belőle folyadékhűtéssel, ahol a hátlapra is hűtött cucc kerül.
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem is olyan rossz kártya ez a 6800XT

1200-ért meg pláne nem
Ez a bzi Caseking küldte a Rechnungskorrektur email-t, szépen benne van a 299-es ár, de a pénzem még nem érkezett vissza.
Mi a fszt ülnek rajta ennyit nem is értem. 
Hétfőt megvárom, aztán közlöm velük, hogy innentől a Mindfactoryból fogok vásárolni, pedig elvertem már náluk vagy 5000EUR-t
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Inkabb csak a Te tudasod korlatolt ebben a temaban.

Az sem okoskodas, hogy egy 6800XT is korbepisili a kartyadat meg az enyemet is ebben a ket jatekban, ilyen felbontason, ilyen reszletesseggel.
Laraxior: Jah, hat azt meg DLSS -el is el kell felejteni. A 120HZ is messze van.
-
Laraxior
titán
Steamen a Metro Exodus Enhanced 12EUR, leárazások vannak...
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Pro!Petya
üzenetére
A poen, hogy 6800XT -vel ugyan ilyen beallitasokkal lehet meglenne neki a fix 240HZ...
Pont ebben a ketto jatekban alaznak a Radeonok, foleg alacsony grafikan es felbontason.GAbre: Csak lehet... Egyebkent a normalis kijelzok mar tamogatjak mindketto technologiat. Es gondolom neki olyan van, ami az OLED -em aranak legalabb a duplaja.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
zebra_hun
üzenetére
Persze értem én de a BFV meg az esport két külön világ hogy ilyen dolgok számottevőek legyenek mint pl aljnövényzet és társai. Én maxon tolom ezért jó h bántja a szemem a full low, és a BFV még szép is a kategoriájában. Ezt leamortizálni csak hogy több fps-t és ilyen olyan "előnyt" kapjunk a többiekkel szemben egy amúgy sem gyenge hardverrel... egy casual lövöldében hááát nem tudom. Igaza lehet hogy nem értem

Nekem csak ~800 órám van benne úgy hogy 1 éve alig játszok csak pár kört havonta
Tedd a szivedre a kezed és mondd hogy szép az a kép!
15-16 év NV után váltottam, és ennek mi köze ahhoz amit írtam? Nem trollkodom. -
törölt tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ku..ára el vagy tévedve, a bfv az a játék amit full lowon is lehet játszani és szép marad, már többször említettem "multiplayer" 240hz gsync, ultra low latency mod.
Nem érted, ne erőltesd!
TR1 
#23761GAbre
Nincs piros hardverem, és nem is megyek át trollkodni a totyikjukba. -
zebra_hun
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Sajnos az elcseszett játékmotor miatt játszik "szinte mindenki" low grafikával. Aljnövényzet és sok minden más "jobb" alacsony minőségben. Bár javítottak rajta megjelenés óta, de még mindig sajnos előnyt kovácsol az, aki így tolja. Mi is, ha csapatba megyünk low, ha sörözök és lesz@rom akkor high/ ultra. Bf5 viszont nem ronda egyátalán low grafikai beállításokkal. Úgy volna fair, ha max grafikával ill minimummal is egyenlő esélyekkel lenne mindenki. Lehet csíterezni mindig, de ezek a "popup" növényzetek, amik párszáz méter után nem is léteznek, eléggé idegesítőek. Cshavez nem az fps miatt tolja így ;)
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
A felbontas a baj, ez nem tapasztalat kerdese... Latom a cikk elolvasasaig nem jutottal el. BFV -ben, QHD felbontason, de a Te altalad hasznalt felbontason egy 6800XT is korbepisili a kartyankat. Nem azert, mert gyenge, hanem azert, ami a linkelt cikkben le van irva.
-
GAbre
veterán
Alzások tuti itt vannak fórumon,mert elérhető lett 4-5 fajta 3090.
900-1misi felé.
Kíváncsi leszek,mikor adják el a másfél misis ti-t...
Gondolom evga,ezért ilyen drága 
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Kosz, hogy vegre betetetted. Vannak egyes helyszinek, ahol meg ennel is magasabb a terheles, ezzel no a fogyasztas, es ha meg e melle a TDP -bol is kifut, akkor az orajel is csokken.
Erre utaltam... Te meg folyamat tamadsz.
De remelem latod, mire gondoltam.mod: Nincs, AC, ACC, rF2 -ot VR -ban jatszom, ez a ketto az egyetlen multi. De az is biztos, hogy nem erted a botlenecket az Nvidia driver -ben. Pedig pont a miatt nincs meg a 99% -os GPU kihasznaltsag.
-
ffodi
veterán
Csak emlékeztetőül:
- 5120*1440 = 7372800 pixel
- 3840*2160 = 8294400 pixelA kolléga arra gondolt, hogy az említett ultraszéles monitoron a felbontás kisebb, mint egy 4k kijelző esetében. Emellett a CoD gyenge terhelést jelent a kártyának 4k-ban is hasonlítva pl. a Metrohoz.

-
MPowerPH
félisten
Nem, a felbontas nala a problema. Azert van ekkora limitje. Tamadasnak veszi, pedig pont nem annak szantam. Ez egy Ryzennel is pont ennyi lenne.
Ellenben az is biztos, hogy egy 6800XT -vel jobban futna az a jatek ezen a felbontason, mert az AMD drivere nem igenyel nagy eroforrasokat a CPU -tol.
Ezek az NV kartyak 4k alatt elvesztik az elonyuket. Meg a 3090 is, mar QHD -n sok helyen meguti egy 6900XT is.(most O maga is leirta)
-
GAbre
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Az alacsony felbontas miatt. NV -nek joval tobb kel a CPU reszerol, ezert van az, hogy nem 4k felbontason nem is tul jok."
5k-n vagy min tolja ő.Lehet így van,de már múltkor is veszekedés lett a vége.
Szerintem nem kell vele foglalkozni,van olyan gépetek amilyen,olyan tapasztalataitok vannak amilyenek.
Nem hiszem,hogy ezért platformokat fog váltogatni,stb.
De én csak nem akarok több súrlódást,van elég sok hsz és elég sok off is...ffodi:
Igen vágom,hogy cod kevésbé fogyaszt,én csak arra hívtam fel figyelmet,hogy nem jól fejezte ki magát.
Nem figyeltem a képek felbontását,se nem követem nyomon,azt se,hogy mennyi pixelt kell kiszámítani ezeken.
De nem nevezném alacsony felbontásnak még az én 4k ultrawide-omat se. -
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Osszad az észt, de ez DQHD, igen kevés az a játék ahol minden a "te tudásod" szerint zajlik!
dghd???? Elég szélsőséges egy felbontás, a fejlesztők nem sok időt szánnak rá, de ahogy mindig mindent tudsz (bár ebben a felbontásban szerintem semmi tapasztalatod nincs), biztos ezt is tudod!
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Fogyasztast... A 450W az kb. allando. Es hozza azt, hogy mekkora a feszultseg. Metroban amenuben eszik 300W -ot a kartya.
Nalad az ertekek alacsonyak, az orajel is magas, mert nincs akkora terheles. Az alacsony felbontas miatt. NV -nek joval tobb kel a CPU reszerol, ezert van az, hogy nem 4k felbontason nem is tul jok.
arabus: Ebben nem lehet kepernyofotot csinalni.
-
MPowerPH
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Éppen annyit mutatott az a kép, ne szőrszál-hasogassunk már. Ha grafikon lenne, az sem lenne nyílegyenes. Még akkor sem ha látszólag mondjuk koppra meg van a 144FPS.
Két topikba járok, járnék, az egyikbe azért basztatják az embert, mert éppen kedve van kísérletezgetni, nézelődni, bohóckodni... had csinálja, ártani nem árt vele senkinek, nekünk pénzünkbe sincsen, ha úgy van akkor tovább is lehet görgetni energiaspórolás végett, hogy el se kell olvasni.
Itt meg....
DLSS-el amúgy sem lehet normálisan mérni, mert franc tudja, hogy éppen mit variál a program. Akkora felbontásra meg még nincs VGA. Ha sok FPS-t akar, akkor kompromisszum kell. -
MPowerPH
félisten
-
GAbre
veterán
[link]
Azért vannak itt érdekes kis mini pc dolgok.
Ahogy nézem ebben nincs semmi tartály,ergo ez 1 több radiátoros aio kb?
Nem tudom ezek az értékek jónak tűnnek-e.De minden esetre annyira nem rossz,bár többet vártam,hőfokokra. -
-
omfgk
veterán
Az Alza válasza:
Üdvözöljük!
Köszönjük megkeresését.
A termék a másnyelvű oldalunkon is csak nagyon várt termékként van megjelenítve, ugyan úgy, ahogy a magyar oldalon is.
Köszönjük türelmét.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Tisztelettel,
1 nappal későbbi válasz, persze ,hogy addigra minden elfogyott... -
aerosmith
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Szóval fél milláért megengedik hogy vegyek tőlük egy kártyát?
Best deal ever.
Kivéve ha szarom a pénzt és befektetési céllal megveszem pár év múlva kétszer annyiért eladom. Ja mégsem. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
maross
üzenetére
Features
Limited Production
Only 300 worldwide!
Available to legal residents of
US & Canada through the Bethesda Gear Store
EU & AustraliaTessék, európának szóló link
Kivéve olaszok
Még átírtam inglincs linkre, mert németet (még?) nem beszélek én sem :D
-
maross
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
disclaimer: és előtte ne felejts el kikoltozni Amerikába vagy Kanadába.
-
-=RelakS=-
veterán
Bethesda Doom Eternal 3080 ti FE tombola
Iratkozz fel, és ha kisorsolnak, vehetsz 3080tiFE-t Doom Eternalla, Bethesda kuponnal -
omfgk
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Tegnap küldtem nekik egy email-t ,hogy esetleg lesz-e a magyar felületen is kártya. Még várom a választ. Hiszen ezek a kártyák amúgy fent vannak a magyar oldalon is, csak a készletből nem jutott.
---
Ha valaki unatkozna akkor írjon rájuk ,hogy a külföldi felületekre felkerült kártyákból mikor fog jutni nekünk is.Persze erre majd jön a bullshit válasz miszerint az országok kínálata nem feltétlenül egyeznek meg. Ami oké. Román emag-on is van olyan dolog ami az emag.hu-n nincs fent. Viszont itt az alza.hu-n fent vannak az adott típusok, csak készlet nem jut.
-
-
omfgk
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Nos, biztosat senki nem tud, de voltak olyan idők még év elején amikor tucatjával kerültek fel apróra az alzás foglalható videokártyák. Február közepén még ez volt a helyzet HA-n.
És ezek a kártyák egyébként nem kerültek már fel az alza.hu-ra készletként. Kb január végén eltűntek teljesen az RTX30-as kártyák. Meg igazából minden más 200 ezer feletti kártya.
Ezek után döntse el mindenki ,hogy mi történhetett.
Ha tegnap követted a készleteket akkor elég egyértelmű kép rajzolódott ki.
Az összes alzás felületre kerültek fel RTX30-as kártyák. Kivéve a magyar felületre.Alza.sk/cz/at/de
alzashop.comGainward, Inno, Evga és MSI RTX30-as kártyák.
Ez így már aligha véletlen. -
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Mi az igazság? Én sem tudom.
Szerintem amúgy az alza az nem sógorkomázik, annál szvsz korrektebbek... -
GAbre
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Dehogynem ott van a gaming boxos készlet van 5-5 db vagy mi

Ha volt is,akkor sógor-koma jóbarát kapta meg.(hacsak nem dolgozók építettek rigeket)
Igen triviális,hogy mennyire nincs.
Vagy ez,vagy tényleg valamit elqrtak nem kicsit...
A beszerzési osztályon.
Mondjuk talán magyarba más boltoknál se annyira fényes a helyzet:
Foramaxon is van 4 fajta ilyen kártya.
Meg 1 3060 és ennyi.
Érdekes módon utóbbi msrp ár közelében.
De a nagyligások még 2x-es áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Battlefield 6
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez nem tudas, ezek a kartyak ennyit esznek. Az, hogy mutogatod a 300W -os fogyasztast, pont ezt tamasztja ala a nem reg megjelent cikk errol.