Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpazu
csendes tag
Szeretném megosztani örömöm.
Végre sikerült megvan. igen Őt akartam. -
Hublot
őstag
“Az úriember közösségi platformján megosztott bejegyezésekben az szintén felmerült, hogy az NVIDIA új Device ID-t ad az RTX 3060 Ti/3070/3080/3090-es vezérlőknek, tehát a jövőben gyártott Ampere RTX-ek mindegyike használni fogja a kriptovaluták hatékony kitermelése ellen létrehozott algoritmust. Ez azt is jelenti, hogy a már eladott GeForce-ok nem részesülnek a mesterséges fojtásból, bár ennek amúgy sem lenne túl sok értelme, mert a bányászok egyszerűen csak régebbi szoftvert telepítenének vagy nem flash-elnének frissebb BIOS verzióra.”
-
nutella1
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Reméljük negatív irányba, figyelmeztető jel nélkül.
-
KAMELOT
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A nagy átverés, spekuláció!
-
Leon77
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Haha, anno volt, megjelenés után vettem gigát (nem fe) 140k volt iponban újonnan) .
Ez tényleg röhej.
-
Leon77
őstag
Na, decemberben követtem még a topikot és akkor itt háborgott mindenki, hogy 450k az elvileg 300k-s kártya (szvsz jogosan), erre most felnézek és mivanmivan?
3 vagy 4 éve vettem egy msi gtx 1080 ti gaming x karit használtan 150k-ért és most akár 240k ért is el tudnám adni?
Nagyon beteg lett ez a világ.
-
nexwo
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nvidia közlemény [link]
-
maross
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
jo otlet, hatosaval kell venni, es 2 het alatt egesz szep penzt termel

-
Trinity99
csendes újonc
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Végülis 1M-ról van leárazva. Tiszta jó vétel
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Kivanom vegyek meg es vigyek vissza 5x.
-
KAMELOT
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Kezdjük el árulni 2M
-
-=RelakS=-
veterán
Na, holnapra meglesz az egymilla online ár Aquánál a 3080-ra?
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szerintem egy alacsonyabb bordával, ami mondjuk csak pár mm magas, meg egy vékonyabb ventivel, hogy azért elférjen, eléggé komfortossá lehet tenni bármelyik VGA-t.

Az a kérdés, hogy a gyártók eleve, miért nem ilyet csinálnak...
Amúgy simán lehetne maratni is, nem hiszem, hogy nagy bonyodalom lenne. -
[GPU Backplate Mod]
60C > 40C lett a hátlap miután felbordázta. -
-
-
MPowerPH
félisten
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Találtam egy kicsivel olcsóbbat ami sztem ugyanolyan jó lehet, de mennyit pakoljak a bp-re, 6-8db?
-
GAbre
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Igen,de hogy memória húzás nélkül is. ugyanolyan meleg a memória és a blackplate is,nem lehet hogy jobb paddal jobb lesz a hőleadás?
Alapon 106-110. +1200-al 108-110.Bár itt throuthingol.
-500mhz. meg 104-110.
És ugyebár azt hozzá kell tenni,hogy a víz is hűti előlről memóriákat.Ennek hála a gpu is melegszik +10 fok.Pedig 1300mhz körül jár csak túrás alatt.
Valahogy túl sok hőnek érzem ezt,ami itt képződik. -
válasz
Jocikablack
üzenetére
Van rajta, és hivatalosan igen.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Jocikablack
üzenetére
Akkor oda, igen.
Odaadom a Gigat a Strix -ert, ezen nincs matrica, szabadon babralhato.
En meg majd leboxolom az Asus -al. -
Jocikablack
tag
Sziasztok!
Volt már téma, de inkább mégegyszer megkérdezem. Van egy rog strix 3090 oc-m. Németországi shopból van, viszont 3 év gyártói garanciás. Rá szeretnék pattintani egy alphacool waterblockot. Van rajta matrica. Oda a garanciám? -
Szerintem ezek a gyári backplatek semmit se érnek, amíg egy sík lapról beszélünk. Viszont az Arctic [megoldása] tetszik, itt már valóban hűtőbordáról beszélhetünk.
-
-=RelakS=-
veterán
-
-
Devid_81
félisten
Mi a rakot fogtok Ti ezekkel a kartyakkal csinalni nyaron?

Lehet majd szepen elokesziteni a nyerhust/kolbaszt/szalonnat barmi amit sutni akartok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Devid_81
félisten
Igen de ha 3090-ed van ott van am mindket oldalon ram csip csup

Ha egy melegszik mint az allat de a tobbi huvos is lekorlatoz majd az egy miatt ami meg izzik ott egymagaban
Nehez okosat mondani, ha bontod a kartyat ugorhat a gari amennyiben a gari matricat megserted.
Pedig lehet erdemes lenne bontani+pasztazni+uj thermal padok. -
Devid_81
félisten
Erdemes lehet igen.
A legtobb gyarto az olcso (erthetoen) thermal padeket alkalmazza a VGA kartyaikon, biztos van kiveteles darab de annak az ara is olyan lesz.
Nem biztos, hogy rossz thermal padek azok, de az viszont 100% hogy van tole jobb.
Egyetlen dolgot erdemes meg atgondolni, hogy a jobb hoatadas utan a keletkezett hovel mit kezdessz?
En biztos, hogy adnek egy nagy es halk ventit a kartya hatuljanak, hogy legyen valami legmozgas ott is.
-
GAbre
veterán
Kérdés:
Ha tűzforró a hátlap,érdemes hőpadot cserélni,javíthat egyáltalán valamit? -
muxi-muxi
senior tag
válasz
Szabi020
üzenetére
Hasznos infók a linkedben. Ezek szerint a 24 giga memória hasznából egyelőre nem sok látszik az RT magok haszna pedig részarányos.
Én nem vennék most duplaanyi pénzért 3090-est, azt viszont már picit bánom, h novemberben nem egyből azt vettem. Akkor a GamingX volt 1900 euro (persze az is arcpirítóan sok - de valljuk be, hogy a kezdeti árak már majdnem a duplájuknál vannak - szeretném hinni, h eddig és ne tovább).
Látom az utolsó pár tíz hsz az elégtelen gyári thermal padokról szól. Hát nem a legjobbak, az tény, de zárt házban hetven fokkal még el lehet lenni. Nyárra úgyis lekerül az oldallap a gépről, meg a kóláspalack a környékéről...
-
nexwo
őstag
Amúgy látok azért hasznot a bányászatnál mint megnyugtatóbb lehetőséget:
Az erőművek, van, hogy több áramot generálnak amit aztán eladnak a szomszédnak, vagy feltöltenek vele egy víztározót, hogy később amikor leengedik, akkor visszanyerjenek valamennyi energiát (energia tárolás)... Ezt a többlet energiát jelen esetben közvetlen pénzé tehetnék. (Bár amennyien bányásznak, lehet nincs már annyi felesleges energia....) -
Frozen
addikt
Procit sem tud gyártani az amd nyáron mégis lesz új verzió év végére vagy jövő év elejére meg a kövi generáció. Szóval szerintem ne könyveljük ezt így el hogy most sincs kártya. Amúgy meg tele a piac kártyával csak hamar kifogy mert a bányászok feszt ast lesik és hiaba van 10-20db egy boltba kb par perc alatt lefogy lehet egy ember megveszi osszeset... Szóval van csak keszleten nincs. Ha lenne raktáron minden boltban az azt jelentené hogy a piac már telitve van. (Ilyen meg nem lesz a banyaszat miatt amig magasak az arfolyamok)
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
RTX3080-hoz elegendő a Hydro 700W tápom?
Mely típusok számítanak a legjobb hűtésnek és csendességnek? RTX3070-ből Gainward GS volt
5600x PBO On
2SSD
1 HDD -
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Csak feltunt a latott ertekekbol, mert emlekszem, hogy mar elotte en neztem, es bun rossz ertekeket kaptam ehhez kepest.
Volt felrakva AMD kartya driver, lehet azert bugos?
Mashol mondjuk nincs baj, megneztem.Szabi020: Az a gond, hogy jelenleg 1080Ti szintu ertekeket kapok.
-
Szabi020
tag
-
Szabi020
tag
-
Devid_81
félisten
válasz
üzenetére
En a Gelidekre durvan 18.000Ft-ot koltottem a blokkhoz+hatlap, alul/felul kapott a VGA mindenhol ahol kell neki.
Nem volt olcso, de joval a Te verziod alatt jott ki.
Sajnos nem olcso mulatsag, foleg ha jot akarsz.Thermnal Grizzly mellett az szol, hogy sokkal nagyobb mereteket kapsz dragabban ugyan, de a Gelid az ijjesztoen picike, epp ezert vennem kellett tobb darabot a kulonbozo meretekbol.

Szerk: (#19900) MPowerPH igen ezek tenyleg lagyak, nekem is az egyik kollega a vizes topikbol ajanlotta oket, de nem is bantam meg, mert tenyleg jo cucc

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyen 64 minimum, tehat irrealisan keves.