- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Ez nem a Ti-ra jellemzo egyedi vonas es nem is tuning.
Ugy hivjak GPU boost 3.0/4.0 stb, mar a Pascal ota jelen van, es az AMD is hasznal hasonlot.
Az elso ket lepcsot adjak meg, azokat a szamokat latod a dobozon, azokat mutatja a GPU-Z stb, ami e felett van az azon mulik, hogy mennyire jo GPU-t fogtal ki + TDP limit + osszes csillag es felhok allasa.
De nagy altalalanosagban mindegyik Turing GPU megy ~2000 MHz-et, de az uj Superek jellemzoen kevesbe mennek jol, ott van ami a 2GHz-et sem eri el. -
koti199204
tag
Szia! Ahogy megnézed látszik(legalább is a AUROS verziokon) oldalt a kartya és a hűtő között a paszta réteg és annak a rétegnek más a színe mint az előzőn volt. Meg máshogy állnak a ventilátor kábelek is mint a régin hozzá teszem nekem elő szériás volt a első kártyám(365. darab volt) gondolom azért volt fejlesztés pár apróbb dolgon hogy jobb legyen a hőelvezetés.
-
jilian
addikt
Megvan az esti program.Egyébként tegnap szétkaptam a gépet (megjöttek a ram sünik) ugye újra kellett pasztátznom hát elővakartam az mx3 2019edisönt....
Láss csodát b@szki - 10 fokot jelentett
Azt hittem hideg van a szobában de 22,5 fokot mutatott az óra, gondoltam a ventik pörögnek max-on hát az is csak silenten duruzsolt a radin 600rpm - mel. (kipróbálom mjad max fordulaton)
Hála a normális pasztának, akkor mi a sz@rt tehetnek rá gyárilag? -
jilian
addikt
Mármint mi nyom bios resetet?
A vga? Vagy az alaplap?
Hát az se jó ha kifelé fúj minden venti, akkor hol megy be a friss levegő?
Mert a ház résein kötve hiszem, hogy annyi levegő tud befelé menni mint amennyit az "összes" ventid kifelé tol. Magyarul megreked a levegő, próbáld egy irányba vezetni, itt be - ott ki.
Lehet az alaplapod melegszik túl (x570) chipset, hőfokra nézzél rá. (Hwinfó-t töltsd le)
Azért a tápos topikba kérdezzél be, szerintem az a 600W tényleg "kevés" lehet.Miért elég a 60 fps, ha jól tudom lg oled-ed van, 2k-n vígan megy a 120 is...
G12 + X62 Kraken-t tettem a vga-ra.
Ilyen volt:
Ilyen lett:És a ram-okon még nincs is hűtés, a héten jönnek meg rá a sünik addig simán a ház huzatja hűti, elég szépen.
-
jilian
addikt
És a hőfokok vajon hogy állnak tuning és 100% terhelés alatt?
Gondolom ha már ITX, a kuckó is elég kicsike lehet, légáram szinte nulla.(??)
Meg ha már tuning "lefelé" nem gondolod hogy a kraft amit kap, kevés?
Szerintem a táp is eléggé a hatásfokán járhat, ilyen cuccal...(ha nem felette)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest