- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz
KAMELOT #3479 üzenetére
Nekem? 3090 abban az árban egy baromság. Nekem jól jött ki az egész mert a Ti vettem szeptemberben aztán eladtam 60k+ megvettem ideiglenesre a 3070-et elvittek 30+ és vettem egy 3080 FTW ultrat 325-ért na innentől én ezt most leszarom
Ja és előtte kiszálltam 260-ban a 2080S-ből Juliusban, szerintem ez nem rossz... Végül is a 2080S-ból lett 3080 és pénzem maradt
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #3256 üzenetére
Dehogy okes... Ugyan ilyet vettem, csak nikkelezett blokkal £500 -ert, amikor az Ampere kartyak belettek harangozva, Jensen papa altal.
Esik ez majd az AMD kartyak miatt, csak legyen beloluk eleg.
Devid jol irja, £500 a realis, tok mind1, hogy blokkal vagy nelkule. Bar azert az EVGA -ert megadnek £550 -et.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
KAMELOT #3233 üzenetére
Előbb volt Alzan "használt" a nagyobb EVGA 3080 355ért, sajnos csak 2 év garanciával
lesz itt minden is... Nem sokára
Hackeee: csak hangosan gondolkodtam. Ha sikerülne 200 körül találni egy 3070est és 250 körül elköszönni a 2080ti-től, akkor az nem egy rossz forgatókönyv
-
Devid_81
félisten
válasz
KAMELOT #3235 üzenetére
En azokkal is megfogok mostmar elegedni, nem erdekel a mindent ultrara es menjen 100FPS-el dolog.
Ezenkivul £650-os VGA-ert biztos nem adok £1000+ , azokat egyenkent feltolhatjak maguknak
En a Ti-mmel szerencses voltam, mert masodik tulaja vagyok, £800-at nekem masfel eve megert.
Most meg jo eroben van, kihuzom vele kovetekezo generaciog -
ladyka
csendes tag
válasz
KAMELOT #3196 üzenetére
játék alatt nem reagál semmire ami a ventillátorokat befolyásolja. ha a hőmérséklet eléri a 74-et akkor felpörögnek és nem lassítanak csak ha csökken a hőmérséklet. A két kép jah és nehogy azon akadjon fen valaki kérlek, hogy nem 150% hanem csak kb 140 köszi
manuálisan 100% ventillátor
Játék alatt.
jah és nem lett piszkálva. eredeti bios stb. -
Sontir Fel
őstag
válasz
KAMELOT #3187 üzenetére
Közel két évig enélkül használta az előző tulaj és nem kifli alakú a kártya
Gondoltam adok neki egy esélyt, de vagy én vagyok helikopter, vagy ez a tartó nem is igazán jó ehhez a kártyához, nem is nagyon látom, hogy melyik részét kellene tartania, éppen hogy csak összeérnek... szóval gondolom nem hajlik
-
fisi
senior tag
-
GAbre
veterán
válasz
KAMELOT #3165 üzenetére
Már ha az embernek van 260k-ja...
+Annyit nem költök rá.
3080-am várom,addig akartam rendelni 1 olyat,amit vagy megtartok,ha úgy alakul,vagy el is tudom adni abban az árban.
Még ha nem is esélyes,de ki tudja mi lesz itt 3070 megjelenésekor,hogy nyomja le árakat....
Vagy hónapok múlva tudom eladni ennyiért.Még akkor se venném meg.
Igen,hát ez az,ezért kerestem 200 körül.Más:
Evga kártyát regelni +garért,számlás gar lejárta előtt nem lehet már ugye? -
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT #3150 üzenetére
Van azért jópár játék ahol él és virágzik a dolog.
Én is simán vettem volna most akcióban még egy 2070S-t... de nem adok 100EUR-t egy nvlink "kábelért" -
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #3146 üzenetére
Nem fog a 2080Ti SLI tobbet hozni, mint a 3090.
Meg akkor sem, ha veletlen mukodik, ugyanis az NV hivatalosan mar nem tamogatja, es az API sem. De sok sikert.
"The era of multi-GPU gaming has effectively come to an end — at least for now."
-
Sontir Fel
őstag
válasz
KAMELOT #3089 üzenetére
Alapvetően így jártam el. 2 éves a kártya, nem látok rajta ilyen jellegű problémát. Örülnék azért, ha nálam lenne az a cucc, mert ha tovább szeretném adni, akkor ne emiatt mondják már, hogy mivel hiányos a dolog, mennyit engedek a feléből
Rugalmas az eladó, ha nem találja meg, pótolja nekem. Tud esetleg valaki javasolni egy olyan modellt ami jó és kompatibilis lehet az öreg Dukeommal?
még egyik kártyámnál se használtam ilyet
-
-
Ha lehetne teljesértékű quadro 6000-ré moddolni, akkor egyeseket valszleg nagyon érdekelne a dolog
Egyébként nemsokmindent tudok elképzelni hirtelenjében, ami tényleg felzabál ennyi vram-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest